Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Üdv mindenkinek! Épp ma történt, hogy regisztráltam a honlapra, gondoltam benézek hozzátok, kedves Naruto-olvasók
Miután olvastam mindhárom kötetet, bátran nyílváníthatok véleményt is... Először azt hittem, a küzdelmet ábrázoló jelenetek nem lesznek olyan élvezetesek mangában, mint animeban.. de kellemesen csalódtam Viszont Avarrejtekfalva helyett jobban tetszik a Levelek közt rejtőző falu elnevezés
Lehet már tudni, mikorra várható a 4. rész? Utolsó kérdésem a mai napra () : valaki abszolút fanatikus meg tudná mondani, mi a címe annak a zenének, amivel a magyar első évad kezdődött? Nagyon hálás lennék...
Hát hupsz linkelni neem leehtXD Sorry! szal akkor inkább elküldöm az e-mail címedre!!! Miután olvastam mindhárom kötetet, bátran nyílváníthatok véleményt is... Először azt hittem, a küzdelmet ábrázoló jelenetek nem lesznek olyan élvezetesek mangában, mint animeban.. de kellemesen csalódtam Viszont Avarrejtekfalva helyett jobban tetszik a Levelek közt rejtőző falu elnevezés
Lehet már tudni, mikorra várható a 4. rész? Utolsó kérdésem a mai napra () : valaki abszolút fanatikus meg tudná mondani, mi a címe annak a zenének, amivel a magyar első évad kezdődött? Nagyon hálás lennék...
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-12 21:20:08
**** Letöltést ne linkeljünk, köszi. Admin ****
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Admin 2008-02-12 20:56:46
Üdv mindenkinek! Épp ma történt, hogy regisztráltam a honlapra, gondoltam benézek hozzátok, kedves Naruto-olvasók
Miután olvastam mindhárom kötetet, bátran nyílváníthatok véleményt is... Először azt hittem, a küzdelmet ábrázoló jelenetek nem lesznek olyan élvezetesek mangában, mint animeban.. de kellemesen csalódtam Viszont Avarrejtekfalva helyett jobban tetszik a Levelek közt rejtőző falu elnevezés
Hm...a magyar első évad kezdődött zene...Annak asszem nincsen címe.Csak az hogy "01 Magyar Opening" (zene)
Szerk: naruto-kun 2008-02-12 18:42:53
beküldve: 2008-02-12 18:35:12
(#1094) Hát, ez ez... ez hát ..mi ..mi a...Csak nem NARUTO 4. kötete a nyomdában!ÚÚÚÚristen be****ok.Jön már csak1 unalmas hónap (szerintem) ,és itt van biztonságos helyen!!!!! (a kezemben)
Szerk: naruto-kun 2008-02-12 18:35:54
beküldve: 2008-02-12 18:08:58
(#1093) Megjelenik a negyedik !!!ÁÁÁÁ ez tök jóóóó!!!!
Egyébként a magyar opening nem túl jó de címe sincs...csak naruto angol opening azt kész.
Egyébként a magyar opening nem túl jó de címe sincs...csak naruto angol opening azt kész.
Shippuuden - Hurrikán krónikák
beküldve: 2008-02-12 17:56:56
(#1092) Mikorra várható a 4. rész? Háát kb. másfél-3 hét, mert már megy a nyomdába. És nem addig várunk rá, míg a Kenshinre. Remélem.
beküldve: 2008-02-11 21:46:12
(#1091) Üdv mindenkinek! Épp ma történt, hogy regisztráltam a honlapra, gondoltam benézek hozzátok, kedves Naruto-olvasók
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
Szerk: Hajdu Xénia 2008-02-11 21:50:34
Javasolom mindenkinek Köztük magamnak is hogy ne essünk kétségbe !!!majd kiadják vmikor ,reménykedjünk és bízzunk mert hát a Naruto-ról van szóó!!!!
Szerintem én mgrendelem a Comics Investről inkább...
Nekem oylan mind1 hogy angol vagy magyar...
Ha már a Comics Investnél járunk, az oldalukon ha jól láttam, lehet magyar Dragonball, Sailor Moon köteteket kapni. Meg egyéb finomságokat is lehet ott találni.
[/QUOTE]Lehet, hogy neked mindegy, de nekem nem! Én ragaszkodom a magyarhoz, amíg van.
Úgyhogy én várok. Mikor türelmesebben, mikor nem, de várok.[/QUOTE]
Jah így legalább megmarad az izgalom is meg hát magyarul azért mégis csak jobb!!!! dehát ízlések és pofonokXD
Úgyhogy én várok. Mikor türelmesebben, mikor nem, de várok.[/QUOTE]
Jah így legalább megmarad az izgalom is meg hát magyarul azért mégis csak jobb!!!! dehát ízlések és pofonokXD
Szerk: Berni 2008-02-09 22:07:16
[QUOTE
Lehet, hogy neked mindegy, de nekem nem! Én ragaszkodom a magyarhoz, amíg van.
Úgyhogy én várok. Mikor türelmesebben, mikor nem, de várok.
[/QUOTE]Lehet, hogy neked mindegy, de nekem nem! Én ragaszkodom a magyarhoz, amíg van.
Úgyhogy én várok. Mikor türelmesebben, mikor nem, de várok.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Javasolom mindenkinek Köztük magamnak is hogy ne essünk kétségbe !!!majd kiadják vmikor ,reménykedjünk és bízzunk mert hát a Naruto-ról van szóó!!!!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-08 20:16:52
(#1086) Javaslom mindenkinek Köztük magamnak is hogy ne essünk kétségbe !!!majd kiadják vmikor ,reménykedjünk és bízzunk mert hát a Naruto-ról van szóó!!!!
Szerk: Berni 2008-02-08 20:23:41
Ne legyetek már ennyire kishitüek! Bízni kell és akkor minden simán fog menni! :)
Hiába bízom, még legalább 2 hét miután bekerült a nyomdába, és még arról sincs semmi hír.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Azt hiszem, a február közepén való megjelenés csak álom lesz.
Hát télleg foggalmam nincs hogy most mi van itt télleg nem akarok senkit sem cseszegetni de... Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-08 18:54:52
beküldve: 2008-02-08 15:00:37
(#1083) Ne legyetek már ennyire kishitüek! Bízni kell és akkor minden simán fog menni! :) Én biztos vagyok benne!. Legallábbis bízok benne. Illetve reménykedem. De mindegy. Csak bízzatok emberek! Bízzatok!!!
[SPOILER]Szerintetek mi volt a baj az animaxel? Mert kb. 1-2 hete nekem nem volt! :S Más is így volt vele vagy csak én?
[SPOILER]Szerintetek mi volt a baj az animaxel? Mert kb. 1-2 hete nekem nem volt! :S Más is így volt vele vagy csak én?
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "