Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-02-21 20:43:53
(#1210) ÉN narutot már több éve olvasom nézem...mangát mai napig..anime-ben kissé lemaradtam (lusta vagyok ^^' )
azonban kicsit furcsálottam a kiadot mangába a nevek és fogalmak nevének átírása...végülis jogos de én hozzá szoktam az angol verzióhoz mint: Sasuke kun..Kakashi sensei Sakura..jutsu..egyebek öszintén szolva a mangába ez nagyon irritál..ugyan akkor nagyon örülök h elérhető mindneki számára könyves boltokba elfogadhato áron.
bár sose venném meg nem mert nem szeretem azért mert Narutonál kezdem azthinni h egy végtelen történet lesz..soha nem lesz vége.. má nemtom hány éve készül folyamatosan és néha rá is unok..aztán megen rámjön a mánia..furcsa de így van
a lényeg a lényeg..ami nemtudom hány részes nem veszem..van ilyen ^^"
de persze van amit veszek... (magyarul)
azonban kicsit furcsálottam a kiadot mangába a nevek és fogalmak nevének átírása...végülis jogos de én hozzá szoktam az angol verzióhoz mint: Sasuke kun..Kakashi sensei Sakura..jutsu..egyebek öszintén szolva a mangába ez nagyon irritál..ugyan akkor nagyon örülök h elérhető mindneki számára könyves boltokba elfogadhato áron.
bár sose venném meg nem mert nem szeretem azért mert Narutonál kezdem azthinni h egy végtelen történet lesz..soha nem lesz vége.. má nemtom hány éve készül folyamatosan és néha rá is unok..aztán megen rámjön a mánia..furcsa de így van
a lényeg a lényeg..ami nemtudom hány részes nem veszem..van ilyen ^^"
de persze van amit veszek... (magyarul)
beküldve: 2008-02-21 20:33:25
(#1209) Figyeljetek
ad.:1
ad.:2 szerintem enyhe bannt fogtok kapni emiatt a sok off és spoiler miatt, szal béke poraitokra...
ad.:1
Yondaime nem él. pont.
ad.:2 szerintem enyhe bannt fogtok kapni emiatt a sok off és spoiler miatt, szal béke poraitokra...
Még az is leeht hogy acc bannt...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-21 20:30:53
(#1208) én úgy tudom yodaime él visszajön de aztán meghal vmi miatt és ŐŐŐŐ naruto ...
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-02-21 20:31:31
szerintetek rossz hogy Namikaze Minato meghalt??sztem nagyon rossz hogy nem ismerhettük meg Naruto apját
Kakashinak az apját Sakumo Hatake-nak hívják csak az anyja nevét nem tom
Hát igen rá mármint Yodaime-re én is kíváncsi lennnék ,DE én úgy tudom hogy még visszafog térni!Mert hogy még él!de ez nem biztos Sajna!!! Kakashinak az apját Sakumo Hatake-nak hívják csak az anyja nevét nem tom
Uzumaki Kushina.
Namikaze-t megismerheted a Kakashi története Manga-ból.
Ja és ez rész mangában hol várható???
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-21 18:20:12
szerintetek rossz hogy Namikaze Minato meghalt??sztem nagyon rossz hogy nem ismerhettük meg Naruto apját
Hát igen rá mármint Yodaime-re én is kíváncsi lennnék ,DE én úgy tudom hogy még visszafog térni!Mert hogy még él!de ez nem biztos Sajna!!! Kakashinak az apját Sakumo Hatake-nak hívják csak az anyja nevét nem tom
Uzumaki Kushina.
Namikaze-t megismerheted a Kakashi története Manga-ból.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-02-21 18:10:51
(#1205) Az csak egy kiegészítő kis rész biztosan csak azért van amit írtál..XDde nem csak ő van még ott ott van Haku vannak az Akatsukiból szal ez elve nem lehetséges sztem mármint ha nyomon követjük a Naruto-t
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-21 18:12:11
beküldve: 2008-02-21 18:07:38
(#1204) megnéztem azt a videót hogy Konoha Sport Festival és abban egy nagyon kicsit látni lehetett Yondaime-t mert vele szembe futott Naruto...nemtudom hogy az hiba volt vagy csak annyi hogy aki nézi a Narutot az kapott egy kicsit abból hogy emlékezünk még e rá???jókérdés
Szerk: Berni 2008-02-21 18:04:03
beküldve: 2008-02-21 17:51:46
(#1202) szerintetek rossz hogy Namikaze Minato meghalt??sztem nagyon rossz hogy nem ismerhettük meg Naruto apját
. Ellenben a Narutoval, amiben mókás és izgi a manga, de az animétől (idegesítő, vontatott, bárgyú - szigorúan magánvélemény!) a hidegrázás kerülget.
Kesu: Csak a Gugli ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Hát sajnálom hogy neked ez a véleményed jó végülis az elején voltak oan szépséghibái az animének ,de már minden ok szal én felőlem jó a manga is meg az anime is! Kesu: Csak a Gugli ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Szerk: Berni 2008-02-21 17:43:01
A Cowboy bebop csak 5 kötet. Nem is lenne rossz ötlet, de űgy tudom, hogy az anime a jobb ebben az esetben.
Így van. Ahol előbb volt a manga, általában jobb is. Ritka a kivétel, és főleg azok kivételek, ahol az anime teljesen más hangulatú/történetű mint a manga, pl. Ghost in the Shell. A Trigun és a CB manga kifejezetten gyengék.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-02-21 15:14:54
(#1199) A Cowboy Bebop tényleg az animével lett nagy szám, nem hiába a zene és a karakterek átgyúrásával tényleg nagyon hangulatos lett. Ellenben a Narutoval, amiben mókás és izgi a manga, de az animétől (idegesítő, vontatott, bárgyú - szigorúan magánvélemény!) a hidegrázás kerülget.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-21 14:51:14
(#1198) Vki nem tudna nekem egy olyan oldalcímet adni ahonnan le tudnám a aNaruto moziknak a borítóit tölteni??
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
De azért örülnék pár magyar Trigun,Cowboy Bebop,Hellsing esetleg Bleach Mangának is.
De jöhetnek az Anime DVD-k is de ne a Dzsetikszes verzioba.
De jöhetnek az Anime DVD-k is de ne a Dzsetikszes verzioba.
A Cowboy bebop csak 5 kötet. Nem is lenne rossz ötlet, de űgy tudom, hogy az anime a jobb ebben az esetben.
Szerk: Rudymester 2008-02-20 22:48:17
Én is megvenném, még akkor is, ha nem a legjobb résznél hagynák abba...
Na ez a lényeg, meghozza a postás ,kibontom ,kezembe veszem ,lapozgatom,érzem a papir és a festék illatát ,elkezdem olvasni újra és újra.Felrakom a polcra és m@rh@ jól néz ki ahogy egymás után pakolod a legújabb részeket,gyarapodnak,sokasodnak .
Élvezetesebb mintha csak a monitort bámulnám.
Na!!! Hát pont erről van szó!!! Nekem eddig két-három nem-manga könyvsorozatom van, és olyan nagy öröm, amikor megjelenik egy újabb rész!!! Meg van egy manga sorozatom is, és annál is olyan jó amikor egy újabbat tehetek a polcra!!!
Most meg itt van a Naruto!!! Hát ez a csúcs!!!