Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Nah szal az a három vonal a rókadémont jelőli rajta az a kis rudacsak meg sztem ien kis szimbólum
Azt gondoltam, de úgy értettem hogy az csak az olvasónak van, vagy a képregény szereplőinek is látható mint heg vagy csíkok.
A vállizé szzerintem meg kréta(vagy rúzs )[/QUOTE]bocsi biztos én vok hülye de mivan??MIvan a szereplöknek??[/QUOTE]Látom ezt ki kell fejtenem: nasszóval úgy értettem hogy azok a vonalak csak azért vannak hogy az olvasó tudja hogy ez a gyerek a rókadémon, vagy a képregény szereplői is látják(tehát megkérdezhetnék hgogy hé te mik azok a vonal izék az arcodon?..amúgy én is ezt kérdezem)
Nah szal az a három vonal a rókadémont jelőli rajta az a kis rudacsak meg sztem ien kis szimbólum [/QUOTE]
Azt gondoltam, de úgy értettem hogy az csak az olvasónak van, vagy a képregény szereplőinek is látható mint heg vagy csíkok.
A vállizé szzerintem meg kréta(vagy rúzs )[/QUOTE]bocsi biztos én vok hülye de mivan??MIvan a szereplöknek??
A vállizé szzerintem meg kréta(vagy rúzs )[/QUOTE]bocsi biztos én vok hülye de mivan??MIvan a szereplöknek??
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2007-11-13 23:00:59
(#680) beküldve: 2007-11-13 21:29:37
(#678) Kretén újarcok ... Heh csak vicceltem.
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
[/QUOTE]Nah szal az a három vonal a rókadémont jelőli rajta az a kis rudacsak meg sztem ien kis szimbólum [/QUOTE]
A vállizé szzerintem meg kréta(vagy rúzs )
A vállizé szzerintem meg kréta(vagy rúzs )
Hát, még sokáig el kell viselned Szászukét....
Ez szomorú... Nagyon szomorú...
Jaja...abban Horsee-val teljesen egyetértek,hogy a Shippuu-ban milyen lesz még..uh...avval az elviselhetetlen Karinnal...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Helló!!! Lenne pár kérdésem Narutóval kapcsolatban:
1. Az arcán azok a vonalak mik?Hegek? Vagy szőrszálak ?
2.A bal vállán mi az a kötéllel rögzített rudacska?
Amúgy a manga nagyon tetszik, csak jelenne meg gyakrabban
Nah szal az a három vonal a rókadémont jelőli rajta az a kis rudacsak meg sztem ien kis szimbólum 1. Az arcán azok a vonalak mik?Hegek? Vagy szőrszálak ?
2.A bal vállán mi az a kötéllel rögzített rudacska?
Amúgy a manga nagyon tetszik, csak jelenne meg gyakrabban
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Már fenn is van a 3. kötet, december elején jelenik meg.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-11-13 14:09:59
(#673) Fog ujkötet jönni a NARUTO bol a 2.dik on kívül?
A NARUTO a legjobb
Hát, még sokáig el kell viselned Szászukét....
Ez szomorú... Nagyon szomorú...
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
ugylátom mostmár elszövődni látszanak a szálak a történetben. Hmm.. vajon hány rész van még hátra??
NARUTO FOREVER!!
beküldve: 2007-11-12 11:31:56
(#670) Anti-Sasuke ON:
Ne aggódj, lesz még idegesítőbb is. A shippuudenben pl. olyanokat csinál (harcra gondolok), ami még Jiraiyának is becsületére válna.
Ne aggódj, lesz még idegesítőbb is. A shippuudenben pl. olyanokat csinál (harcra gondolok), ami még Jiraiyának is becsületére válna.
beküldve: 2007-11-12 10:31:53
(#669)