Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2007-12-26 10:33:59
(#896) A jetixes Naruto teljesen más mint az eredeti. Kivágtak belőle részeket, de asszem ez lejjebb már meg volt tárgyalva. Kiszették a "véres" jeleneteket és leszették az eredeti opokat és endingeket... nézd meg az eredetit (a magyar szinkron siralmas ) magyar felirattal (én most kezdtem el).
Amúgy tele van fillerrel.
Amúgy tele van fillerrel.
Szerk: superkrumply 2007-12-26 10:35:15
A kritikusok már a neten is tevékenykednek:
Tegnap éjjel a Jetix-en megint ment a Naruto. Ami feltűnt - azon kívül, hogy ismétlik -, bővebb, mint a Manga. Vagyis van egy jelenet az elején, amikor Naruto ki van kötve a fához, Kakasi szenszej ad még egy esélyt, de Naruto nem kaphat enni.
Az anime-ban Szakura ad neki egy falatot, ekkor Kakasi megjelenik éktelen haragra gerjedve, szürke felhők társaságában az égben és megkérdezi, ki engedte ezt?
Szakura reszket, Narutó üvölt a félelemtől, a srácok dadognak, Kakasi megint kérdez valamit, majd kijelenti, átmentek a vizsgán. Ez nincs benne a Mangában - az eredetiben benne van?
A másik, hogy a ... "megszerezhető" változatban, a 6-dik rész: veszélyes küldetés, amikor két, mérgezett karmokkal felszerelt ninja megtámadja a csapatot, nos abban benne van, hogy Naruto a Kunai kését a sebébe mélyeszti - pontosabban nincs benne, nem látszik, de azért sejthető. Pár másodperc megint hiányzik a Jetix-es változatból - háttal áll, fekete minden, jobbról van egy fehér csk, előtte lecsepeg a vére, nos ez a vércsepegés nincs benne, csak a letölthetőben.
A mangában látszik, hogy beleszúrja a kését a sebébe - ami nekem van, az CN-es változat, angol szinkronnal, vajon az eredetiben mindent mutatnak?
Az anime-ban Szakura ad neki egy falatot, ekkor Kakasi megjelenik éktelen haragra gerjedve, szürke felhők társaságában az égben és megkérdezi, ki engedte ezt?
Szakura reszket, Narutó üvölt a félelemtől, a srácok dadognak, Kakasi megint kérdez valamit, majd kijelenti, átmentek a vizsgán. Ez nincs benne a Mangában - az eredetiben benne van?
A másik, hogy a ... "megszerezhető" változatban, a 6-dik rész: veszélyes küldetés, amikor két, mérgezett karmokkal felszerelt ninja megtámadja a csapatot, nos abban benne van, hogy Naruto a Kunai kését a sebébe mélyeszti - pontosabban nincs benne, nem látszik, de azért sejthető. Pár másodperc megint hiányzik a Jetix-es változatból - háttal áll, fekete minden, jobbról van egy fehér csk, előtte lecsepeg a vére, nos ez a vércsepegés nincs benne, csak a letölthetőben.
A mangában látszik, hogy beleszúrja a kését a sebébe - ami nekem van, az CN-es változat, angol szinkronnal, vajon az eredetiben mindent mutatnak?
Kyle,neked azért nem jött meg a menszeszed,mert te fiú vagy,és a fiúknak nincsen menszesze,csak a lányoknak,a barátaid segge azért vérzik,mert elkaptak egy vírust -By:Isten
beküldve: 2007-12-26 10:27:14
(#894) Tegnap éjjel a Jetix-en megint ment a Naruto. Ami feltűnt - azon kívül, hogy ismétlik -, bővebb, mint a Manga. Vagyis van egy jelenet az elején, amikor Naruto ki van kötve a fához, Kakasi szenszej ad még egy esélyt, de Naruto nem kaphat enni.
Oké, hogy ez nem ide tartozik (bocsánat) de az animések nagyrésze már 20 felett van.. nyehe. Énis nemsokára
ezzel én nem értekl 1et,még 15 sem vok,és a haverjaim se,és ők is imádják az Animét(ha a nevét nem is tudják,imádják) éps én,(meg a hugom)(az idősebbik)
imádjuk a Mangát is
Kyle,neked azért nem jött meg a menszeszed,mert te fiú vagy,és a fiúknak nincsen menszesze,csak a lányoknak,a barátaid segge azért vérzik,mert elkaptak egy vírust -By:Isten
beküldve: 2007-12-25 18:09:04
(#892) jah szerintem is élvezhető volt! Én tegnap kaptam meg ma olvastam el.Mondjuk az elején azt hittem az az a lap ami a utolsó lapnál szokot lenni de aztán jobban megnéztem.
Én azt szeretném kérdezni hogy az aki megvette a Naruto 3. kötetét (én is) annak is a második oldal egy külön lapon van berakva?? Mert nekem ekrontották..
Mindenkié ilyen. Elrontották a nyomtatást, ezért került bele az a lap a helyes nyomtatással.
Ettől még ugyanúgy élvezhető a manga!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2007-12-25 11:47:51
(#890) Én azt szeretném kérdezni hogy az aki megvette a Naruto 3. kötetét (én is) annak is a második oldal egy külön lapon van berakva?? Mert nekem ekrontották..
Kumiko
beküldve: 2007-12-25 10:31:08
(#889) Oké, hogy ez nem ide tartozik (bocsánat) de az animések nagyrésze már 20 felett van.. nyehe. Énis nemsokára
beküldve: 2007-12-25 03:49:56
(#888) Sziasztok! Én multhéten vettem meg a Naruto első 1-2 kötetét! Neten már régebben olvastam és az animét is láttam de valami fantasztikus érzés volt ezt a jólmegtermett vastag és szépen nyomtatott könyvet a kezemben tartani! Már csak ezért is megérte megvenni! a 3. részét várom a webshop ból, az Élni mangával eggyüt! Nagy rajongója vagyok neki pedig valahol olvastam hogy inkább a kamasz fiuk a célközönség, énmeg 20 vagyok már:) Na szoval várom a 3. részt nagyon! Most úgy meg jött a kedvem megnézni a animét is:)
beküldve: 2007-12-25 03:49:25
(#887) Sziasztok! Én multhéten vettem meg a Naruto első 1-2 kötetét! Neten már régebben olvastam és az animét is láttam de valami fantasztikus érzés volt ezt a jólmegtermett vastag és szépen nyomtatott könyvet a kezemben tartani! Már csak ezért is megérte megvenni! a 3. részét várom a webshop ból, az Élni mangával eggyüt! Nagy rajongója vagyok neki pedig valahol olvastam hogy inkább a kamasz fiuk a célközönség, énmeg 20 vagyok már:) Na szoval várom a 3. részt nagyon! Most úgy meg jött a kedvem megnézni a animét is:)
Én nekem csak 1 kérdésem lenne,mégpedig az,hogy mikor jön + kb. a könyv amit rendeltem???
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
beküldve: 2007-12-22 23:23:17
(#885) Egy forditonak hatalmas szokincse kell hogy legyen mindket nyelvbol azonkivul mindket nyelvet tokeletesen kell ertelnie. Raadasul meg elfogadhato iroi erzek is kell hozza. Szval nem egyszeru melo.
Lehet hasznalni, de csak baratokkozt bocs szoval haverok kozott.
Mondhatjak tanuloknak is persze. :)
Lehet hasznalni, de csak baratokkozt bocs szoval haverok kozott.
Valahol azt olvastam, hogy a kunt tanulóknak mondják, azon belül is fiúknak.
Mondhatjak tanuloknak is persze. :)
Szerk: v3g374 2007-12-22 23:24:59
beküldve: 2007-12-22 23:18:09
(#884) Valahol azt olvastam, hogy a kunt tanulóknak mondják, azon belül is fiúknak.
Kicsit kiegészítem. a -szan az altalanos formula ezt barkire lehet hasznani es tiszteletet fejez ki. A -kun a fiatalok megszolitasa es inkabb fiukra, lanyokra kicsit furi, felnotteknel mar sértés. :) A -csan az csak lanyokra es ott is fiataloknal, mert ha egy erett no-nek mondjak akkor az mar sértésnek tekintheto illetve a felnott ferfinek mondjak az eszement nagy sértés. (DragonBallban bejiitat hivta ginyu parancsnok bejiita-csannak ) A -dono feljebbvalot jelent, a szenszei jelentese is hasonlo. Illetve van még -szama ami egy tulontul megtisztelo megszolitas. :)
Aha. Én eddig azt hittem, hogy a -kunt csak kis (vagy kisebb) fiúkra használják és mindig furcsálottam, hogy spec. Sasuket vagy Narutot miért -'kunozzák' (de hülyén hangzik így... ) még a shippudenben is. Hiszen ott már idősebbek. szóval a kun-t lehet egészen felnőtt korig használni?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Semmi értelmeset. A jelek fele nem létezik, a másik fele értelmetlen abban a kombinációban A világon sehol nem fordítoták le azt a két buborékot, pont az a lényeg, hogy nem érthető, hiszen titkos nindzsa-jelek, érted
ja értjük...
húúú, néha nem irigyelem a fordítókat...(csak az a 'gond' , hogy én is annak készülök...vagyis jobban mondva szeretnék az lenni csak meg lehet tanulni ezt is, nem? )
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD