Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-02-14 11:23:23
(#1127) Egyetértek, Lee tényleg nagyon jó fej! Valójában rengeteg igazság is megfogalmazódik a sorozatban.
Szerk: Solymosi Attila 2008-02-14 11:24:39
beküldve: 2008-02-14 11:00:00
(#1126) Rockypapa, köszönöm mindjárt írok is neked egy ímélt
a Sadness és Sorrow megvan nekem zongorakotta formájában, akit esetleg érdekel... és megvan a Wind című szám lenyomata is Az a tízperces sírós zene is érdekel... de nekem legjobban a főtéma zenéje jön be, amit egy-két alkalommal lassú számként és lejátszanak, és valóban nagyon szép.
Hakut én is bírom... Lee-t azért szeretem, mert ő az egyedüli, aki a mi világunkat képviseli a sorozatban... se gendzsucu, se nindzsucu... csak a tiszta harcművészet de van igazság abban, hogy mindegyik karaktert lehet szeretni valamiért
a Sadness és Sorrow megvan nekem zongorakotta formájában, akit esetleg érdekel... és megvan a Wind című szám lenyomata is Az a tízperces sírós zene is érdekel... de nekem legjobban a főtéma zenéje jön be, amit egy-két alkalommal lassú számként és lejátszanak, és valóban nagyon szép.
Hakut én is bírom... Lee-t azért szeretem, mert ő az egyedüli, aki a mi világunkat képviseli a sorozatban... se gendzsucu, se nindzsucu... csak a tiszta harcművészet de van igazság abban, hogy mindegyik karaktert lehet szeretni valamiért
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
beküldve: 2008-02-14 10:55:51
(#1125) Naugye kedves Barátaim! Mondtam én h csak bízni kell és közösen összefogni és akkor minden oké lesz! és Végre bement kis szekéren a nyomdába!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Ezt tedd be azonnal egy spoilerbe, mert sokan (mint pl Riku) nem szeretik aspoilereket, ne akard elvenni az örömüket..
Neckroid, te tényleg gondoltál rám. Ez meglepő, vagy csak nem ismerlek eléggé.
Multkor mondtad h nem szereted a spoilereket
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
ezt nem tudom.majd utánanézek...bár ettől énis félek hogy megváltozik
Hát én nem egészen ilyen értelemben mondtam de most nem fújolok semmit én azért reménykedem, de kötve hiszemXDMegszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-13 20:43:11
Ezt tedd be azonnal egy spoilerbe, mert sokan (mint pl Riku) nem szeretik aspoilereket, ne akard elvenni az örömüket..
Neckroid, te tényleg gondoltál rám. Ez meglepő, vagy csak nem ismerlek eléggé.
De bazmeg, már bocs, ne spoilerezzetek, másoktól veszitekel a meglepetést!!!!!!!!!
forever0 tényleg spoilerezett, de azért nem kellene csúny a szavakat használnod. Ejnye-bejnye! Tudod, a mangafan fórum etikettje.beküldve: 2008-02-13 20:36:47
(#1120) akkor lehet hogy nem ugyanarról a zenéről beszélünk...
egyébként a jetixen az első évad már 5x lement és pont májusba lesz új rész...az egyik oldal szerint most febben lenne 52 új rész....
Igen én is így hallottam remélem h addigra lesz már jetixünk DE a szinkronhangokkal nem lesz semmi???egyébként a jetixen az első évad már 5x lement és pont májusba lesz új rész...az egyik oldal szerint most febben lenne 52 új rész....
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-02-13 20:30:51
(#1118) akkor lehet hogy nem ugyanarról a zenéről beszélünk...
egyébként a jetixen az első évad már 5x lement és pont májusba lesz új rész...az egyik oldal szerint most febben lenne 52 új rész....
annak a sírós zenének az a címe hogy Sadness and Sorrow...
tök jó mert az új részekben elvileg megjelenik Jiraiya aki írta az Icha-Icha Paradise könyvet amit Kakashi olvas
Neem annak nem az a neve!!Nem Naruto zene DE az a baj h sehonnan sem lehet letölteni 10 perc hosszú(de akkor majd inkább akkor fogok beszélni a Naruto 4-ről ha már kijött Sorry!!! tök jó mert az új részekben elvileg megjelenik Jiraiya aki írta az Icha-Icha Paradise könyvet amit Kakashi olvas
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-02-13 20:26:29
(#1116) annak a sírós zenének az a címe hogy Sadness and Sorrow...
tök jó mert az új részekben elvileg megjelenik Jiraiya aki írta az Icha-Icha Paradise könyvet amit Kakashi olvas
beküldve: 2008-02-13 20:20:58
(#1115) Ad.:1 mit jelent az hogy "sírós zene"?
Ad.:2 tényleg legalább egy spoiler klikkre méltathatnátok a társaitokat
Ad.:3 attól mert ti tovább láttátok a narutot, attól még nem kell másoknak spoilerezni..szerintem ha akrnánk én és pár ember olyan poénokat tudnánk nektek lelőni hogy a lélegzetetek elállna...
Ad.:2 tényleg legalább egy spoiler klikkre méltathatnátok a társaitokat
Ad.:3 attól mert ti tovább láttátok a narutot, attól még nem kell másoknak spoilerezni..szerintem ha akrnánk én és pár ember olyan poénokat tudnánk nektek lelőni hogy a lélegzetetek elállna...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-13 20:12:30
(#1114) De bazmeg, már bocs, ne spoilerezzetek, másoktól veszitekel a meglepetést!!!!!!!!!
hát 119 oldalba lehet hogy belefér...egyébként igen tényleg májusba lesz 28 új rész!!!!!de én nem tudok addig várni..ááá.
egyébként miután Haku meghal és megjelenik Gató akit ngayon utálok,na mind1 utána Zabuza tök jófej lesz!!!iszonyú jó rész...csak szomorú
Hát nah igen a neten van egy ilyen vidó amire betettek egy ien tök sírós dalt amin mindig szenvedtetem magam Elég szomorú ez a rész!!!egyébként miután Haku meghal és megjelenik Gató akit ngayon utálok,na mind1 utána Zabuza tök jófej lesz!!!iszonyú jó rész...csak szomorú