• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Oldalak: ... 149 150 151 152 153 154 155 156 157 ... <<>>
beküldve: 2007-12-07 21:31:57
(#836)
Paszternák Dani
Paszternák Dani
[ Új arc ]
Meegmondom őszintén, nekem még 1 Naruto-s képregényem sincs.

( DE VAN 3 IGAZI KUNAI KÉSEM BI-BI-BÍÍÍ)

ÉN A LEGJOBBAN AZT VÁROM? AMIKOR A JETIXEN ( AZ 1. SZEZON VÉGÉN) ZABUZA + HAKU VS NARUTO-SASUKE-SAKURA LESZ: (TUDJÁTOK? AMIKOR A HÍDÉPÍTŐT KELL MEGVÉDENI).

Paszternák Dani
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-12-07 19:52:57
(#835) Válasz Csaba (#818) üzenetére
asx
asx
[ Megszállott ]
Nos, a Naruto 3-at is beszereztem. Nekem alapból tetszik, remélem minnél előbb jönnek a további kötetek.
Viszont egy dolog nem jött be ebben a kötetben.

Olvastam, amit Csaba írt a fordításról és persze nem lehet átírni szövegeket. de bizonyos fordítói szabadság azért van.

Sajnos japánul nem tudok (még ), így inkább kérdezni fogok...
Tehát nem tom a japánban az elhalálozásra hányféle kifejezést használnak, és ha több van, milyen különbségek vannak, DE sztem a magyarban a meghalni és a megdögölni között elég nagy a szakadék... Szóval nekem kicsit erősen hatott az a "Legalább te ne dögölj meg..." kifejezés.
Ezzel most nem fikázni akarok, csak érdekelne... mert sztem elég illúzióromboló volt abban a szituációban.

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-12-07 19:47:12
(#834)
Oozaru
Oozaru
[ Új arc ]
Nekem már megvan a naruto manga 3

beküldve: 2007-12-05 19:15:24
(#833)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Nekem még nincs meg, de boldog karácsonyom és mikim lesz. Hogy miért? Elmondom. Mikulásra nem tom mit kapok (remélem egy kis pénzt), de magamnak megrendeltem a Battle Royale könyvet. Karácsonyra kapok Ruroni Kensin 2-t, Árnybíró 8-at, Naruto 3-at és Élni-t. Ennyire még nem vártam karácsonyt. Bocsi, ez kis mértékben tartozott ide.

beküldve: 2007-12-05 18:58:27
(#832) Válasz Berni (#831) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
De jó ma jött meg Naruto 3 és anyumék el akarták dugni előlem de nem sikerült már beleis olvastam és tök jó

nekem karácsonyra lesz naruto 3.....Mikire az usagi 3.

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-12-05 16:21:56
(#831)
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
De jó ma jött meg Naruto 3 és anyumék el akarták dugni előlem de nem sikerült már beleis olvastam és tök jó

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2007-12-05 16:10:42
(#830) Válasz Tóth Anikó (#826) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
ÚÚÚÚÚ de jó ma jön a mikulás és majd meg jön a 3-ik kötetis

A Mikulás igazából csak holnap jön

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2007-12-05 16:10:56
beküldve: 2007-12-05 14:30:01
(#829)
v3g374
v3g374
[ Rászokóban ]
Ha a 8.oldalra gondolsz az tukrozve kerult nyomtatasra ezert van benne a kotetben egy papirfecnin normalisan, tehat tukrozes nelkul. :)

beküldve: 2007-12-05 14:20:52
(#828)
Kormos Dorka
Kormos Dorka
[ Új arc ]
ö...van benne egy kis lap a reklámpapíron kívül...ott kihagytak volna egy oldalt és azt utólag rakták még bele?

beadtam egy képregényt a pályázatra!szurkoljatok!
beküldve: 2007-12-05 14:13:13
(#827) Válasz Tóth Anikó (#826) üzenetére
Kormos Dorka
Kormos Dorka
[ Új arc ]

úúúúúristeeen!!!!ezt nem hiszem el!!! most jöttem haza a suliból&ott volt az asztalomon!!!ott volt a naruto 3!!!!! ez annyira jóóóóó!!csak ne kellene földrajzot tanulnom de akkoris el fogom olvasni még ma boldog mikit!!!!& jó olvasást!

beadtam egy képregényt a pályázatra!szurkoljatok!
beküldve: 2007-12-05 11:27:15
(#826)
Tóth Anikó
Tóth Anikó
[ Új arc ]

Tóth Anikó
beküldve: 2007-12-04 22:34:49
(#825)
Ayumi-chan
Ayumi-chan
[ Rászokóban ]
Na végre Naruto! Már alig vártam, jó lesz ez a karácsony. Már alig várom, hogy megérkezzen.
A 2000 Ft szerintem egyáltalán nem sok érte (bár mennyi lenne az? ).

beküldve: 2007-12-04 14:15:43
(#824)
v3g374
v3g374
[ Rászokóban ]
Na csak gyorsan irok vmit, amig van idom. Koszonom Mangafan, a mangak megerkeztek, (Naruto 2-3) ugyan még nem olvastam csak atlapoztaggam, de egy problemam van vele ez pedig nem mas mint a nyomtatas. Nem tudtok esetleg egy jobb ceget keresni a nyomtatasra? En marha haklis vagyok arra, hogy mien minosegu a nyomtatas. :) Ami nagyon tetszik, hogy mint a Japan kiadasba, ti is tesztek valami kis reklamcetlit a mangaba.
Egy kerdes volna még.. A kovetkezo kotet korulbelul mikorra varhato?

Remélem ha Mangafan odaér akor meglep minket pár színes résszel is ahogy az meg is jelent Japánban.

A mangafan nem nyomtathat szines oldalt, hisz az eredeti nem tartalmaz olyanokat. Amikre te gondolsz azok az oldalak csak a Jumpba (telefonkonyvujsagba) jelennek meg néha-néha (amikor kiszinezik mert peldaul az ujsag elejen van a fejezet). Az eredeti Tankoban kotetek nem tartalmaznak szines oldalakat, szoval nem varhato hogy a szines oldalakat latunk majd.
Azert arra kivancsi leszek hogy vajon az uj divatnak hodolva (ha vegeter a sorozat) kiadjak-e ujra a Narutot Kanzenban kotetbe, ami mar tartalmazza a szines oldalakat is. (Japan wikipedian szep lista van az eddig megjelent Kanzenban mangakrol.)

beküldve: 2007-12-04 14:12:21
(#823)
Elhaym
Elhaym
[ Megszállott ]
Jetixen szerintem Oronak és Kakashinak lett a legjobb a hangja.

Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2007-12-04 10:09:41
(#822) Válasz Al Bundy (#820) üzenetére
Csaba
Csaba
[ Szerkesztő ]

A magyar verzió tényleg össze-vissza van vagdosva a japán változathoz képest - szerencsés esetben volt 4-5 perc talán, ami tényleg megfelelt

Nem itthon vágták meg, ez az úgynevezett "Viz vágott verzió". Amerikában vágták ilyenre, hogy beleférjen a 12 korhatárba. Helyenként egébként nemcsak vágva van, hanem át is van rajzolva, vér kitörölve, stb.

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Oldalak: ... 149 150 151 152 153 154 155 156 157 ... <<>>