Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
[QUOTE]Ez már volt téma de még enm dőlt el hogy akkor most végülis Narutonak látják a szereplők az arcán a csíkokat v nem?
Hehe valaki átvette a kérdéseimet? [/QUOTEHát na jah de mert ez már volt téma és még nem dőlt el és hát.. tod ]
Szerk: Tspawn 2007-11-30 16:41:12
[QUOTE]Ez már volt téma de még enm dőlt el hogy akkor most végülis Narutonak látják a szereplők az arcán a csíkokat v nem?
Hehe valaki átvette a kérdéseimet? [/QUOTEHát na jah de mert ez már volt téma és még nem dőlt el és hát.. tod ]Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Ez már volt téma de még enm dőlt el hogy akkor most végülis Narutonak látják a szereplők az arcán a csíkokat v nem?
Hehe valaki átvette a kérdéseimet? Lehet de furi h megse kérdezik tőle h mik azok vagy hogy miért vannak ott
Szerintem látják ők is. Csak nem érdekli őket mi az.Engem idegesített az elején narutó arcán a vonalkák... de mostmár nem tudnám elképzelni őt nélküle.
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2007-11-29 19:17:32
(#787) Szerintem látják ők is. Csak nem érdekli őket mi az.Engem idegesített az elején narutó arcán a vonalkák... de mostmár nem tudnám elképzelni őt nélküle.
beküldve: 2007-11-29 19:05:02
(#786) Ez már volt téma de még enm dőlt el hogy akkor most végülis Narutonak látják a szereplők az arcán a csíkokat v nem?
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2007-11-26 20:53:08
(#785) Én a Deidara-Sasuke fájtos kötetből biztos h 2t fogok venni...az egyik örökre polcon marad a másikat meg olvasni fogom örökké
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Tökjó Mármint a sok Shippu.De mostmár mutathatnának valamit a Sasuke-Itachi vonalon is.
Elég nagy kugyulás lessz még Itachi-Sasuke és nyugodtan ide írom hogy Tobi vonalon, szerintem az idei Shippuuden Manga legnagyobb dobása lessz.
Remélem ha Mangafan odaér akor meglep minket pár színes résszel is ahogy az meg is jelent Japánban.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-11-26 19:33:49
(#783) Tökjó Mármint a sok Shippu.De mostmár mutathatnának valamit a Sasuke-Itachi vonalon is.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2007-11-26 19:36:08
Ööö...ez most csak eszembe jutott...de hány kötetesre tervezi Kishimoto a Narutot?Nyilatkozott már erről vagy info,vagy valami?
Nem tudom folyamatosan jönnek ki a Shippuuden fejezetek és ahogy az ember elnézi még nagyon sok van a történetben. Vagyis még elég sok fejezet várható nagy örömünkre.
Ja és ugy látom valaki semiböl nem tanul, Naruto Hsz.-e ismét felért egy offolásal senkit nem érdekel hogy hány életed van csak hagyd már abba.
beküldve: 2007-11-26 19:23:12
(#780) Ööö...ez most csak eszembe jutott...de hány kötetesre tervezi Kishimoto a Narutot?Nyilatkozott már erről vagy info,vagy valami?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
CSABAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
MENNYIRE SIKERES A NARUTO?????
a választ tőle várd
a választ tőle várd
Nincs vele baj. De általában véve, sorozatot csak akkor hagyunk abba, ha csődbe megyünk. Ez egyelőre úgy tűnik, nem fenyeget, szóval nyugi azoknak, akik paráznak, hogy ki lesz-e adva végig. Ki lesz
Offolóknak üzenek: az Admint olyan üzemmódra utasítottam, hogy első figyelmeztetés után bannolja azt, aki nem képes normálisan fórumozni. Chatre ott a chat-topik. Köszi.
Köszönjük Csaba a szívünkböl beszéltél, ha indulsz a választásokon akor én rád szavazok.
Nagy öröm ez nekünk és sok sikert kívánunk a Mangafan-nak és a Narutonak hatalmas UPP.
És külön köszönet az offolokal való felépésért.
beküldve: 2007-11-26 18:58:42
(#778) Víííííí ez ám az örömteli hír
sztem ünnepelhetünk
(és a másik része is teccik az üzenetnek )
szerk.: és télleg te voltál pápán júniusba ugye?
sztem ünnepelhetünk
(és a másik része is teccik az üzenetnek )
szerk.: és télleg te voltál pápán júniusba ugye?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-11-26 19:10:05
CSABAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
a választ tőle várd
a választ tőle várd
Nincs vele baj. De általában véve, sorozatot csak akkor hagyunk abba, ha csődbe megyünk. Ez egyelőre úgy tűnik, nem fenyeget, szóval nyugi azoknak, akik paráznak, hogy ki lesz-e adva végig. Ki lesz
Offolóknak üzenek: az Admint olyan üzemmódra utasítottam, hogy első figyelmeztetés után bannolja azt, aki nem képes normálisan fórumozni. Chatre ott a chat-topik. Köszi.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
mivel abszolúte nem akarok poént lelőni ezért
az lesz az uccsó rész amiko Shikamaruék megérkeznek megmenteni Narutoékat Dosu csapatától
aztmeg h a juonin vizsga miko kezdődik nemtom de asszem az 5. könyvnél
aztmeg h a juonin vizsga miko kezdődik nemtom de asszem az 5. könyvnél
Csak hogy én se löjem le a poént .
Pont a legjobb harcok elején kel izgulni majd hogy lessz e folytatés? Ha Shikamaru-t akarnám idézni akor azt mondanám hogy ember ez olyan kelemetlen. Nekem a legjobban a jounin vizsga utolsó forduloja után teccenek a részek amikor Orochimaru bedurvul és a Nagy Gaara-Naruto harc folyik.
Szerk: Holci 2007-11-26 18:55:15