Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-01-10 22:24:01
(#971) Igen azt tudom hogy van magyar forditasban.de szerintem nagyon mas a forditas es nem is minden esetben pontos. meg tegnap mielott irtam a kommentet elkezdtem letolteni csak nem igazan tetszett a magyar szinkron ezert kerdeztem hogy magyar szoveget talalok e valahol vagy nem is erdemes keresni.Bar msot jut eszembe animeaddictson lehet van fenn .. Amugy Jetixen meg csak 52ik reszig vannak fenn a reszek..=]
In the name of God, impure souls of the Living Dead shall be banished in to eternal damnation. AMEN!
Meg van itt valaki oan aki tudna adni egy oan címet ahonnan Naruto playstation cd-t lehet venni v rendelni ?léci: D[/QUOTE]
Szia!
Próbáld meg innen, 3 féle is van nekik:
http://www.game.co.uk/search.a spx?platform=9&s=naruto
Nagyon megbízhatóak, már vagy 15-20 alkalommal rendeltem tőlük és mindig rendesen küldték a csomagot. Ráadásul ahhoz képest, hogy Anglia, 2-3 nap alatt itt voltak a játékok.
Magyarországon sajna elég szegényes a PS2 játék-kínálat - na ez is megérne egy külön topikot valahol - és Narutot még nem nagyon láttam boltban. Arról nem beszélve, hogy Angliából postaköltséggel együtt 4-5 ezer forinttal olcsóbban kijön általában. Játékonként.
[/QUOTE]pfúú nagyon köszi őőő csak nemtom mert kavarodásba vagyok tudnál segíten lécci az msn v az e-mail címem kinvan nagyon köszi!!!!!!!: D
Szia!
Nagyon megbízhatóak, már vagy 15-20 alkalommal rendeltem tőlük és mindig rendesen küldték a csomagot. Ráadásul ahhoz képest, hogy Anglia, 2-3 nap alatt itt voltak a játékok.
Magyarországon sajna elég szegényes a PS2 játék-kínálat - na ez is megérne egy külön topikot valahol - és Narutot még nem nagyon láttam boltban. Arról nem beszélve, hogy Angliából postaköltséggel együtt 4-5 ezer forinttal olcsóbban kijön általában. Játékonként.
[/QUOTE]pfúú nagyon köszi őőő csak nemtom mert kavarodásba vagyok tudnál segíten lécci az msn v az e-mail címem kinvan nagyon köszi!!!!!!!: D
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
[/QUOTE]Meg van itt valaki oan aki tudna adni egy oan címet ahonnan Naruto playstation cd-t lehet venni v rendelni ?léci: D[/QUOTE]
Szia!
Szia!
A Narutot animeben meg sosem lattam. egyszeruen nincs erom elkezdnei. viszont a manga nagyon tetszett. nem tudja valaki hogy kurolbelul mikorra varhato a manga sorozat negyedik resze a boltokba? jha meg meg annyit hogy az animeben csak angol felirat van avgy van magyar forditas is?
Van magyar fordítás is.SŐT.A Jetix 50-60.részig magyarra szinkronizálta.Én 51-ig magyarul láttam,de mondják,hogy folytatták a szinkront.De japánul 1000x jobbak a hangok és nem hagynak ki semmit.^^
˘°˘Temari˘°˘
A Narutot animeben meg sosem lattam. egyszeruen nincs erom elkezdnei. viszont a manga nagyon tetszett. nem tudja valaki hogy kurolbelul mikorra varhato a manga sorozat negyedik resze a boltokba? jha meg meg annyit hogy az animeben csak angol felirat van avgy van magyar forditas is?
De még mennyire hogy vanA Narutot animeben meg sosem lattam. egyszeruen nincs erom elkezdnei. viszont a manga nagyon tetszett. nem tudja valaki hogy kurolbelul mikorra varhato a manga sorozat negyedik resze a boltokba? jha meg meg annyit hogy az animeben csak angol felirat van avgy van magyar forditas is?
A manga negyedik kötete februárban jelenik meg.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-01-09 21:09:46
(#965) A Narutot animeben meg sosem lattam. egyszeruen nincs erom elkezdnei. viszont a manga nagyon tetszett. nem tudja valaki hogy kurolbelul mikorra varhato a manga sorozat negyedik resze a boltokba? jha meg meg annyit hogy az animeben csak angol felirat van avgy van magyar forditas is?
In the name of God, impure souls of the Living Dead shall be banished in to eternal damnation. AMEN!
Sziasztok. Én alapba ismerem a Narutot... Mármint,az animét nézem.Mind a 220-at láttam és az eddigi 41. Shippuuden részt. (Csütörtökön lesz a 42.) Amikor megkaptam az első két magyarra fordított mangát,olyan 20 perc alatt kiolvastam az elsőt. Kicsit lesúlytott rám,amikor Uchiha Sasuke nevét Szaszuke Ucsia-nak írták.^^" De érthető,mivel magyarosítani kell,mert nehéz lenne szerintem rájönni.Mert ha pl. egy kisgyereknek vették(az ritka,de előfordul),akkor a szülő honnan a fenéből tudná,hogy kell kiejteni?!XD
Na mind1.
Egyszóval:
NARUTO4EVER!
Azon belül:
-Csajoknál:
TEMARI4EVER
-Pasiknál:
SHIKAMARU4EVER
-Szerelmeseknél:
TEMARI+SHIKAMARU4EVER!!!XD
Én úgy haladok hogy ált.ban elolvasok egy pár fejezetet aztán megnézem animében (olvasd el a többit is non jók vannak és lesznek).Hát végülis van egy pár név amit magyarosítani lehet de a Chouji-val mi lesz pl??Meg van itt valaki oan aki tudna adni egy oan címet ahonnan Naruto playstation cd-t lehet venni v rendelni ?léci: DNa mind1.
Egyszóval:
NARUTO4EVER!
Azon belül:
-Csajoknál:
TEMARI4EVER
-Pasiknál:
SHIKAMARU4EVER
-Szerelmeseknél:
TEMARI+SHIKAMARU4EVER!!!XD
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-01-08 22:46:13
(#963) Sziasztok. Én alapba ismerem a Narutot... Mármint,az animét nézem.Mind a 220-at láttam és az eddigi 41. Shippuuden részt. (Csütörtökön lesz a 42.) Amikor megkaptam az első két magyarra fordított mangát,olyan 20 perc alatt kiolvastam az elsőt. Kicsit lesúlytott rám,amikor Uchiha Sasuke nevét Szaszuke Ucsia-nak írták.^^" De érthető,mivel magyarosítani kell,mert nehéz lenne szerintem rájönni.Mert ha pl. egy kisgyereknek vették(az ritka,de előfordul),akkor a szülő honnan a fenéből tudná,hogy kell kiejteni?!XD
Na mind1.
Egyszóval:
NARUTO4EVER!
Azon belül:
-Csajoknál:
TEMARI4EVER
-Pasiknál:
SHIKAMARU4EVER
-Szerelmeseknél:
TEMARI+SHIKAMARU4EVER!!!X D
Na mind1.
Egyszóval:
NARUTO4EVER!
Azon belül:
-Csajoknál:
TEMARI4EVER
-Pasiknál:
SHIKAMARU4EVER
-Szerelmeseknél:
TEMARI+SHIKAMARU4EVER!!!X D
˘°˘Temari˘°˘
beküldve: 2008-01-08 18:02:20
(#962) ÁÁ nagyon jo lett a manga. a masodikat elolvastam. Bar sajnos lehet hogy csak az enyem de nehol hibas, marmint a nyomtatas. De szerencsere nem veszes olvashato csak nehol kicsuszik a szavak eleje a laprol.
Nha szeritnem megyek is es elkezdem a harmadik reszt.
Nha szeritnem megyek is es elkezdem a harmadik reszt.
beküldve: 2008-01-07 21:51:09
(#961) na tessék most rendelhetek egy katanát hogy harakirizzek egyet
Katanával harakirizni? Nem hosszú az egy kicsit ahhoz?
Megtanulja a gumikar dzsucut és már hentelheti is magát!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
na tessék most rendelhetek egy katanát hogy harakirizzek egyet
Katanával harakirizni? Nem hosszú az egy kicsit ahhoz?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-07 11:42:11
(#958) Sztm itt is rendelhetsz:
http://animebolt.hu/index.php? searchword=naruto&option=com _search&Itemid=5
http://animebolt.hu/index.php? searchword=naruto&option=com _search&Itemid=5
Öö itt egy link ahol fejpantot tudsz rendelni..
http://holdfenyteam.hu/narutof igures/
Szerintem ha fontos akkor meg gyorsan mert elegge fogyoban van es jo ido mire ujra rendelni lehet.
Hali.
Mit gondolsz melyik oldalon szemezek vele már vagy egy éve? http://holdfenyteam.hu/narutof igures/
Szerintem ha fontos akkor meg gyorsan mert elegge fogyoban van es jo ido mire ujra rendelni lehet.
Hali.
Jolvan mar En csak Kedves akartam lenni Jha es amugy nem tudja valaki ha msot rendeltem mangat kb mennyi ido mire kihozzak?