Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-02-18 10:39:33
(#1175)
**** Moderálva, letöltésről ne, köszönöm. Csaba ****
... és remélem Csaba san már gőzerővel dolgozik az 5-dik és 6-dik köteten. Ugye?
****Igen, de nem én. :) ****
Szerk: Csaba 2008-02-19 13:52:48
beküldve: 2008-02-18 09:09:15
(#1174) Hahó!
Én már előrendeltem a 4dik részt !!! Bíbíbííííííííííí!!! !
Én már előrendeltem a 4dik részt !!! Bíbíbííííííííííí!!! !
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Reméljük, igazad van, és a megjelenése nem fog csúszni!
(Habár, szerintem ezzel mindenki egyetért. Vagy, legalábbis remélem.)
Igazam lesz ( vagy nem ) , de legyünk optimisták! Most már csak kis idő kérdése, és meglesz!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-02-17 09:51:29
(#1169) Reméljük, igazad van, és a megjelenése nem fog csúszni!
Szerk: Solymosi Attila 2008-02-17 09:58:52
De hát még meg sem jelent az új rész... vagy lemaradtam valamiről???
Nem maradtál le semmiről, még csak a nyomdába ment. Szerintem még 2 hét mire megjelenik.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
hát jah...holnap úgyis elmegyek megvenni azt már nem lesz probléma...csak sajna várhatunk megint 2hónapt
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-16 21:01:09
hát jah...holnap úgyis elmegyek megvenni azt már nem lesz probléma...csak sajna várhatunk megint 2hónapt
Ha minden jól megy szerintem 2 hét és kint lesz a nyomdából.
És remélem, hogy a SakuaConra megjelenik az 5. kötet is. ( Akinek más a véleménye, kérem ne lombozzon le! )
beküldve: 2008-02-16 20:47:18
(#1164) hát jah...holnap úgyis elmegyek megvenni azt már nem lesz probléma...csak sajna várhatunk megint 2hónapt
[Ó hát igen az most már ránk férne ennyi várakozás után de végül mégis elindult a frissítés!!!
Igen. Már 2,5 hónapja várunk az új kötetre, remélem, hogy semmi gubanc nem lesz, különben befonom a hajam ( ezt ne akarja senki ).
Remélem, a nyomdával nem lesz semmi gond, és hamarosan a kezembe vehetem az új kötetet.
Ó hát igen az most már ránk férne ennyi várakozás után de végül mégis elindult a frissítés!!! Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-02-16 18:41:23
(#1161) Remélem, a nyomdával nem lesz semmi gond, és hamarosan a kezembe vehetem az új kötetet.
Teljesen egyetértek, minden formájában, a Naruto egy kiváló "alkotás"!
De, ennek ellenére, kiváncsi leszek majd az új részekre is!
Ti, hogy vagytok ezzel?
Az első mondatra válaszolva nem vitás egyértelmű részemről!!XDÉn is kíváncsi vagyok az új részekre (Shippuuden animében) Mert hát én csak itt tartok a mangát egyelőre nem szeretném elolvasni előre ! De, ennek ellenére, kiváncsi leszek majd az új részekre is!
Ti, hogy vagytok ezzel?
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-16 17:55:46
Valóban! mind manga, mind anime formában nagyon jó a Naruto, de ami a részleszedést illeti... hát én nem értek egyet...
Na persze nem azért mert szabálytalan, vagy mi, hanem azért mert ha már minden meglevő részt megnéz az ember, utána már hiába nagyon jó sorozat, elkezd más animéket nézni, ami lényegében nem baj, csak akkor egy idő után a Naruto kiesik a kedvencek közül... sztem... hát nem tom más hogy van vele...
Na persze nem azért mert szabálytalan, vagy mi, hanem azért mert ha már minden meglevő részt megnéz az ember, utána már hiába nagyon jó sorozat, elkezd más animéket nézni, ami lényegében nem baj, csak akkor egy idő után a Naruto kiesik a kedvencek közül... sztem... hát nem tom más hogy van vele...
Én mostanában kezdtem el nézni a Narutót, és hát szerintem előbb ér véget a sorozat, minthogy utolérjem a részeket. A "minden meglevő részt megnéz"-dolog így még (nekem) odébb van.
Azt pedig, hogy kiváló a manga / anime, nem vitatom, annyi bajom van az egésszel, hogy nagyon hosszú, ergo nagyon sok pénzembe fog még kerülni ez a brand...
Valóban! mind manga, mind anime formában nagyon jó a Naruto, de ami a részleszedést illeti... hát én nem értek egyet...
Velem ez úgy történt hogy amíg vártam az új részekre(értsd letöltés :) ), addigra bejött új kedvencnek a Death Note...és már a Hellsingre is nagy késztetést érzek.De ha elkezdem nézni az új Naruto részeket akkor visszatér majd a rajongásom Na persze nem azért mert szabálytalan, vagy mi, hanem azért mert ha már minden meglevő részt megnéz az ember, utána már hiába nagyon jó sorozat, elkezd más animéket nézni, ami lényegében nem baj, csak akkor egy idő után a Naruto kiesik a kedvencek közül... sztem... hát nem tom más hogy van vele...