Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-03-21 20:15:37
(#1393) Ma olvastam még ki a Naruto 3.-at emlékezetfrissítés céljából. Megunhatatlan. Az 51. oldalon Inari "fehér" hajjal totál úgy néz ki, mint Naruto. Kérdés (már előbb is feltűnt, de csak most kérdezem): az 59. oldalon az alsó képek közül a jobb oldalin az a bumzli dolog Kaiza félmondata mellett, ami akkora, mint Inari, az Kaiza térde? Mert ha igen, akkor eléggé aránytalan, és ronda.
beküldve: 2008-03-21 19:49:44
(#1392) VÉGREEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! !!!! NARUTO 4.!!!!!!!!!!!!!!!!! ez az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-03-21 19:47:14
(#1391) Mit láttam 10 másodperce, amikor a webboltos kosaramra pillantottam? Nem sárgával, hanem pirossal volt szedve a Naruto címe. Ez nem kérdés, azonnal megrendelem.
Már meg is volt a sikeres rendelés!
Már meg is volt a sikeres rendelés!
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-21 19:48:57
beküldve: 2008-03-21 18:03:41
(#1390) Nekem azt mondták, hogy még most pénteken (21.) vagy hétfőn postázzák!!!MÁR VÁROOOM!
Tega
érdekes módon pont! az Árnybíró nem késik, holott messze nem az a legjobb manga Magyarországon... no de mindegy is, személyes vélemény nem igaz
Szerintem meg kifejezetten pont az a legjobb eddig, és ahogy elnézem az eljövendő kínálatot, az is marad (talán a Kenshin versenyezhet vele)
Késik... mihez képest? Oké, az odlalon ki van írva egy tervezett megjelenés, de aki azt hiszi, hogy a világon bárhol, az szentírás, az nagyon naív. (A DarkHorse pl. évek óta tologat megjelenéseket, van amit simén, minden szó nélkül töröl. Pedig a világ egyik legnagyobb kiadója.)
Saját vélemény volt, no de sebaj, nekem kifejezetten nem tetszik az Árnybíró, de mint írtam, ez saját vélemény. Másrészt a nyomdával állok hadilábon :) hih, mert valamiért csak elkészül az Árnybíró határidőre, más nem és most nem csak a Narutoról beszélek! De ezen ne vesszünk össze, ízlés kérdése n...
Gaara21
Egyetértek Meglivornal, szerintem is az Árnybíró viszi a prímet a Mangafanos kínálat közül is. Se a Kenshin se a Naruto nem igazán érdekel.- ez is magánvélemény.
Eddig annyira örületes késések nem voltak, bár kiadó legyen a talpán aki minden határidőt tartani tud.
beküldve: 2008-03-21 16:55:25
(#1387) nekem pl az árnybíró az egyetlen manga ami nincs meg a kiadótól..belenéztem, nekem a rajzolása és a sztori abszolút nem tetszik..na de át nemvunk egyformák..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
érdekes módon pont! az Árnybíró nem késik, holott messze nem az a legjobb manga Magyarországon... no de mindegy is, személyes vélemény nem igaz
Szerintem meg kifejezetten pont az a legjobb eddig, és ahogy elnézem az eljövendő kínálatot, az is marad (talán a Kenshin versenyezhet vele)
Késik... mihez képest? Oké, az odlalon ki van írva egy tervezett megjelenés, de aki azt hiszi, hogy a világon bárhol, az szentírás, az nagyon naív. (A DarkHorse pl. évek óta tologat megjelenéseket, van amit simén, minden szó nélkül töröl. Pedig a világ egyik legnagyobb kiadója.)
Szerintem azt érezzétek át, hogy ez nem repülőtér, ahol jogosan lehet hőbörögni, ha késik a gép. Tervezett megjelenési dátumokról van szó. Munkámból adódóan én is szerkesztek kiadványokat és jól tudom, hogy mennyi helyen lehet gebasz és ezért csúszás.
Az Árnybíró bizonyára azért nem késik, mert Csabáék dógoznak, mint állat és így legalább ott tartható az ütemterv, de biztos nagyon csipkedik magukat, hogy a többi kiadvány is minél hamarabb kint legyen.
Türelem skacok, eddig egy manga sem volt piacon, mégis túléltetek, most, hogy már van több, bele ne haljatok!
Az Árnybíró bizonyára azért nem késik, mert Csabáék dógoznak, mint állat és így legalább ott tartható az ütemterv, de biztos nagyon csipkedik magukat, hogy a többi kiadvány is minél hamarabb kint legyen.
Türelem skacok, eddig egy manga sem volt piacon, mégis túléltetek, most, hogy már van több, bele ne haljatok!
Én nem is Csabáékat hibázatatom! dD érdekes módon pont! az Árnybíró nem késik, holott messze nem az a legjobb manga Magyarországon... no de mindegy is, személyes vélemény nem igaz
Gaara21
Szerintem azt érezzétek át, hogy ez nem repülőtér, ahol jogosan lehet hőbörögni, ha késik a gép. Tervezett megjelenési dátumokról van szó. Munkámból adódóan én is szerkesztek kiadványokat és jól tudom, hogy mennyi helyen lehet gebasz és ezért csúszás.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Gondoltam, hogy ez lesz. Mivel ma sem lehet Naruto 4.-et rendelni, ezért csak hétvégén lehet majd. Akkor meg senki nem fogja kihozni, csak a jövő héten szállítják.
Tudhattuk volna előre (tudtam is) , hogy ez lesz! Egyik manga sem jelenik meg pont időpontra, csak kivételesen pont az Árnybíró! Az miért nem késik sose?
Gaara21
beküldve: 2008-03-21 08:37:13
(#1382) hell új vok itt hát én már 3 hete járom a várost (Miskolc) a Naruto 4 után, de valamiért mindig a ,,megjelenés" napjának délutánján tolják át az időpontot de mostmár legalább megy a nyomdába
miskolci egyetemista
Szerk: MorTisha 2008-03-21 08:41:09
beküldve: 2008-03-21 08:22:53
(#1381) Gondoltam, hogy ez lesz. Mivel ma sem lehet Naruto 4.-et rendelni, ezért csak hétvégén lehet majd. Akkor meg senki nem fogja kihozni, csak a jövő héten szállítják.
Egyetértek! És addig is amíg kijőn addig is nyugodjunk meg! Szippantsunk mélyekket... ...
így: belégzés...kilégzés...belég zés.....
így: belégzés...kilégzés...belég zés.....
Csak ennyi? Már csinálom is. Belégzek, kilégzek, belégzek...Nem kapok levegőt!
csak azért kérdeztem az 5.-ről mert tudni szerettem volna h kb mennyit kell várni az ujabbra:)
remélem a 4.-et miharabb kiszállitják
remélem a 4.-et miharabb kiszállitják
Az 5. kötet csak jóval a SakuraCon után fog kijönni.
És ma sincs Naruto 4. Így már csak 3 a lehetséges napok száma, ha nem tévedett Csaba-szama.
Milyne 3 nap? nem azt mondták, h már a héten postázzák!
Gaara21