Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Hol végződik a negyedik kötet? "Felavatják" a Narutó-hidat?
Ugye nem lesz szellemképes a kiadvány, mint a második kötet volt? És nem lesz benne fordítva sem benyomtatva a 8-dik odlal, ugye?
Egyébként nagyon jó, hogy teljesen kompatíbilis a japán kiadvánnyal - jó, a nyelvet kivéve -, de pl amikor Iruka sensei beszél a 3. Hokage-val, akkor a könyv, amiben Kakashi sensei buktatásai vannak, nos annak a borítója nem jobb oldalon van, hanem a bal... az eredeti mangában is így van?
(És bocs a kukacoskodásért...!)
Azt még lécci' áruld el Csaba kun, hogy ha most jön ki a 4-dik kötet, akkor hanyadik kötetet fordítod éppen? Ha nem te, akkor a kolléga, akit megbíztál?
Ugye nem lesz szellemképes a kiadvány, mint a második kötet volt? És nem lesz benne fordítva sem benyomtatva a 8-dik odlal, ugye?
Egyébként nagyon jó, hogy teljesen kompatíbilis a japán kiadvánnyal - jó, a nyelvet kivéve -, de pl amikor Iruka sensei beszél a 3. Hokage-val, akkor a könyv, amiben Kakashi sensei buktatásai vannak, nos annak a borítója nem jobb oldalon van, hanem a bal... az eredeti mangában is így van?
Azt még lécci' áruld el Csaba kun, hogy ha most jön ki a 4-dik kötet, akkor hanyadik kötetet fordítod éppen? Ha nem te, akkor a kolléga, akit megbíztál?
Új nyomdánk van, nincs szellemkép
A kötet azzal végződik, hogy a Lee kihívja Szaszukét párbajra.
Az is a japánból van, mint minden. hogy miért arra az oldalra került a felirat, nem tudom...
Most épp Kensinen dolgoznak a fordítók.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-03-05 16:33:43
(#1224) Hmmm.. igen Al Bundy az első kérésedre én is kíváncsi vagyok De szerencsére nem sokárra kiderül másrészt meg sztem ezzel elég azután foglakozni miután kiadták Húú szerintem akkor ,vagyis remélem hogy Fel fog pörögni a topik mert NÉHA eléggé le volt lassulva De majd ha kijön a 4...
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-05 16:36:44
beküldve: 2008-03-03 08:27:36
(#1223) Hol végződik a negyedik kötet? "Felavatják" a Narutó-hidat?
beküldve: 2008-03-02 17:51:05
(#1222) Ha nálatok 10-e, akkor nálunk plusz két hét de legalább már van viszonyítási pontom
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
Hát gyerekek én teljesen kivagyok!!!!!
Én már nem bírok várni 10-éig!!!!!
Jajj istenem!!! Valaki segítsen!!!
10-én jön ki???Naháát hát végülis az már majdnem itt van Mondjuk én segíteni annyira nemtudok neked, inkább csak eggyüttérzek Én már nem bírok várni 10-éig!!!!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-03-01 21:15:08
(#1220) Hát gyerekek én teljesen kivagyok!!!!!
Ez már nekem is feltűnt. A 4. kötet kijövetele majd felrázza a topicot.
Hát igen remélhetőleg!Én speciel már alig bírok magammal!! (de még próbálom magam tűrtőztetni:)))!Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-01 18:40:39
beküldve: 2008-03-01 15:58:11
(#1218) Szerintem már nem él, és nem is fog élni...Ha felmentek a hiv.oldalra, akk ott elolvashatjátok, hogy aki használja a shinigamit az nem térhet vissza az életbe, nem is lehet vissza hozni, és erre még Kishimoto ki sem tért...Mármint arra hogy él-e még....De igen non örülnénk sztem neki...:):):):) De én ezt inkább Kishire bízom, ő majd eldönti, hogy Mina él még vagy nem:):):)
Szabó Vivien
Szerk: Csaba 2008-03-01 17:35:25
A ninja útja hosszú...és már kikészül hogyha nem mondhatja el valakinek a sztorit
Spoiler gombbal lehet beszélni ugyanúgy, csak annyi különbséggel hogy akkor nem feltétlen lövöd le a poént annak is aki nem akarja.
beküldve: 2008-03-01 08:17:33
(#1216) Ez már nekem is feltűnt. A 4. kötet kijövetele majd felrázza a topicot.
Most komolyan, ennyire nem lehet hülye mindenki, hogy felfogja hogy attól hogy ez a manga topikja még nem kell elmondani az egész történetet! Hihetetlen! Elképesztő!
Amúgy a Kakashi gaiden a 27. kötetben van.
Kösz meg fogom nézni és csatlakozom az előttem szólóhoz!De nem tom h ez most csak nekem tűnt fel h az ilyen hozzászólások télleg lassítják a topikot?? (nem sértés ként)Amúgy a Kakashi gaiden a 27. kötetben van.
Szerk: Berni 2008-02-29 22:01:43
Most komolyan, ennyire nem lehet hülye mindenki, hogy felfogja hogy attól hogy ez a manga topikja még nem kell elmondani az egész történetet! Hihetetlen! Elképesztő!
A ninja útja hosszú...és már kikészül hogyha nem mondhatja el valakinek a sztorit beküldve: 2008-02-26 17:05:29
(#1213) Most komolyan, ennyire nem lehet hülye mindenki, hogy felfogja hogy attól hogy ez a manga topikja még nem kell elmondani az egész történetet! Hihetetlen! Elképesztő!
beküldve: 2008-02-26 14:54:01
(#1212) Sokszor elfogott a kísértés, hogy neten elolvasom a mangát... de végül soha nem tettem meg becsülettel kivárom a magyar kiadást, mert ez különleges... egyébként nagyon jó közösségépítő...
azt hittem, egyedül én is merem ezt a történetet, erre kiderül, hogy a környezetemben rengetegen szeretik Szeretem a mangát olvasni, mert számtalan -animeből hiányzó- kép kerül bele, apró részletek, amik teljesebbé teszik a történetet... Ugyanakkor az animeben sokkal jobban néznek ki a harcok Szóval Berni kérdésére válaszolva ez amolyan lelkesedés nálam... van, amire érdemes várnom, mert szórakoztat, kikapcsol, és kizökkent a hétköznapokból. Emellett tanulni is lehet belőle JA, és persze a polcomon is nagyon jól mutat ( ), nagyon szépek a borítók És imádom az anime zenéjét
18 éves vagyok és
azt hittem, egyedül én is merem ezt a történetet, erre kiderül, hogy a környezetemben rengetegen szeretik Szeretem a mangát olvasni, mert számtalan -animeből hiányzó- kép kerül bele, apró részletek, amik teljesebbé teszik a történetet... Ugyanakkor az animeben sokkal jobban néznek ki a harcok Szóval Berni kérdésére válaszolva ez amolyan lelkesedés nálam... van, amire érdemes várnom, mert szórakoztat, kikapcsol, és kizökkent a hétköznapokból. Emellett tanulni is lehet belőle JA, és persze a polcomon is nagyon jól mutat ( ), nagyon szépek a borítók És imádom az anime zenéjét
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
Szerk: Hajdu Xénia 2008-02-26 14:55:24
Az biztos h én végig megfogom venni a Naruto-t még ha 60 éves nénikeként de akkor is! XD de a nevekhez és fogalmak nevéhez idővel hozzá lehet szokni ,engem mondjuk különösebben nem irtitál legalább nem égek be a kiejtésbenXD