Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
ha nem Budapesten belül rendelek 2db mangát a Mangafanon akkor is díjtalan a postaköltség?
Természetesen. Nem diszkriminálunk (a posta is azonos díjakkal szállít belföldön). Máskülönben, a webbolton keresztül való rendelés pont a vidékieknek előnyös, akikhez nehezebben tudnak a termékeink eljutni a könyvesbolt-hálózatok ismert hiányosságai miatt.
köszönöm
gondoltam, hogy ingyenes, hiszen akkor oda lett volna írva, hogy vidékre más a helyzet, de most már legalább biztos
csodááás... akkor elkezdhetek tervezni
"hn" :/
ha nem Budapesten belül rendelek 2db mangát a Mangafanon akkor is díjtalan a postaköltség?
Természetesen. Nem diszkriminálunk (a posta is azonos díjakkal szállít belföldön). Máskülönben, a webbolton keresztül való rendelés pont a vidékieknek előnyös, akikhez nehezebben tudnak a termékeink eljutni a könyvesbolt-hálózatok ismert hiányosságai miatt.
Szerk: MangaFan Webbolt 2007-10-22 00:31:12
beküldve: 2007-10-21 23:20:48
(#636) ha nem Budapesten belül rendelek 2db mangát a Mangafanon akkor is díjtalan a postaköltség?
nemtudjátok hol lehet naruto könyvett rendelni? lécci írjatok ha tutok valamit köszike előre is
Hát én a helyedben a webbolt résznél próbálkoznék.
beküldve: 2007-10-21 18:35:56
(#634) nemtudjátok hol lehet naruto könyvett rendelni? lécci írjatok ha tutok valamit köszike előre is
beküldve: 2007-10-21 17:48:55
(#633) Megjött a 2 kötet, az elsőt el is olvastam már. Amikor kinyitottam, és túl jutottam az első oldalon rájöttem miért is olyan jó: nyelvtanilag tökéletes, remek olvasni, mindenhol pontosan érthető, és magyaros. Ott volt a másik dolog amitől féltem: a hepburn-féle szokásos agyérgörcs. A 10-15. oldal után észre sem vettem hogy nem azzal van fordítva. Nagyon jó volt az egész kötet, jól néztek ki a fejezetek címei is, és úgy az egész.
Összességében: két remek gyűjteményes kötettel lettem gazdagabb nektek hála, minden soron érzem a kemény munkát, és az odafigyelést. Az plussz pirospont hogy a 2. kötetben már vastagabb papírra nyomtattattatok.
Nagy csillagos ötös a Mangafannak! Ezentúl nagyon úgy tűnik hogy rendszeres Mangafan-kötet vásárló leszek.
Összességében: két remek gyűjteményes kötettel lettem gazdagabb nektek hála, minden soron érzem a kemény munkát, és az odafigyelést. Az plussz pirospont hogy a 2. kötetben már vastagabb papírra nyomtattattatok.
Nagy csillagos ötös a Mangafannak! Ezentúl nagyon úgy tűnik hogy rendszeres Mangafan-kötet vásárló leszek.
beküldve: 2007-10-21 17:24:51
(#632) (ez nem offtopic lesz)
mire jó ha kitakarítod a szobád? (azon kívül, hogy kivégzed az összes ágyad alatt lakó pókot )
megtaláltam a félretett pénzemet egy dobozban, ami azt jelenti hogy tudnék venni egy csomó mangát... igeeeeen!!!
hát ezért tanítottam én nyáron...
mire jó ha kitakarítod a szobád? (azon kívül, hogy kivégzed az összes ágyad alatt lakó pókot )
megtaláltam a félretett pénzemet egy dobozban, ami azt jelenti hogy tudnék venni egy csomó mangát... igeeeeen!!!
hát ezért tanítottam én nyáron...
A Bookline-nál a könyvet megkapod 1600 ft. + 800 postaköltségért.
Nálam ott nincs postaköltség, mivel személyeen veszem át, vagyis igy csak 1600, de ha van kupon kedvezményem, akkor még kevesebb.
De ha nem lesz boltban, akkor várok és megrendelem majd innen a 3. kötetettel, vagy a Kenshin 2vel.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Itt Pécsett még sajna nem jelent mmeg a 2. kötet pdig már alig.
Na ezt kicsit elcsesztem mert mennem kellettt...Szal itt még sajna nem jelent meg pedig aligvárommár!!!!Rock 4 Ever!!!!
A rendelés nem szimpi?Tökjó érzés kézhez kapni
Nem, sok az a 300 FT postaköltség is. Booklinenál meg akár 1500 ért megkapnám a mangát és nem 2300 lenne.
A Bookline-nál a könyvet megkapod 1600 ft. + 800 postaköltségért. A Bookline-hoz hasonlóan, 11000 ft. vásárlás felett mi is adunk 20% kedvezményt és átvállaljuk a postaköltséget is.
Megjegyzem, nálunk a szállítás már 2 termékünk vásárlásánál ingyenes.
beküldve: 2007-10-19 19:31:20
(#628) a naruto 2 kötete meg jelent már a boltokban????????????
Mi már szállítottunk, csak a hosszú hétvégék miatt sztem a szokásosnál lassabban fog szétterjedni a bolthálózatokban. Még mi sem láttuk sehol.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Második már megjelent! és az van ráirva a hátulján hogy "magyar kiadást kéthavonta veheted kézbe"
szóval nemsokára kijön a harmadik??
ja csak én nem tudok v árni 2 honapot szóval nemsokára kijön a harmadik??
beküldve: 2007-10-19 18:17:24
(#625) Fu az 1 ik gyerek a suliban olyan naruto fögö hogy mindig mutogat jeleket pl:árnyéklon jucu Háren jucu
beküldve: 2007-10-19 18:15:35
(#624)