Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
El lehet ám menni dolgozni is:) Vagy ha tanulsz éppen, akkor van hétvégi és otthon végezhető munka is!:) Egy kis plusz zsebpénzért megéri szerintem! Én is csináltam régebben! :)
Ritkán???? MI van???? Ez neked ritka????? Japánban rengeteget kell várniuk egy új kötetre (bár nekik ott a weakly)
jó,jó igazad van. de hát azért ez se mondható túl sűrű megjelenésnek.
Nekem épp elég sűrű. Szvsz kb.:10 sorozatot gyűjtök, és mindegyik be van osztva hogy a megjelenés után hány nappal veszem meg. Ennél sűrűbb megjelenést már nem igazán bírna a szebpénzem
Hát kár hogy csak ilyen ritkán jelenik meg a manga... de jó
hogy itt meg lehet venni!(szerintem)na mindegy
Ritkán???? MI van???? Ez neked ritka????? Japánban rengeteget kell várniuk egy új kötetre (bár nekik ott a weakly)
Nekem épp elég sűrű. Szvsz kb.:10 sorozatot gyűjtök, és mindegyik be van osztva hogy a megjelenés után hány nappal veszem meg. Ennél sűrűbb megjelenést már nem igazán bírna a szebpénzem
beküldve: 2008-01-03 19:53:58
(#940) OFF:
És az igazán elvakultak:
http://mangaddict.unblog.fr/20 07/05/08/cosplay-naruto-2e-serie /
ON
És az igazán elvakultak:
http://mangaddict.unblog.fr/20 07/05/08/cosplay-naruto-2e-serie /
ON
beküldve: 2008-01-03 19:48:13
(#939) OFF:
Kedvencem:
http://www.saiyanworld.org/Nar uto_Renders/tsunade_looking%20_a t_you.png
Mééég:
http://www.animegalleries.net/ albums/Naruto/5th/naruto_tsunade 0051.jpg
Élőben:
http://img463.imageshack.us/im g463/1783/tsunadewins5xw.jpg
Nnnnyyyammmmmm...!
Bocs, hogy nem a Jetix-es verziót adtam be ez utóbbiból, de az meg senkit sem érdekelt volna...
ON
Kedvencem:
http://www.saiyanworld.org/Nar uto_Renders/tsunade_looking%20_a t_you.png
Mééég:
http://www.animegalleries.net/ albums/Naruto/5th/naruto_tsunade 0051.jpg
Élőben:
http://img463.imageshack.us/im g463/1783/tsunadewins5xw.jpg
Nnnnyyyammmmmm...!
Bocs, hogy nem a Jetix-es verziót adtam be ez utóbbiból, de az meg senkit sem érdekelt volna...
ON
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
temari1998
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nagyon kicsi piac vagyunk. Szerintem ha fogy a Naruto-ból vagy 4000-5000 példány, az már jó - kívánom, hogy enek a tízszerese fogyjon és jöjjön minél hamarabb a többi rész is!
beküldve: 2008-01-02 16:47:29
(#934) Hát kár hogy csak ilyen ritkán jelenik meg a manga... de jó
temari1998
öm...elképzelhető h némileg, mondom némileg topicot tévesztettél...
ez nem egészen idevaló, van külön Cp topic
Hát igen NÉMILEG topicot tévesztettem de azért kösz (nemt udtam róla : D)ez nem egészen idevaló, van külön Cp topic
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Tudta valaki,hogy Kisimoto Masashi-nak az ikertestvére Kisimoto Seishi is mangaka és ő csinálta a 666 Satan címü mangát amiből 18 kötet jelent meg
Persze, tudtam. Egyébként a 666 Satan most fejeződött be. A 19. kötet lesz az utolsó. A 666 Satan havi megjelenésű volt, míg a Naruto hetente jön ki. A Naruto nagyobb sikereket ért el, azonban a két manga nagyon hasonlít. Ugyanarra a vázra épít (fiatal srác, akiben szörny van; összeesküvés; egy edző, aki felkarolja a srácot [a Narutóban Jiraiya] stb) és a rajzstílus is sok közös vonást mutat.
Tudta valaki,hogy Kisimoto Masashi-nak az ikertestvére Kisimoto Seishi is mangaka és ő csinálta a 666 Satan címü mangát amiből 18 kötet jelent meg
WOW, gondolom nem szimpatizálnak, bár két nagyon külön stílus..
beküldve: 2008-01-01 14:30:02
(#930) Tudta valaki,hogy Kisimoto Masashi-nak az ikertestvére Kisimoto Seishi is mangaka és ő csinálta a 666 Satan címü mangát amiből 18 kötet jelent meg
Hadd mondjak valamit, ami nem egészen ide tartozik!
Tehát a N-Shuppuuden 20-dik részében a 15:35-mp-től olyan zene van, hogy már azt hallgatom vagy ötödszörre.
Azt szeretném kérdezni, hogy a Mangafan esetleg kiadja ezeket a zenéket 1-2CD-n? Jó-jó, nem egészen vág a profilotokba, de ez a zene annyira ott van!
Ha valaki tudja a címét - valahonnan nagyon ismerős a dallama, de nem ugrik be -, kérem legyen szíves mondja meg!
Már lehetett Narutó zenés cd-t venni egy bizonyos oldalon(holdfenyteam)...de pont az orrom elől vitték el!!!! Tehát a N-Shuppuuden 20-dik részében a 15:35-mp-től olyan zene van, hogy már azt hallgatom vagy ötödszörre.
Azt szeretném kérdezni, hogy a Mangafan esetleg kiadja ezeket a zenéket 1-2CD-n? Jó-jó, nem egészen vág a profilotokba, de ez a zene annyira ott van!
Ha valaki tudja a címét - valahonnan nagyon ismerős a dallama, de nem ugrik be -, kérem legyen szíves mondja meg!
beküldve: 2007-12-31 16:08:23
(#928) Hadd mondjak valamit, ami nem egészen ide tartozik!
Tehát a N-Shuppuuden 20-dik részében a 15:35-mp-től olyan zene van, hogy már azt hallgatom vagy ötödszörre.
beküldve: 2007-12-31 15:55:29
(#927) öm...elképzelhető h némileg, mondom némileg topicot tévesztettél...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...