• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Oldalak: ... 158 159 160 161 162 163 164 165 166 ... <<>>
beküldve: 2007-11-23 21:32:16
(#698)
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
OK köszi Hát Eger szal mondjuk ez nem egy oan "fejeltt"Város Mint pl Budapest de csak Az Alexandra ien szar máshol már van Naruto 2

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-11-23 21:29:58
(#697)
SHADOW
SHADOW
[ Addiktgyanús ]
majd nézd meg hol laksz??

Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2007-11-23 21:29:09
(#696)
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
Jól vanna én még ezekben nem vok oan jól informált DE köszi

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2007-11-23 21:27:21
(#695)
SHADOW
SHADOW
[ Addiktgyanús ]
te nem tod?? egy konzolbolt ahol vannak mangák

Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2007-11-23 21:26:14
(#694)
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
Hihih Az mii??Egy bolt??

beküldve: 2007-11-23 21:25:05
(#693)
SHADOW
SHADOW
[ Addiktgyanús ]
én 576ba veszem meg őket

beküldve: 2007-11-23 21:24:09
(#692)
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
Hát elvileg azt Írja de én mindíg innen rendelek mert pl ugye az egy dolog h mit ír a könyv Én már elolvastam a Naruto 2-t ezzel szemben itt az alex...könyvesboltban még mindíg nem jelent meg a kettő szal én ezért rendelek innen meg innen sokkal hamarabb meglehet (Szerencsére)

beküldve: 2007-11-23 21:21:20
(#691)
SHADOW
SHADOW
[ Addiktgyanús ]
Nekem is azt mondták de az egy májusba jelent meg és kéthavonta veheted a kezedbe??

beküldve: 2007-11-23 21:20:18
(#690)
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
Hát azt mondták hogy decemberre meg fog jelenni remélem nincs semmi baj:S

beküldve: 2007-11-23 21:18:47
(#689)
SHADOW
SHADOW
[ Addiktgyanús ]
Szerintem már hamarosan megjelenik nem???

beküldve: 2007-11-23 21:11:58
(#688)
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
HÉÉ megtudja nekem mondani nekem valaki hogy most mivan a Naruto 3 -mal mert Lekerült a megy a nyomdába listáról:SElőre is köszi

beküldve: 2007-11-23 20:59:49
(#687)
SHADOW
SHADOW
[ Addiktgyanús ]
Mikor jelenik meg a NARUTÓ 3 aki tudja mondja meg ... thanks

beküldve: 2007-11-17 13:19:02
(#686) Válasz Tspawn (#683) üzenetére
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
Nah szal az a három vonal a rókadémont jelőli rajta az a kis rudacsak meg sztem ien kis szimbólum

Azt gondoltam, de úgy értettem hogy az csak az olvasónak van, vagy a képregény szereplőinek is látható mint heg vagy csíkok.
A vállizé szzerintem meg kréta(vagy rúzs )
bocsi biztos én vok hülye de mivan??MIvan a szereplöknek??[/QUOTE]Látom ezt ki kell fejtenem: nasszóval úgy értettem hogy azok a vonalak csak azért vannak hogy az olvasó tudja hogy ez a gyerek a rókadémon, vagy a képregény szereplői is látják(tehát megkérdezhetnék hgogy hé te mik azok a vonal izék az arcodon?..amúgy én is ezt kérdezem) [/QUOTE]Hát ez tényleg jó kérdés Tényleg még senki sem kérdezte tőle hmm..Sztem lehet h tudják mivel már az első részben kiderül h ő a rókadémon és szerintem gondolják h a karcolások azt jelölik

beküldve: 2007-11-16 14:10:34
(#685) Válasz miyu (#679) üzenetére
Naruto
Naruto
[ Gyalog ]
*ásít* Nem volt vicces...

Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
beküldve: 2007-11-15 23:27:18
(#684) Válasz Tspawn (#677) üzenetére
Oozaru
Oozaru
[ Új arc ]
Nah szal az a három vonal a rókadémont jelőli rajta az a kis rudacsak meg sztem ien kis szimbólum [/QUOTE]
Azt gondoltam, de úgy értettem hogy az csak az olvasónak van, vagy a képregény szereplőinek is látható mint heg vagy csíkok.
A vállizé szzerintem meg kréta(vagy rúzs )[/QUOTE]

a "vállizé" az tekercs! amire különböző technikák vannak ráírva

Oldalak: ... 158 159 160 161 162 163 164 165 166 ... <<>>