Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2007-12-07 21:31:57
(#836) Meegmondom őszintén, nekem még 1 Naruto-s képregényem sincs.
( DE VAN 3 IGAZI KUNAI KÉSEM BI-BI-BÍÍÍ)
ÉN A LEGJOBBAN AZT VÁROM? AMIKOR A JETIXEN ( AZ 1. SZEZON VÉGÉN) ZABUZA + HAKU VS NARUTO-SASUKE-SAKURA LESZ: (TUDJÁTOK? AMIKOR A HÍDÉPÍTŐT KELL MEGVÉDENI).
( DE VAN 3 IGAZI KUNAI KÉSEM BI-BI-BÍÍÍ)
ÉN A LEGJOBBAN AZT VÁROM? AMIKOR A JETIXEN ( AZ 1. SZEZON VÉGÉN) ZABUZA + HAKU VS NARUTO-SASUKE-SAKURA LESZ: (TUDJÁTOK? AMIKOR A HÍDÉPÍTŐT KELL MEGVÉDENI).
Paszternák Dani
Nos, a Naruto 3-at is beszereztem. Nekem alapból tetszik, remélem minnél előbb jönnek a további kötetek.
Viszont egy dolog nem jött be ebben a kötetben.
Olvastam, amit Csaba írt a fordításról és persze nem lehet átírni szövegeket. de bizonyos fordítói szabadság azért van.
Sajnos japánul nem tudok (még ), így inkább kérdezni fogok...
Tehát nem tom a japánban az elhalálozásra hányféle kifejezést használnak, és ha több van, milyen különbségek vannak, DE sztem a magyarban a meghalni és a megdögölni között elég nagy a szakadék... Szóval nekem kicsit erősen hatott az a "Legalább te ne dögölj meg..." kifejezés.
Ezzel most nem fikázni akarok, csak érdekelne... mert sztem elég illúzióromboló volt abban a szituációban.
Viszont egy dolog nem jött be ebben a kötetben.
Olvastam, amit Csaba írt a fordításról és persze nem lehet átírni szövegeket. de bizonyos fordítói szabadság azért van.
Sajnos japánul nem tudok (még ), így inkább kérdezni fogok...
Tehát nem tom a japánban az elhalálozásra hányféle kifejezést használnak, és ha több van, milyen különbségek vannak, DE sztem a magyarban a meghalni és a megdögölni között elég nagy a szakadék... Szóval nekem kicsit erősen hatott az a "Legalább te ne dögölj meg..." kifejezés.
Ezzel most nem fikázni akarok, csak érdekelne... mert sztem elég illúzióromboló volt abban a szituációban.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-12-07 19:47:12
(#834) beküldve: 2007-12-05 19:15:24
(#833) Nekem még nincs meg, de boldog karácsonyom és mikim lesz. Hogy miért? Elmondom. Mikulásra nem tom mit kapok (remélem egy kis pénzt), de magamnak megrendeltem a Battle Royale könyvet. Karácsonyra kapok Ruroni Kensin 2-t, Árnybíró 8-at, Naruto 3-at és Élni-t. Ennyire még nem vártam karácsonyt. Bocsi, ez kis mértékben tartozott ide.
De jó ma jött meg Naruto 3 és anyumék el akarták dugni előlem de nem sikerült már beleis olvastam és tök jó
nekem karácsonyra lesz naruto 3.....Mikire az usagi 3.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-12-05 16:21:56
(#831) De jó ma jött meg Naruto 3 és anyumék el akarták dugni előlem de nem sikerült már beleis olvastam és tök jó
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
ÚÚÚÚÚ de jó ma jön a mikulás és majd meg jön a 3-ik kötetis
A Mikulás igazából csak holnap jön
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2007-12-05 16:10:56
beküldve: 2007-12-05 14:30:01
(#829) Ha a 8.oldalra gondolsz az tukrozve kerult nyomtatasra ezert van benne a kotetben egy papirfecnin normalisan, tehat tukrozes nelkul. :)
beküldve: 2007-12-05 14:20:52
(#828) ö...van benne egy kis lap a reklámpapíron kívül...ott kihagytak volna egy oldalt és azt utólag rakták még bele?
beadtam egy képregényt a pályázatra!szurkoljatok!
ÚÚÚÚÚ de jó ma jön a mikulás és majd meg jön a 3-ik kötetis
úúúúúristeeen!!!!ezt nem hiszem el!!! most jöttem haza a suliból&ott volt az asztalomon!!!ott volt a naruto 3!!!!! ez annyira jóóóóó!!csak ne kellene földrajzot tanulnom de akkoris el fogom olvasni még ma boldog mikit!!!!& jó olvasást!
beadtam egy képregényt a pályázatra!szurkoljatok!
beküldve: 2007-12-05 11:27:15
(#826) beküldve: 2007-12-04 22:34:49
(#825) Na végre Naruto! Már alig vártam, jó lesz ez a karácsony. Már alig várom, hogy megérkezzen.
A 2000 Ft szerintem egyáltalán nem sok érte (bár mennyi lenne az? ).
A 2000 Ft szerintem egyáltalán nem sok érte (bár mennyi lenne az? ).
beküldve: 2007-12-04 14:15:43
(#824) Na csak gyorsan irok vmit, amig van idom. Koszonom Mangafan, a mangak megerkeztek, (Naruto 2-3) ugyan még nem olvastam csak atlapoztaggam, de egy problemam van vele ez pedig nem mas mint a nyomtatas. Nem tudtok esetleg egy jobb ceget keresni a nyomtatasra? En marha haklis vagyok arra, hogy mien minosegu a nyomtatas. :) Ami nagyon tetszik, hogy mint a Japan kiadasba, ti is tesztek valami kis reklamcetlit a mangaba.
Egy kerdes volna még.. A kovetkezo kotet korulbelul mikorra varhato?
Remélem ha Mangafan odaér akor meglep minket pár színes résszel is ahogy az meg is jelent Japánban.
A mangafan nem nyomtathat szines oldalt, hisz az eredeti nem tartalmaz olyanokat. Amikre te gondolsz azok az oldalak csak a Jumpba (telefonkonyvujsagba) jelennek meg néha-néha (amikor kiszinezik mert peldaul az ujsag elejen van a fejezet). Az eredeti Tankoban kotetek nem tartalmaznak szines oldalakat, szoval nem varhato hogy a szines oldalakat latunk majd.
Azert arra kivancsi leszek hogy vajon az uj divatnak hodolva (ha vegeter a sorozat) kiadjak-e ujra a Narutot Kanzenban kotetbe, ami mar tartalmazza a szines oldalakat is. (Japan wikipedian szep lista van az eddig megjelent Kanzenban mangakrol.)
Egy kerdes volna még.. A kovetkezo kotet korulbelul mikorra varhato?
Remélem ha Mangafan odaér akor meglep minket pár színes résszel is ahogy az meg is jelent Japánban.
A mangafan nem nyomtathat szines oldalt, hisz az eredeti nem tartalmaz olyanokat. Amikre te gondolsz azok az oldalak csak a Jumpba (telefonkonyvujsagba) jelennek meg néha-néha (amikor kiszinezik mert peldaul az ujsag elejen van a fejezet). Az eredeti Tankoban kotetek nem tartalmaznak szines oldalakat, szoval nem varhato hogy a szines oldalakat latunk majd.
Azert arra kivancsi leszek hogy vajon az uj divatnak hodolva (ha vegeter a sorozat) kiadjak-e ujra a Narutot Kanzenban kotetbe, ami mar tartalmazza a szines oldalakat is. (Japan wikipedian szep lista van az eddig megjelent Kanzenban mangakrol.)
beküldve: 2007-12-04 14:12:21
(#823) Jetixen szerintem Oronak és Kakashinak lett a legjobb a hangja.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
A magyar verzió tényleg össze-vissza van vagdosva a japán változathoz képest - szerencsés esetben volt 4-5 perc talán, ami tényleg megfelelt
Nem itthon vágták meg, ez az úgynevezett "Viz vágott verzió". Amerikában vágták ilyenre, hogy beleférjen a 12 korhatárba. Helyenként egébként nemcsak vágva van, hanem át is van rajzolva, vér kitörölve, stb.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...