Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-03-18 17:02:31
(#1333) Nekem sikerült előrendelni, de nem küldött visszaigazoló levelet a rendelésről! Az baj?
Gaara21
Ejnye bejnye mi ment itt már megint!
Amúgy meg...wow...ezek szerint még nincs a négyes , tehát ne is keressem... Azért ezt most jó tudni, mielőtt nekiállnék bejárni a fél várost...
Amúgy meg...wow...ezek szerint még nincs a négyes , tehát ne is keressem... Azért ezt most jó tudni, mielőtt nekiállnék bejárni a fél várost...
Nem tudom, miért kéne bejárnod a fél várost; a Blahánál, a Rákóczi út 54-ben van a Head Quaters... bemész, balra fent vannak a mangások...
De ha gondolod, járkálnod sem kell:
1074 Budapest, Rákóczi út 54.
Rákóczi Center 12. üzlet
Tel: 06-1-210-8377
Árkád Üzletközpont
Örs vezér tere aluljáró szint
Tel.: 06-1-434-80-76
Campona Üzletközpont
Főbejárattal szemben
Tel.: 06-1-424-3-424
Duna Plaza
a földszinten (a vízesésnél)
Tel.: 06-1-239-2858
Europark
Budapest, XIX., Üllői út 201.
Tel.: 06-1-280-9585
Mammut 2 Üzletközpont
II. ker. Széna tér 2. emelet
Tel.: 06-1-345-80-76
Pólus Center
Center Court 237.
Tel.: 06-1-419-4117
Westend Üzletközpont
Jókai Mór sétány 47.
Tel.: 06-1-2-387-576
De ne offoljuk már szét a topikot ilyen marhasággal!
beküldve: 2008-03-18 09:17:39
(#1331) Ejnye bejnye mi ment itt már megint!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-03-18 08:31:46
(#1330) Ejej gyerekek.. napok óta csak a hisztit lehet itt olvasni. Én is nagyon várom, de megmondták, hogy ezen a héten már lesz. Attól, hogy minden nap megkérditek 20-an attól még nem lesz meg gyorsabban
beküldve: 2008-03-18 08:22:32
(#1329) Hali!
Van már könyv???????????????????????
Már mióta várom!!!!!!!!!!
Valakinek már meg van esetleg, vagy nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen...???
Van már könyv???????????????????????
Már mióta várom!!!!!!!!!!
Valakinek már meg van esetleg, vagy nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen...???
Tega
beküldve: 2008-03-18 06:45:47
(#1328) Egyes helyeken még a 3. sincs meg, pedig állítólag már 2 hete rendelik, elég poénos. XD
beküldve: 2008-03-18 06:37:15
(#1327) Ma is újult erővel vágtam neki, hogy kosárba rakjam a Naruto 4.-et. Sikertelenül.
Nyugalom, emberek, ne vesszünk már azon össze, hogy kinek ki a kedvence...
Nekem pölö a Naritóból nincs kedvencem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-17 21:35:40
(#1325) Nyugalom, emberek, ne vesszünk már azon össze, hogy kinek ki a kedvence...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Most,hogy itt vagy kérlek mond meg,hogy itt Debrecenben kb. mikor jelenik meg a Naruto 4?
Már bocs de a családfádat ne írja fel a szerencsétlen? Ha nem omlik össze a magyar gazdaság, és ha jól gondolom, akkor amint megkapják küldik a nagykerbe, onnantól meg a terjesztők dolga.
Másik dolog hogy Igen Rock Leenek nagy a szemöldöke, Bruce Lee szerű vonásai vannak (rugdosás, orrtörlés), és ő a legjobb fej az egész mangában.
Azonkívül gyorsabb mint Sasuke, és eddig nem lehet tudni hogy a shippudenben erősebb e, az alapban
kicsi ímó Szászkénak esélye nem lett volna a belső kapuk ellen. Gaaranak is mákja volt csak hogy át tudta alakítani a köcsögét.
És akkoris Lee a legjobb karakter az egész sorozatban.
KOONOOHÁÁÁÁÁÁÁ SZEENPÜÜÜÜÜÜÜÜÜ!!!!!!!!!!!!!!!
mangakyu sharingannal szemben mivel azt rughatja orba szájba
és nem emos neked mindenki emós ennyi erővel a te képed az emósMi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Hmm akkor majd azután kezdek hozzá az olvasásához miután hazajöttem még egy jó indok hazajönni DE azért jó lett volna még előtte^^
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-17 19:43:51
beküldve: 2008-03-17 18:01:21
(#1322) Shippu topic...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Rockypapa látod, most te támadsz le másokat... És még velem "kiabáltál" múltkor amikor ennél euzerszer gyengébben mondtam el a véleményem..."Ne dobálózzon az, kinek üvegből van háza!"
/No Flame/ Mondjuk én nem emlékszem mikor szájaltam volna neked...
"Kinek vizelettartási gondja van, ne kössön fütykösére csomót."
beküldve: 2008-03-17 17:32:40
(#1320) Rockypapa látod, most te támadsz le másokat... És még velem "kiabáltál" múltkor amikor ennél euzerszer gyengébben mondtam el a véleményem..."Ne dobálózzon az, kinek üvegből van háza!"
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-17 17:25:56
(#1319) Ajjh ^^ Tényleg jó lenne már ha megjelenne a Naruto 4.. De türelmesen várok, és biztos király lesz Csak így tovább MangaFan kiadó :)
Különben nekem is Lee a kedvencem.. Sasuke-t meg utálom, mert egy majom XDXD
Különben nekem is Lee a kedvencem.. Sasuke-t meg utálom, mert egy majom XDXD