Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2007-11-23 21:32:16
(#698) OK köszi Hát Eger szal mondjuk ez nem egy oan "fejeltt"Város Mint pl Budapest de csak Az Alexandra ien szar
máshol már van Naruto 2
máshol már van Naruto 2
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2007-11-23 21:29:58
(#697) majd nézd meg hol laksz??
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2007-11-23 21:29:09
(#696) Jól vanna
én még ezekben nem vok oan jól informált
DE köszi
én még ezekben nem vok oan jól informált
DE köszi
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2007-11-23 21:27:21
(#695) te nem tod?? egy konzolbolt ahol vannak mangák
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2007-11-23 21:26:14
(#694) Hihih Az mii??Egy bolt??
beküldve: 2007-11-23 21:25:05
(#693) én 576ba veszem meg őket
beküldve: 2007-11-23 21:24:09
(#692) Hát elvileg azt Írja de én mindíg innen rendelek mert pl ugye az egy dolog h mit ír a könyv Én már elolvastam a Naruto 2-t ezzel szemben itt az alex...könyvesboltban még mindíg nem jelent meg a kettő szal én ezért rendelek innen meg innen sokkal hamarabb meglehet (Szerencsére
)
)
beküldve: 2007-11-23 21:21:20
(#691) Nekem is azt mondták de az egy májusba jelent meg és kéthavonta veheted a kezedbe??
beküldve: 2007-11-23 21:20:18
(#690) Hát azt mondták hogy decemberre meg fog jelenni remélem nincs semmi baj:S

beküldve: 2007-11-23 21:18:47
(#689) Szerintem már hamarosan megjelenik nem???
beküldve: 2007-11-23 21:11:58
(#688) HÉÉ megtudja nekem mondani nekem valaki hogy most mivan a Naruto 3 -mal mert Lekerült a megy a nyomdába listáról:SElőre is köszi

beküldve: 2007-11-23 20:59:49
(#687) Mikor jelenik meg a NARUTÓ 3 aki tudja mondja meg ... thanks
Nah szal az a három vonal a rókadémont jelőli rajta az a kis rudacsak meg sztem ien kis szimbólum
Azt gondoltam, de úgy értettem hogy az csak az olvasónak van, vagy a képregény szereplőinek is látható mint heg vagy csíkok.
A vállizé szzerintem meg kréta(vagy rúzs
)
[/QUOTE]Hát ez tényleg jó kérdés
Tényleg még senki sem kérdezte tőle hmm..Sztem lehet h tudják mivel már az első részben kiderül h ő a rókadémon és szerintem gondolják h a karcolások azt jelölik
*ásít* Nem volt vicces...
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
Nah szal az a három vonal a rókadémont jelőli rajta az a kis rudacsak meg sztem ien kis szimbólum
[/QUOTE]
Azt gondoltam, de úgy értettem hogy az csak az olvasónak van, vagy a képregény szereplőinek is látható mint heg vagy csíkok.
)[/QUOTE]
a "vállizé" az tekercs! amire különböző technikák vannak ráírva
[/QUOTE]Azt gondoltam, de úgy értettem hogy az csak az olvasónak van, vagy a képregény szereplőinek is látható mint heg vagy csíkok.
)[/QUOTE]a "vállizé" az tekercs! amire különböző technikák vannak ráírva