Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Hát, még sokáig el kell viselned Szászukét....
Naaaaagyon sokáig :P XD de szünetet fog tartani, az tuti, úgyértem tudom és biztos
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-11-11 14:08:55
beküldve: 2007-11-11 13:29:23
(#667) Hát, még sokáig el kell viselned Szászukét....
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-11-11 12:53:21
(#666) Na most estem túl a 2. köteten, és ez talán még jobb, mint az 1. a kivitelezést illetően. Sokkal kevesebb a helyesírási hiba, és az egyetlen komolyabb gikszer csak az, hogy két 9. fejezet van. Ennyi, minden más szuper. A sztoriban pedig csak az az unszimpatikus Szaszuke idegesít... Jó lenne, ha meg lehetne szabadulni tőle valahogyan...
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2007-11-11 07:47:48
(#665) Helló!!! Lenne pár kérdésem Narutóval kapcsolatban:
1. Az arcán azok a vonalak mik?Hegek? Vagy szőrszálak ?
2.A bal vállán mi az a kötéllel rögzített rudacska?
Amúgy a manga nagyon tetszik, csak jelenne meg gyakrabban
1. Az arcán azok a vonalak mik?Hegek? Vagy szőrszálak ?
2.A bal vállán mi az a kötéllel rögzített rudacska?
Amúgy a manga nagyon tetszik, csak jelenne meg gyakrabban
Hát a sima mangában a shippuden animében
Tyűű, ebben 100%-ig nem értek egyet.
Ahogy én sem! Pont fordítva. A Part I sokkal jobb (a fillereket leszámítva) animében, mint a Part II. A Shippuudent olyan szinten nyújtják, hogy az nem igaz! Iam The Ghost-nak igaza van a többiben is. Amúgy én mangapárti vagyok. Főleg a shippu-nál.
fog jönni ujabb rész a NARUTO mangából
Pfúúúú nem mondod...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-05 19:58:25
(#662) beküldve: 2007-11-04 15:54:24
(#661) Na nemá ez most komoly hogy lesz a Naruto 3,???:O:O:OEzt nem hiszem el Basszus már a másodiknál is kiakadtam nem hogy ennéél DE tuti lenne már alig várom
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerintetek hogy jobb animében vagy mangában?
Tyűű, ebben 100%-ig nem értek egyet. A Shippuuden borzalmas animeben, nem nagyon akarom leírni a hibákat, mert már 3 fórumon leírtam, de a lényeg, hogy a rendezés borzalmas, szörnyű animáció (főleg a harcok, egyedül a 26. részben volt jó), és úgy minden, nagyon nagyon rossz. A sima Naruto mérföldekkel jobb volt. Szvsz. De már annyit fikáztam a Shiput, többször már nem akarom.
Azért nem innen rendelem, mert több mindent is akarok egyszerre a comicsinvest.hu-ról rendelni, de már 1 hónapja késik könyörgöm, fel nem fogom mért nem került még boltokba...
Szerk: Iam The Ghost 2007-11-04 15:54:12
Szerintetek hogy jobb animében vagy mangában?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-04 14:43:54
(#658) beküldve: 2007-11-04 13:51:21
(#657) Ez most tényleg hamar jött!!
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
A 3. rész pár héten belül itt van (még karácsony előtt lesz a boltokban).
Éljeeeeeeeeeeeeeeen!!!!
ez az!!!! alig várom
De ettől még úgyanúgy várom a manga újabb kötetét. )
Kjaaaa! >_< Igeeeen!!!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Van valaki aki nézi a Naruto-t animébe és már előrébb jár, mint a magyar kötetek? Mert szerintem hülyeség, mert igaz, hogy előbb megtudom a történetet, de elmarad a következő kötet utáni óriási vágyakozás.
Nagyon sokan láttuk az anime nagyon sok részét még azelőtt hogy a manga magyar kiadásáról bármiféle szó lett volna. Sőt nagyon sokan olvassuk a mangát hétről-hétre ami fényévekkel előrébb jár az animéhez képest...
De ettől még úgyanúgy várom a manga újabb kötetét.
(Sokat kell még tanulnod... )
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."