Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Már én is nagyon várom az új kötetet. Kár, hogy nálunk csak 4 kötet van eddig!
Ezt nem értem. Elvileg a 4. kötet még senkinek nem lehet meg.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Ezt nem értem. Elvileg a 4. kötet még senkinek nem lehet meg.
beküldve: 2008-03-19 20:07:36
(#1361) Szia csaba!megtudnád mondani h kb mikor kezditek el az 5. könyvet?már alig várom:)köszi.dee
A héten kinn lesz, nyugi. Előrendelőknek feladjuk még a héten, boltokban jövő héten szétterítik.
Akkor megörültem, köszi a választ
Remélem mihamarabb megjön
Gaara21
beküldve: 2008-03-19 18:01:05
(#1359) viszzatérve a témához alig várom neji hinata
akatsuki tagok
és a többiek megjelenésétMi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-03-19 18:01:29
A héten kinn lesz, nyugi. Előrendelőknek feladjuk még a héten, boltokban jövő héten szétterítik.
oké csaba kun majd anyukám megy el érte mert ma is őt küldtem és azért ne panaszkodjunk mert csaba sívét lelkét beleteszi
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-03-19 17:56:48
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Hali!
Újabb hír:a Naruto 4. részében a Kankuro és Konohamaru közötti incidens is benne van, kedvencem is benne lesz: GAARA!! És a vége ott ér véget, mikor Lee meg akar küzdeni Sasuke-val...remélem ezzel most többet tudtok, és segítettem...mert én nagyon megörültem, hogy Gaara is benne lesz.
Újabb hír:a Naruto 4. részében a Kankuro és Konohamaru közötti incidens is benne van, kedvencem is benne lesz: GAARA!! És a vége ott ér véget, mikor Lee meg akar küzdeni Sasuke-val...remélem ezzel most többet tudtok, és segítettem...mert én nagyon megörültem, hogy Gaara is benne lesz.
Én is nagyon fel vagyok dobva, h benne lesz Gaara, mert imádom!
Azért viszont visszasüppedek a kórságba...hogy ki van írva Naruto 4 megy a nyomdába! Könyörgöm, ezen a héten sem fog megjelenni?????? Pedig késett egy hetet + még a mostani hetet beleszámítva, 2 hét, tom, h a nyomda hibája, de igyekezhetnének...
Hali!
Én is nagyon fel vagyok dobva, h benne lesz Gaara, mert imádom!
Azért viszont visszasüppedek a kórságba...hogy ki van írva Naruto 4 megy a nyomdába! Könyörgöm, ezen a héten sem fog megjelenni?????? Pedig késett egy hetet + még a mostani hetet beleszámítva, 2 hét, tom, h a nyomda hibája, de igyekezhetnének...
Gaara21
beküldve: 2008-03-19 17:11:50
(#1354) hát én mint mondtam 50 évesen nem akarok csápolni egy narutóért és férelökni a 10 éveseket
Szerintem addig nem kell várni rá.
Egyébként, magamat ismerve, simán képes lennék rá. Úgyhogy, no para.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
hát én mint mondtam 50 évesen nem akarok csápolni egy narutóért és férelökni a 10 éveseket nekem sasuke lee naruto sorren d a kedvencemMi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-03-19 08:33:09
(#1351) Már én is nagyon várom az új kötetet. Kár, hogy nálunk csak 4 kötet van eddig!
Naruto shippuuden minden mennyiségben!!!
beküldve: 2008-03-19 06:40:19
(#1350) Ma sem tudtam megrendelni a Naruto 4.-et.
Pesszimista felfogás szerint: Mi a franc van már a Naruto 4.-el??
Optimista felfogás szerint: A héten úgyis kosárba lehet dobni, és a hét vége egyre közeledik.
Lehet, hogy összetévesztettem a dolgokat. Ha jól írtam, akkor én optimista vagyok.
Pesszimista felfogás szerint: Mi a franc van már a Naruto 4.-el??
Optimista felfogás szerint: A héten úgyis kosárba lehet dobni, és a hét vége egyre közeledik.
Lehet, hogy összetévesztettem a dolgokat. Ha jól írtam, akkor én optimista vagyok.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-19 07:00:37
beküldve: 2008-03-18 18:25:29
(#1349) Hali!
Tega