Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2007-11-23 21:32:16
(#698) OK köszi Hát Eger szal mondjuk ez nem egy oan "fejeltt"Város Mint pl Budapest de csak Az Alexandra ien szar máshol már van Naruto 2
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2007-11-23 21:29:58
(#697) majd nézd meg hol laksz??
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2007-11-23 21:29:09
(#696) Jól vanna én még ezekben nem vok oan jól informált DE köszi
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2007-11-23 21:27:21
(#695) te nem tod?? egy konzolbolt ahol vannak mangák
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2007-11-23 21:26:14
(#694) Hihih Az mii??Egy bolt??
beküldve: 2007-11-23 21:25:05
(#693) én 576ba veszem meg őket
beküldve: 2007-11-23 21:24:09
(#692) Hát elvileg azt Írja de én mindíg innen rendelek mert pl ugye az egy dolog h mit ír a könyv Én már elolvastam a Naruto 2-t ezzel szemben itt az alex...könyvesboltban még mindíg nem jelent meg a kettő szal én ezért rendelek innen meg innen sokkal hamarabb meglehet (Szerencsére)
beküldve: 2007-11-23 21:21:20
(#691) Nekem is azt mondták de az egy májusba jelent meg és kéthavonta veheted a kezedbe??
beküldve: 2007-11-23 21:20:18
(#690) Hát azt mondták hogy decemberre meg fog jelenni remélem nincs semmi baj:S
beküldve: 2007-11-23 21:18:47
(#689) Szerintem már hamarosan megjelenik nem???
beküldve: 2007-11-23 21:11:58
(#688) HÉÉ megtudja nekem mondani nekem valaki hogy most mivan a Naruto 3 -mal mert Lekerült a megy a nyomdába listáról:SElőre is köszi
beküldve: 2007-11-23 20:59:49
(#687) Mikor jelenik meg a NARUTÓ 3 aki tudja mondja meg ... thanks
Nah szal az a három vonal a rókadémont jelőli rajta az a kis rudacsak meg sztem ien kis szimbólum
Azt gondoltam, de úgy értettem hogy az csak az olvasónak van, vagy a képregény szereplőinek is látható mint heg vagy csíkok.
A vállizé szzerintem meg kréta(vagy rúzs )
*ásít* Nem volt vicces...
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
Nah szal az a három vonal a rókadémont jelőli rajta az a kis rudacsak meg sztem ien kis szimbólum [/QUOTE]
Azt gondoltam, de úgy értettem hogy az csak az olvasónak van, vagy a képregény szereplőinek is látható mint heg vagy csíkok.
A vállizé szzerintem meg kréta(vagy rúzs )[/QUOTE]
a "vállizé" az tekercs! amire különböző technikák vannak ráírva
A vállizé szzerintem meg kréta(vagy rúzs )[/QUOTE]
a "vállizé" az tekercs! amire különböző technikák vannak ráírva