Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Hát most már nagyon úgy tűnik hogy a Naruto 4 nem február elején fog kijönni (de nem baj nagy bennem a kitartás ha Naruto-ról van szó)
Ezt hol olvastad?
beküldve: 2008-01-31 15:42:04
(#1030) Hát most már nagyon úgy tűnik hogy a Naruto 4 nem február elején fog kijönni (de nem baj nagy bennem a kitartás ha Naruto-ról van szó)
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
jaaa és igen ezmég mindig a Mangafanos kiadásu, magyar nyelvű Naruto MANGA topikja
Na igen, de én csak a rajzfilmet láttam. Mondják, hogy a manga is nagyon jó, sőt jobb, de sajnos eddig nem volt szerencsém elolvasni. :(
beküldve: 2008-01-31 09:09:58
(#1028) én 1 nagyon szinkronpárti emberke vagyok...a bleach szinkronnya is teccik ahol sztem csak 1 hangot rontottak el (Chad-ét)
viszont a Naruto más tészta...az tejjesen összevissza van cs*szve...nem sorolom fel a szar szinkronokat inkább csak a jókat: Sasuke,Kakashi és a Hokage...naggyából ennyi...Irukáé meg csak azér jó mer Moser Károly...
jaaa és igen ezmég mindig a Mangafanos kiadásu, magyar nyelvű Naruto MANGA topikja
viszont a Naruto más tészta...az tejjesen összevissza van cs*szve...nem sorolom fel a szar szinkronokat inkább csak a jókat: Sasuke,Kakashi és a Hokage...naggyából ennyi...Irukáé meg csak azér jó mer Moser Károly...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-01-31 09:11:01
beküldve: 2008-01-31 08:17:36
(#1027) Najó...Narutóén kívűl ugyan melyik hangot nem találták el a szinkronizálók?(mert szerintem a többi jó lett...amúgy a japánban is vannak olyan hangok amiktől megijedek )
A Jetix igazábol csak azért jó mer szinkronizálva van.
És? Attól még egyáltalán nem jó! Sőt! Borzalmas! Inkább le se szinkronizálták volna ha iylen pocsé munkát végeztek..na meg a fordítás...de ezt asszem leírtam egy párszor
Transzformer jutsu powwa
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-30 20:11:33
(#1025) A Jetix igazábol csak azért jó mer szinkronizálva van.
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
beküldve: 2008-01-30 18:39:17
(#1024) Én is imádom. Először nem is teccett, mert a Jetixen úgy lett beállítva, mint valami buta, 5 éveseknek szóló rajzfilm. De mivel az egyik legnépszerübb anime, gondoltam megnézek pár részt japánul. Mondanom sem kell, hogy egyből beleszerettem! A történet nagyon jó, a harcok meglepően jól kidolgozottak, a zenékről nem is beszélve! (Mind megvan!) Egyszóval, hajrá Narutó!! ... (Najó ez kettő volt )
Én itt vagyok van valakinek témája??Mondjuk pl miért szeretitek a NARUTO-t ki a kedvenc és miért meg ilyenek ! Csak irjatok léci
Szeretem mert shounen..és pont (.)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-30 17:53:24
(#1022) A legkirályabb anime!!!és új részek jönnek!!!meg amúgyis a Naruto a legjobb!!!!animeconra is feltétlenül el kell mennem a Naruto miatt!!!!!
beküldve: 2008-01-30 17:06:19
(#1021) Én itt vagyok van valakinek témája??Mondjuk pl miért szeretitek a NARUTO-t ki a kedvenc és miért meg ilyenek ! Csak irjatok léci
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-01-30 17:06:53
beküldve: 2008-01-30 15:06:37
(#1020) Nagy a csőnd .El -tatok
Remélem egyszer megérjük azt,hogy pontosan megmondják mikor jönnek ki a kötetek.Bár igy jobban meglepődik az ember.
Iggen..egyszer késnek mint állat, egyszer belehúznak..
beküldve: 2008-01-29 19:32:15
(#1018) Remélem egyszer megérjük azt,hogy pontosan megmondják mikor jönnek ki a kötetek.Bár igy jobban meglepődik az ember.
Mikor jön már ki az "én" 4.?
Erre már nagyon sokan irtak hogy mikor jön ki a négy remélhetőleg de nem lehet pontosan tudni !!! kb talán február eleje (De egyébként ha visszanézel néhány kommnetet akkor ugyanezeket látod) Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-01-29 16:17:48