Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Most,hogy itt vagy kérlek mond meg,hogy itt Debrecenben kb. mikor jelenik meg a Naruto 4?
Már bocs de a családfádat ne írja fel a szerencsétlen? Ha nem omlik össze a magyar gazdaság, és ha jól gondolom, akkor amint megkapják küldik a nagykerbe, onnantól meg a terjesztők dolga.
Másik dolog hogy Igen Rock Leenek nagy a szemöldöke, Bruce Lee szerű vonásai vannak (rugdosás, orrtörlés), és ő a legjobb fej az egész mangában.
Azonkívül gyorsabb mint Sasuke, és eddig nem lehet tudni hogy a shippudenben erősebb e, az alapban
kicsi ímó Szászkénak esélye nem lett volna a belső kapuk ellen. Gaaranak is mákja volt csak hogy át tudta alakítani a köcsögét.
És akkoris Lee a legjobb karakter az egész sorozatban.
KOONOOHÁÁÁÁÁÁÁ SZEENPÜÜÜÜÜÜÜÜÜ!!!!!!!! !!!!!!!
Szerk: Rockypapa 2008-03-17 16:47:08
Most komolyan ne csináljátok már ezt velem meg senkivel se!! Ugye holnapra kijön ugye,ugye??? Nagyon fontos lenne!!
Berni, onnan, hogy leadjuk a nyomdába, nem rajtunk múlik. "Általában egy hét" amíg elkészül, néha több, néha kevesebb. ezen nem nagyon tudunk változtatni...
Most,hogy itt vagy kérlek mond meg,hogy itt Debrecenben kb. mikor jelenik meg a Naruto 4?
Most komolyan ne csináljátok már ezt velem meg senkivel se!! Ugye holnapra kijön ugye,ugye??? Nagyon fontos lenne!!
Berni, onnan, hogy leadjuk a nyomdába, nem rajtunk múlik. "Általában egy hét" amíg elkészül, néha több, néha kevesebb. ezen nem nagyon tudunk változtatni...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-03-17 16:05:19
(#1315) beküldve: 2008-03-17 16:02:26
(#1314) Nekem a kedvenceim Tsunade, Temari és Shikamaru...
Naruto egy szépen megalkotott főhős... őszinték az érzelmei, átlátható a motívációja... én nagyon szeretem... őszintén szólva Sakura rendkívüli módon idegesített az elején, mert a lány karakterek amúgy is sokszor gyengék vagy sérülékenyek, és ez a csajszi még nyafogós is volt...
örülök, hogy volt közös jelenetük
az a rész, amikor verekednek a kosma előtt, nagyon ott van... de nekem az a rész is tetszett, amikor elősör találkoztak Orochimaruval... Tsunade rácsapott a falra, és összeomlott
Naruto egy szépen megalkotott főhős... őszinték az érzelmei, átlátható a motívációja... én nagyon szeretem... őszintén szólva Sakura rendkívüli módon idegesített az elején, mert a lány karakterek amúgy is sokszor gyengék vagy sérülékenyek, és ez a csajszi még nyafogós is volt...
de miután az anime 150 rész után rátalált arra, hogyan használhatja fel a jó chakraösszpontosítását...
azóta sokkal pozitívabban állok hozzá "It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
beküldve: 2008-03-17 15:40:12
(#1313) NEM IGAZ,HOGY MÁR MEGINT NEM JELENT MEG!!!!!!!!!!!!! Ráadásul nekem azt mondták a könyvtárosok,hogy csak szombaton vagy szerdán kell keresni. Amúgy nekem szombaton lesz a születésnapom! dE KÁR HOGY NEM JELENT MEG A 4.KÖTET!
beküldve: 2008-03-17 15:11:28
(#1312) Most komolyan ne csináljátok már ezt velem meg senkivel se!!
Ha jól vettem ki Csaba-szan mondataiból, akkor nem ők a hibások, hanem a nyomda. Csaba-szan, javíts ki, ha tévednék!
Még most sem lehet kosárba dobni a Naruto 4.-et. VÁÁÁÁ. Pedig úgy szerettem volna megrendelni.
Lehet, csak előrendelés lesz belőle Viccet félretéve, valamikor a héten lesz kész, de pontos dátumot nem tudtak mondani.
Ejnye-bejnye nekik. Ezt a gonosz cselekedetet egy módon lehet kiküszöbölni: a Con után max. fél hónappal kiadni az 5. kötetet. Akkor lesz megbocsátás. Vagy ha bocsánatot kérnek.
beküldve: 2008-03-17 14:26:05
(#1309) Most komolyan ne csináljátok már ezt velem meg senkivel se!! Ugye holnapra kijön ugye,ugye??? Nagyon fontos lenne!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-03-17 09:13:52
(#1308) Hááhá! Én már előrendeltem!!!
Csaba! Mikor kezditek el kipóstázni őket?
Az én kegvencem KAKASHI és Shikamaru!
Kakashi azért mert: - szerintem iszonyú jófej
- szeretem a jéghideg megnyilvánulásait,
- szerintem tök édes!!
Shikamaru azért mert: - szeretem azt a kifejezést a az arcán, amikor hullára nem érdekli semmi!
Csaba! Mikor kezditek el kipóstázni őket?
Az én kegvencem KAKASHI és Shikamaru!
Kakashi azért mert: - szerintem iszonyú jófej
- szeretem a jéghideg megnyilvánulásait,
- szerintem tök édes!!
Shikamaru azért mert: - szeretem azt a kifejezést a az arcán, amikor hullára nem érdekli semmi!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Még most sem lehet kosárba dobni a Naruto 4.-et. VÁÁÁÁ. Pedig úgy szerettem volna megrendelni.
Lehet, csak előrendelés lesz belőle Viccet félretéve, valamikor a héten lesz kész, de pontos dátumot nem tudtak mondani.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-03-17 08:16:23
(#1306) Rock Lee egy az egyben Bruce Lee-re emlékeztet. Ugyanis a harcok előtt mindig a jobb lábát kitartja és rugdossa a levegőt - nagyon hasonlít a Sárkány közbelép egyik jelenetére, amikor is Bruce Lee gyakorol a szobájában és valaki rányitja az ajtót.
Sakura-t nem bírom; túlságosan szerelmesre vett karakter - viszont ő az egyetlen eddig, aki a lehető leghatékonyabban bánik a csakrájával.
Sasuke-t a bosszú élteti, a modora rettenetesen hűvös - érthető okokból. Nagyon tetszik, amikor gondolkodik - pl Naruto vs Kakashi először összecsap és ott a gondolat-felhőben valami olyasmi van: mit két majom... Na, az nagyon nagy poén.
Naruto az a karakter, akit szánni kéne a gyerekkorában elszenvedett sérelmei miatt, de nem lehet. Ugyanis pont a sérelmek azok, amik hajthatatlanná tették és emiatt szimpatikus - és egyszer s mind - szemtelen karakter. De nagyon igyekvő és ez nagy pozitívum!
"Magamról" hadd ne nyilatkozzam. Sokmindent szeretek és semmihez semmi közötök...
Sakura-t nem bírom; túlságosan szerelmesre vett karakter - viszont ő az egyetlen eddig, aki a lehető leghatékonyabban bánik a csakrájával.
Sasuke-t a bosszú élteti, a modora rettenetesen hűvös - érthető okokból. Nagyon tetszik, amikor gondolkodik - pl Naruto vs Kakashi először összecsap és ott a gondolat-felhőben valami olyasmi van: mit két majom... Na, az nagyon nagy poén.
Naruto az a karakter, akit szánni kéne a gyerekkorában elszenvedett sérelmei miatt, de nem lehet. Ugyanis pont a sérelmek azok, amik hajthatatlanná tették és emiatt szimpatikus - és egyszer s mind - szemtelen karakter. De nagyon igyekvő és ez nagy pozitívum!
"Magamról" hadd ne nyilatkozzam. Sokmindent szeretek és semmihez semmi közötök...
Valószínűleg nem lesz Sharingan vs Byakugan összecsapás, mert nem bírnának egymással. Ahogy előrébb futottam a történetben - 390-dik rész környéke -, mintha nem lenne Bya-s szereplő, vagy valamiért nagyon a háttérben húzódna meg.
Ja és aki teheti, nézze meg a 91-96-dik részeket. Az egyikben Naruto kihívja Tsunade-t - imádom a nagy keblei miatt -, a kocsmában. Nos, Naruto belecsap az öklével a tenyerébe és beszól Tsunade-nak. Az a rajzolt kihívó arc, az mindent visz!
Ja és aki teheti, nézze meg a 91-96-dik részeket. Az egyikben Naruto kihívja Tsunade-t - imádom a nagy keblei miatt -, a kocsmában. Nos, Naruto belecsap az öklével a tenyerébe és beszól Tsunade-nak. Az a rajzolt kihívó arc, az mindent visz!
Szerk: Al Bundy 2008-03-17 08:17:01
beküldve: 2008-03-17 06:46:26
(#1305) Még most sem lehet kosárba dobni a Naruto 4.-et. VÁÁÁÁ. Pedig úgy szerettem volna megrendelni.
beküldve: 2008-03-16 21:35:38
(#1304)