Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-03-09 13:29:25
(#1243) a kensin havonta jön a anruto meg csak kéthavont ???
Mindkettő kéthavonta jön elvileg, de a Kensin csúszott közel fél évet szóval ő most elmaradásban van.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2008-03-07 21:08:51
beküldve: 2008-03-07 21:08:08
(#1241) Én is valami ilyesmiben reménykedtem. ha olvastam volna valamelyik újabb kötetet, akkor nem kérdeztem volna, csakhát a Naruto profi kivitelezése miatt még nem rendeltem meg őket. Csaba, azt is megmondanád, hogy mennyi a regisztrált felhasználók száma? Csak érdekel, hogy Magyarországon hányan járkálnak fel néhanapján a Mangafan oldalára. Mellesleg elég szép kis mangagyűjteményed van. Még csak most néztem meg. Gratula hozzá.
Csaba, az új nyomdánál mennyi a várható meghibásodási arány? Remélem bőven 10 % alatt van.
Az új Kensinnél és Árnybírónál eddig nem találtunk hibás kötetet, jól dolgoznak.
beküldve: 2008-03-06 18:35:58
(#1236) Miii????17-re lesz kinn a Naruto 4??? nah nem baj addig még türtőztetem magamat!! Hát csak így tovább hajrá!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-06 18:36:28
beküldve: 2008-03-06 18:16:31
(#1235) Minőségi munka? Király. 1 hét csúszás miatta? Elfogadható. Szaszuke már megint offol? (én is szoktam néha
Csaba, az új nyomdánál mennyi a várható meghibásodási arány? Remélem bőven 10 % alatt van.
NÉHA
) Elfogadhatatlan. Hogy ne legyen ez is off, nem válaszolok a kérdésére. Bocs.Csaba, az új nyomdánál mennyi a várható meghibásodási arány? Remélem bőven 10 % alatt van.
beküldve: 2008-03-06 16:18:41
(#1234) beküldve: 2008-03-06 15:04:09
(#1233) nem hiszem hogy ide tartozik , de a kensin havonta jön a anruto meg csak kéthavont ???nekem spec mind1 mert megveszem da ha lehet Csaba a narutó nem tudjátok kisebb időkönként adni?????
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-03-06 14:49:49
(#1232) Kár hogy nem lesz meg a conig az 5dik rész, de azért bizti hogy vhogy ki tudom majdvárni valahogy amíg megjelen! Csak "waku waku teka teka" szindrómám lesz, de azért se baj! Én kitartó és mindenre elszánt vagyok!!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-03-06 14:43:22
(#1231) Egy hét belefér, ha minőségi. Jó munkához idő kell.
Laissez faire, laissez passer.
beküldve: 2008-03-06 13:56:43
(#1230) Egy hetet csúszik, mert szeretnénk jó munkát végezni
Az 5. nem fér bele a conig, de nem sokra rá jönni fog.
Az 5. nem fér bele a conig, de nem sokra rá jönni fog.
beküldve: 2008-03-06 10:47:01
(#1228) Én már nagyon nagyon nagyon nagyon várom a 4dik kötetet! Azt nem tudja vki véletlenül h a conra megjelenik e az 5dik rész??
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-03-06 05:09:08
(#1227) Új nyomdánk van, nincs szellemkép
Ez jó hír. Reméljük, ez nem szeli le a szövegboborékok egy részét.
[QUOTE]A kötet azzal végződik, hogy a Lee kihívja Szaszukét párbajra.[QUOTE]
Jó, hogy a 4. kötetben, már az újabb arcok is feltűnnek.
[QUOTE]Most épp Kensinen dolgoznak a fordítók.[QUOTE]
Nagyon helyes. Csak így tovább.