Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
De ugye megjelenik 17-én, és nem fog késni??
Hát remélem de volt már olynara is példa h hamarabb jött ki már ha jól emlékszem De ne aggódj!!:)Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-03-15 12:58:31
(#1257) beküldve: 2008-03-13 20:44:43
(#1256) Az a havi új Naruto megjelenés a többi sorozatok mellett komolyan ártana a pénztárcánknak és a manga minőségének. A szerkesztők is csak emberek, ugyanazt tudják, mint mi, csak jobban szerkesztés téren.
Lesz a mangában valamikor Sharingan vs Byakugan forduló? Kíváncsi vagyok, mire mennek egymással?
Hmm remélem lesz én kíváncsi lennék rá , de ha majd a shippuuden részekben lesz ez a "kis harc"akkor lehet h kinyírják egymást és az utolsó kérdésedre: egyetértekXDXD !
Hmm remélem lesz én kíváncsi lennék rá , de ha majd a shippuuden részekben lesz ez a "kis harc"akkor lehet h kinyírják egymást és az utolsó kérdésedre: egyetértekXDXD !
Mivel a byakugan erősebb a sharingan-nál, kérdés, hogy aki bya-s, az a Tsyname - vagy micsoda - világba való taszítást ki tudja-e védeni? Egy sharinganos igen... ha erősebb a bya-s, akkor mit csinálhat a sharingan-ossal?
Köszi, így már ha jól számoltam négyen vagyunk. Ennek pedig már nem lehet ellenállni!
beküldve: 2008-03-13 19:32:36
(#1254) Kedves Csaba-kun!
Látod, a népakarat nagyon szeretné, ha ráhasalnátok a Naruto mangára - mert ugye hiába van meg rajzfilmen, MI akkor is Kisimoto úr könyveiben szeretnénk végig követni a Hokage-k rémének kalandjait.
Mivel erre gondolom nincs elég időtök, ezért egy Time Warp Jutsu-t nyomok rátok - a múltkor úgyis megkérdeztem, mit mormolt Kakashi szenszei és Zabuza egymásnak és rájöttem, majd fejlesztettem rajta egy kicsit...
Vizesek nem lesztek, de csigalassúnak fogjátok találni az idő múlását, így csak akkor telik el egy óra, ha 30 oldalt lefordítottatok...
Ti nem hajlottatok meg a rajongók kívánsága előtt!
Látod, a népakarat nagyon szeretné, ha ráhasalnátok a Naruto mangára - mert ugye hiába van meg rajzfilmen, MI akkor is Kisimoto úr könyveiben szeretnénk végig követni a Hokage-k rémének kalandjait.
Mivel erre gondolom nincs elég időtök, ezért egy Time Warp Jutsu-t nyomok rátok - a múltkor úgyis megkérdeztem, mit mormolt Kakashi szenszei és Zabuza egymásnak és rájöttem, majd fejlesztettem rajta egy kicsit...
Vizesek nem lesztek, de csigalassúnak fogjátok találni az idő múlását, így csak akkor telik el egy óra, ha 30 oldalt lefordítottatok...
Ti nem hajlottatok meg a rajongók kívánsága előtt!
Hmm remélem hogy nekem nem értetted félre! én nemrég még akartam h bekössék nálunk a jetixet de inkább mást választok mert a szinkron na hát igen...Szal tőlem ne várd az anyázást!! DE ha valaki várja a jetixen hagy várja ha neki teccik!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-13 19:27:35
beküldve: 2008-03-13 17:34:50
(#1252) Nem akarok senkinek a lelki világába taposni de nem bírom felfogni hogy hogy lehet várni a jetixes narutot. Az nem is naruto, csak egy összevágott baby's cut. TV-n lehet nézni géppel is, csak rá kell kötni a gépet, vagy ki kell írni a részeket és asztalin megnézni. Nálam az sem mentség hogy szinkronos, mert az a szinkron nem jó. Nem örülök neki hogy van, így még én meg a 10 éves unokatesóm is megcsinálnánk...
Várom az anyázást
Lesz a mangában valamikor Sharingan vs Byakugan forduló? Kíváncsi vagyok, mire mennek egymással?
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-13 15:34:29
beküldve: 2008-03-13 14:45:30
(#1250) Jah! azt elfelejtettem megkérdezni, hogy aki azt írta nemis olyan régen hogy a Jetix honlapján fennt van hogy leadják hamarosan ( ) a 3dik évadod, attól szeretném azt megkérdezni, hogy ezt hol találta meg!?? És azt is hogy mikor kezdik el vetíteni!? Mert engem nem akar beregisztrálni ez a ****!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
[QUOTE] ha ezzel el lehet érni némi sikert, csatlakozom a kérelmezőkhöz
QUOTE]
Én ezzel dettó ugyan így vagyok! de ha várnunk kell (sztem a többiek nevében is mondhatom) akkor asszem ki tudjuk valahogy várni amíg megjelenik! Jól mondom?
QUOTE]
Én ezzel dettó ugyan így vagyok! de ha várnunk kell (sztem a többiek nevében is mondhatom) akkor asszem ki tudjuk valahogy várni amíg megjelenik! Jól mondom?
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-03-13 14:05:45
(#1248) ha ezzel el lehet érni némi sikert, csatlakozom a kérelmezőkhöz
Nekem kifejezetten tetszett ez a rész a mangában... Lám Zabuza is ember... jól rávilágít arra, mit tehet az emberrel a környezete...
Nekem kifejezetten tetszett ez a rész a mangában... Lám Zabuza is ember... jól rávilágít arra, mit tehet az emberrel a környezete...
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
Sziasztok!!!Gondoltam (remélem sikerül)felráznom a topikot egy picit és hát úgy még különösebben nem is volt szó a háromról szal nyugodtan írjatok véleményeket!!!!!XD
Ui.:Szerintem a végére , meg majd gondolom a 4.eleje ilyen szomorkás hangulatúú lesz (a halálozások miatt)
Dee ha nektek van valami jó narutoval kapcsoltatos témátok akkor..!!^^
Ui.:Szerintem a végére , meg majd gondolom a 4.eleje ilyen szomorkás hangulatúú lesz (a halálozások miatt)
Mindnyájan lélegzet visszafojtva várjuk a negyedik - Hokage-t - kötetet. Persze jó nagy levegőt vettünk, mert megfulladnánk 17-ig...
A borító minőségéből ugye nem engedtek? Igaz, a második kötetre egy kissé nagy a borító, valahogy "elveszik benne" a könyv.
Japánban már bőven túl vannak a 40-dik köteten? Jézus, mire utólérjük ezt, vagy 6 év!!!
Csaba-kun! Lécci' szólj a fordító kollégának, hogy havi megjelenést szeretne egy rajongó! (Meg azt hiszem a többiek is! Jó, nem kívánság műsor - na, indul a rinyafesztivál! )
Szerk: Csaba 2008-03-13 14:17:25
beküldve: 2008-03-12 14:33:59
(#1246) Sziasztok!!!Gondoltam (remélem sikerül)felráznom a topikot egy picit és hát úgy még különösebben nem is volt szó a háromról szal nyugodtan írjatok véleményeket!!!!!XD
Szerk: Berni 2008-03-12 14:35:32
beküldve: 2008-03-09 18:36:09
(#1245) Ápriliis???? Húúú akkor még nyugton kell maradnom egy ideig úgy tűnik Csaba lécci ha kérhetnénk egy pici felvilágosítást??!!!:)
Üdv.Azt szeretném kérdezni hogy a Naruto 5. kötete kb mikorra várhato?köszi.dee
Május közepe-vége felé várható, de erről Csaba tud pontosabb info.kat mondani.