Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-03-26 17:36:10
(#1411) Hello. Azt szeretneém CSABA-KUNtól megkérdezni,hogy hány részből áll a naruto,és megnéztem a naruto kunon,de és tőled szeretném a biztosat.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-03-26 17:10:11
(#1410) Na ma megjött a 4...Mit is mondjak, elégó lett, végre hiba nélkül...
Azért a fordításról pár szót:
-Nem hittem volna, hogy a Karasut lefordítjátok varjúnak, végülis érthető és elfogadható
-Igaz, hogy a sivatagi gaara név az elterjetebb, de igazából nem úgy kéne h a sivatag gaarája?
-"GUy sensei"....Eddig kb. mindenhol máshogy látom írva... Akkor már nem lett volna egyszerűbb ezt is átírással "Gáj" nak?
Azért a fordításról pár szót:
-Nem hittem volna, hogy a Karasut lefordítjátok varjúnak, végülis érthető és elfogadható
-Igaz, hogy a sivatagi gaara név az elterjetebb, de igazából nem úgy kéne h a sivatag gaarája?
-"GUy sensei"....Eddig kb. mindenhol máshogy látom írva... Akkor már nem lett volna egyszerűbb ezt is átírással "Gáj" nak?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
végre megjelent a Naruto 4!!!!!!!!!! mosmár csak bolt legyen ami ma nyitva van *és rendeltek is belőle* tehát kb hét végéig maradhatok otthon... ma van a nemzetközi párnacsata nap! *nem hírdetés!* ott a helyem!!
A Nyugati ALEXANDRÁBAN lehet kapni!!!!! Én már meg ís vettem
de én miskolci vok! de akkor a miskolci alexandrában is kellene lennie (karácsony óta nincs manga ott ) na mind1 akkor ma megveszem, éljen a kossuthos szünet!
miskolci egyetemista
beküldve: 2008-03-25 19:11:03
(#1408) ó de jó mär kaptam a levelet hogy felpostäztäk é sorry de ezt most muszäly voltam leirni mert volt itt kavarodäs de most mär minden rendben van!!!XD^^
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-03-25 15:45:24
(#1406) a mangának ez a része is biztos szép és jó de én megvárom a kensint és majd csak akkor rendelem meg(nénapomra remélem kijön.).
Szerk: Csaba 2008-03-26 14:59:08
Hali, új vok még itt ! hova tévedtem?!
Valósággal berobbantál ide ,vedd picit lazábra
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
beküldve: 2008-03-25 15:00:48
(#1401) beküldve: 2008-03-25 13:19:12
(#1400) MAGÁNVÉLEMÉNY Nekem se tetszik az Árnybíró viszont a Narutoért ,egveszek!!!! A kenshinnel úgy vagyok hogy amit a Mondoban olvastam az spec tetszett, és lehet hogy rászánom magamam és majd azokat is +veszem!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-03-22 12:48:23
(#1399) Mint már többször elmondtuk: a boltokban a megjelenést követően csak pár nappal (egy héttel) később kapható.
Konkrétan: a Naruto 4 péntek este jött ki a nyomdából. A webbolt rendeléseit teljesítettük, de a nagykerben csak kedden szállítunk. Ez azt jelenti, hogy a boltokban leghamarább a jövő hét második felében lesz kapható. És vasárnap a Börzén...
Konkrétan: a Naruto 4 péntek este jött ki a nyomdából. A webbolt rendeléseit teljesítettük, de a nagykerben csak kedden szállítunk. Ez azt jelenti, hogy a boltokban leghamarább a jövő hét második felében lesz kapható. És vasárnap a Börzén...
végre megjelent a Naruto 4!!!!!!!!!! mosmár csak bolt legyen ami ma nyitva van *és rendeltek is belőle* tehát kb hét végéig maradhatok otthon... ma van a nemzetközi párnacsata nap! *nem hírdetés!* ott a helyem!!
A Nyugati ALEXANDRÁBAN lehet kapni!!!!! Én már meg ís vettem
beküldve: 2008-03-22 09:09:14
(#1397) beküldve: 2008-03-22 06:43:08
(#1396) végre megjelent a Naruto 4!!!!!!!!!! mosmár csak bolt legyen ami ma nyitva van *és rendeltek is belőle* tehát kb hét végéig maradhatok otthon... ma van a nemzetközi párnacsata nap! *nem hírdetés!* ott a helyem!!
miskolci egyetemista
beküldve: 2008-03-21 21:11:13
(#1395) Rondának ronda, ugyanakkor arányos. Kaiza jó darab ember, s leguggol Inari-hoz. Azért ilyenen fennakadni... :)