Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2007-11-26 13:35:00
(#743) Van benne vmi
1ébként ez a pein-es sztori is ténnyeg jo hosszú már...már uncsi is
Sőt lehet/valószinű/,hogy jiraya meghol...de, nekem ennyi pein túl sok is volt b1adagba,szoval végre visszatérhetnének sasukéékhoz!! ...mert ha nem.....
1ébként ez a pein-es sztori is ténnyeg jo hosszú már...már uncsi is
Sőt lehet/valószinű/,hogy jiraya meghol...de, nekem ennyi pein túl sok is volt b1adagba,szoval végre visszatérhetnének sasukéékhoz!! ...mert ha nem.....
A művészet olyan dolog ami csak 1 pillanatra virágzik ki mielőtt elhervadna.A művészet 1 pillanat szépsége az én műcvészetem a ROBBANTÁS hmmm...
beküldve: 2007-11-26 13:27:22
(#742) nem mintha a te beszólásaid/kommentjeidben 1 kicsivel is több értelmet lehetne felfedezni...
Tényleg elkelne itt 1 moderátor v vmi mer szét van offolva minden 1es topic...
kicsit átekinthetetlen...most gondoljatok csak bele, ha vki meg akar vmit találni a topicban az előzőhöz hasonló (meg az azelőttihez is) beszólásokon kell átrágnia magát...mennyivel áttekinthetőbb lenne a topic
ENNYI:
Tényleg elkelne itt 1 moderátor v vmi mer szét van offolva minden 1es topic...
kicsit átekinthetetlen...most gondoljatok csak bele, ha vki meg akar vmit találni a topicban az előzőhöz hasonló (meg az azelőttihez is) beszólásokon kell átrágnia magát...mennyivel áttekinthetőbb lenne a topic
ENNYI:
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-11-26 10:31:23
(#741) ***Moderálva: ne offold a topikot. Első figyelmeztetés. -Admin***
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
Szerk: Admin 2007-11-26 14:16:08
Bicit sokat beszélsz
Tom Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2007-11-24 14:04:30
(#739) Bocs mindenkitől Emiatt.... am nnincs meg a mondo de azért kössz!É s mégegyszer bocsi kom
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Bicit sokat beszélsz
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
beküldve: 2007-11-24 10:52:25
(#737) Hát azt mondták hogy decemberre meg fog jelenni remélem nincs semmi baj:S
Feltételezem nem vetted meg a novemberi Mondo-t, vagy ha igen, akkor vak vagy. Ugyanis benne van a Naruto 3 megjelenési dátuma. December 2-a, szóval nincs baj. Cím: HUNGARO COMIX 2007, időpont:2007. december 2. (vasárnap), 10-18 óra. Budapest, 1051 Arany János u. 10.
beküldve: 2007-11-24 10:11:28
(#735) Jól elhúzzák ezt a Jiraiya vs. Pein-t
LÉCCILÉCCCILÉCCI ne offoljátok szét az egészet,mert sem a na csá,sem az ilyen egykétszavas izék nem kapcsolódnak szorosan a tárgyhoz...ha pedig oly'megterhelő mértékű a feladat,hogy ezt egy offtopic-ban csináljátok,akkor mitszólnátok ahhoz az egyszerű ámde nagyszerű ötletehez,hogy elkérjétek egymás MSNcímét?Hm?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2007-11-24 10:19:49
beküldve: 2007-11-24 09:03:08
(#734) Az igazi akciok a Mangába csak ezután fognak kibontakoznik adig viszont még elég sokszor fognak a szereplök ledermedni ,befog indulni csak ki kel várni.
A Topic viszont tényleg felhigult egy kicsit ,légyszí ilyeneket egy offtopicban simán meglehet beszélni.
A Topic viszont tényleg felhigult egy kicsit ,légyszí ilyeneket egy offtopicban simán meglehet beszélni.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-11-24 01:14:20
(#733) most nem bántásképpen de ha itt a fórumon lenne vmi moderátor akk asszem megtanulnátok h az egyszavas postok nem a legszerencsésebb váalsztások...
azért ha ijenekkel van tele a topic az nem túl szerencsés...
azért ha ijenekkel van tele a topic az nem túl szerencsés...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-11-23 22:14:32
(#732) Nah bye
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2007-11-23 22:09:38
(#731) Ír még valaki??
beküldve: 2007-11-23 22:02:43
(#730) Szasztok!!
beküldve: 2007-11-23 22:01:28
(#729) szeva
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja