Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
El lehet ám menni dolgozni is:) Vagy ha tanulsz éppen, akkor van hétvégi és otthon végezhető munka is!:) Egy kis plusz zsebpénzért megéri szerintem! Én is csináltam régebben! :)
Ritkán???? MI van???? Ez neked ritka????? Japánban rengeteget kell várniuk egy új kötetre (bár nekik ott a weakly)
jó,jó igazad van. de hát azért ez se mondható túl sűrű megjelenésnek.
Nekem épp elég sűrű. Szvsz kb.:10 sorozatot gyűjtök, és mindegyik be van osztva hogy a megjelenés után hány nappal veszem meg. Ennél sűrűbb megjelenést már nem igazán bírna a szebpénzem
Hát kár hogy csak ilyen ritkán jelenik meg a manga... de jó
hogy itt meg lehet venni!(szerintem)na mindegy

Ritkán???? MI van???? Ez neked ritka????? Japánban rengeteget kell várniuk egy új kötetre (bár nekik ott a weakly)

Nekem épp elég sűrű. Szvsz kb.:10 sorozatot gyűjtök, és mindegyik be van osztva hogy a megjelenés után hány nappal veszem meg. Ennél sűrűbb megjelenést már nem igazán bírna a szebpénzem

beküldve: 2008-01-03 19:53:58
(#940) OFF:
És az igazán elvakultak:
http://mangaddict.unblog.fr/20 07/05/08/cosplay-naruto-2e-serie /
ON
És az igazán elvakultak:
http://mangaddict.unblog.fr/20 07/05/08/cosplay-naruto-2e-serie /
ON
beküldve: 2008-01-03 19:48:13
(#939) OFF:
Kedvencem:
http://www.saiyanworld.org/Nar uto_Renders/tsunade_looking%20_a t_you.png
Mééég:
http://www.animegalleries.net/ albums/Naruto/5th/naruto_tsunade 0051.jpg
Élőben:
http://img463.imageshack.us/im g463/1783/tsunadewins5xw.jpg
Nnnnyyyammmmmm...!
Bocs, hogy nem a Jetix-es verziót adtam be ez utóbbiból, de az meg senkit sem érdekelt volna...
ON
Kedvencem:
http://www.saiyanworld.org/Nar uto_Renders/tsunade_looking%20_a t_you.png
Mééég:
http://www.animegalleries.net/ albums/Naruto/5th/naruto_tsunade 0051.jpg
Élőben:
http://img463.imageshack.us/im g463/1783/tsunadewins5xw.jpg

Nnnnyyyammmmmm...!
Bocs, hogy nem a Jetix-es verziót adtam be ez utóbbiból, de az meg senkit sem érdekelt volna...

ON

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.

temari1998

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.

Nagyon kicsi piac vagyunk. Szerintem ha fogy a Naruto-ból vagy 4000-5000 példány, az már jó - kívánom, hogy enek a tízszerese fogyjon és jöjjön minél hamarabb a többi rész is!

beküldve: 2008-01-02 16:47:29
(#934) Hát kár hogy csak ilyen ritkán jelenik meg a manga... de jó

temari1998
öm...elképzelhető h némileg, mondom némileg topicot tévesztettél...
ez nem egészen idevaló, van külön Cp topic
Hát igen NÉMILEG topicot tévesztettem de azért kösz 

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Tudta valaki,hogy Kisimoto Masashi-nak az ikertestvére Kisimoto Seishi is mangaka és ő csinálta a 666 Satan címü mangát amiből 18 kötet jelent meg

Persze, tudtam. Egyébként a 666 Satan most fejeződött be. A 19. kötet lesz az utolsó. A 666 Satan havi megjelenésű volt, míg a Naruto hetente jön ki. A Naruto nagyobb sikereket ért el, azonban a két manga nagyon hasonlít. Ugyanarra a vázra épít (fiatal srác, akiben szörny van; összeesküvés; egy edző, aki felkarolja a srácot [a Narutóban Jiraiya] stb) és a rajzstílus is sok közös vonást mutat.
Tudta valaki,hogy Kisimoto Masashi-nak az ikertestvére Kisimoto Seishi is mangaka és ő csinálta a 666 Satan címü mangát amiből 18 kötet jelent meg

WOW, gondolom nem szimpatizálnak, bár két nagyon külön stílus..
beküldve: 2008-01-01 14:30:02
(#930) Tudta valaki,hogy Kisimoto Masashi-nak az ikertestvére Kisimoto Seishi is mangaka és ő csinálta a 666 Satan címü mangát amiből 18 kötet jelent meg

Hadd mondjak valamit, ami nem egészen ide tartozik!
Tehát a N-Shuppuuden 20-dik részében a 15:35-mp-től olyan zene van, hogy már azt hallgatom vagy ötödszörre.
Azt szeretném kérdezni, hogy a Mangafan esetleg kiadja ezeket a zenéket 1-2CD-n? Jó-jó, nem egészen vág a profilotokba, de ez a zene annyira ott van!
Ha valaki tudja a címét - valahonnan nagyon ismerős a dallama, de nem ugrik be -, kérem legyen szíves mondja meg!
Már lehetett Narutó zenés cd-t venni egy bizonyos oldalon(holdfenyteam)...de pont az orrom elől vitték el!!!! Tehát a N-Shuppuuden 20-dik részében a 15:35-mp-től olyan zene van, hogy már azt hallgatom vagy ötödszörre.
Azt szeretném kérdezni, hogy a Mangafan esetleg kiadja ezeket a zenéket 1-2CD-n? Jó-jó, nem egészen vág a profilotokba, de ez a zene annyira ott van!
Ha valaki tudja a címét - valahonnan nagyon ismerős a dallama, de nem ugrik be -, kérem legyen szíves mondja meg!

beküldve: 2007-12-31 16:08:23
(#928) Hadd mondjak valamit, ami nem egészen ide tartozik!
Tehát a N-Shuppuuden 20-dik részében a 15:35-mp-től olyan zene van, hogy már azt hallgatom vagy ötödszörre.

beküldve: 2007-12-31 15:55:29
(#927) öm...elképzelhető h némileg, mondom némileg topicot tévesztettél...

Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...