Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
hány kötetes lesz a narutó??
1. A Naruto-t rövid ó-val kell írni!
2. e hónap elején jött ki a 40. kötet, de még fut.
beküldve: 2007-11-26 17:47:43
(#759) 54 kötet lesz szerinted .összesen hány kötet van mert az szemétség lenne ha valami 400-500 körül irtak volna .Azért annyi idő alatt már mi is 20 évesek lennénk és még mindíg naruto .mondjuk megvenném .nekem azt mondták hogy 100 kötet van össz vissz mi az a sihppuden manga??
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2007-11-26 17:50:53
Az első kötetre(amit Mo.-n is kiadtak,tudod)és a Shipp. mostani fejezeteire
Igen jól látod a történetben eltelt három év, nem véletlen valószínü hogy az alkotok változtatni akartak a történeten is.
Igy kaptunk a Shippuuden Mangákban egy komolyabb rajzot is.Izlés dolga kinek hogy jön ez be de szerintem nem let rossz ,a szereplök alap tulajdonsága maradt viszont ahogy az életben ugy a Manga-ban is ahogy idösödnek ugy komolyodnak.
Hü lehet hogy most egy kicsit idiotán magyaráztam de az a lényeg hogy a szereplökkel a rajzok is komolyodtak.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2007-11-26 17:42:14
beküldve: 2007-11-26 17:32:19
(#757) Az első kötetre(amit Mo.-n is kiadtak,tudod)és a Shipp. mostani fejezeteire
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2007-11-26 17:33:29
Na most már elegem van az OFFolásból... Lezártnak tekinthetnénk a témát?
Na szóval...ha összehasonlítjuk a legújabb fejezetet(vagy akármelyiket a közelmúltból) és mondjuk az 1. kötetet,csak szerintem változott meg a rajzok...hmm...minősége,vagy nem tudom?Vagy csak egész más kinyomtatva....?Valahogy azok másak...
Persze lehet,hogy velem van a baj...
Na szóval...ha összehasonlítjuk a legújabb fejezetet(vagy akármelyiket a közelmúltból) és mondjuk az 1. kötetet,csak szerintem változott meg a rajzok...hmm...minősége,vagy nem tudom?Vagy csak egész más kinyomtatva....?Valahogy azok másak...
Nem tudom mire gondolsz pontosan ,régebbi kötetekre vagy Shippuudden kötetekre .
Pontosan nem tudni hány kötet fog megjeleni Sasuke én ugy halotam hogy a Mangafan 54. fejezet jogát vásárolta meg reméljük hogy folytatása lessz és kijönek a Shippuuden Mangak is egy vevöjük már biztos lenne rá.
Szerk: Holci 2007-11-26 17:20:44
beküldve: 2007-11-26 17:09:47
(#755) Na most már elegem van az OFFolásból... Lezártnak tekinthetnénk a témát?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-11-26 17:04:57
(#754) jó ok.hány kötetes lesz a narutó?? én azt oplvastam hogy 34 de még fut (ez mit jelent)???? szerintem hogy még több is lesz de ha nem javitsatok ki .
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Ja bocs még nem ismerem eléggé ezt a szart
azt hittem utánozol de nem csak válaszoltál ezer bocs
Szerencsétek hogy itt nem olyan szigoru a fórum szabályzat máshol már törölnék a hsz.-eket.
Teljesen érdektelen nem témába vágó dolgokat beszéltek meg amiket nyugodtan beleférne egy offtopicban vagy chat-be.Figyeljetek oda mert igy nem tul élvezetes a fórum és most nekem is offolnom kellet hogy ezt elmondjam amit nem nagyon szeretek ,de ugy látom ti ezt nem igazán érzékelitek.
beküldve: 2007-11-26 16:47:02
(#752) Ja bocs még nem ismerem eléggé ezt a szart
nem mintha a te beszólásaid/kommentjeidben 1 kicsivel is több értelmet lehetne felfedezni...
Tényleg elkelne itt 1 moderátor v vmi mer szét van offolva minden 1es topic...
kicsit átekinthetetlen...most gondoljatok csak bele, ha vki meg akar vmit találni a topicban az előzőhöz hasonló (meg az azelőttihez is) beszólásokon kell átrágnia magát...mennyivel áttekinthetőbb lenne a topic
ENNYI:
kicsit átekinthetetlen...most gondoljatok csak bele, ha vki meg akar vmit találni a topicban az előzőhöz hasonló (meg az azelőttihez is) beszólásokon kell átrágnia magát...mennyivel áttekinthetőbb lenne a topic
ENNYI:
Van vita szoba
Teljesen igazuk telejesen szétcs......k a topicot az offolással ha még eszedbe jut valami érdektelen amit hozászolnál nyugodtan szerkesztheted az elözö hsz.-ed.
Ami a Naruto Mangát illeti na szóval a vizsgáknál indulnak be igazán a dolgok és már alig várom hogy a Mangafan is már ott tartson, további sok sikert nekik és sokáig éljenek a Magyar forditásu Manga-k.
Szerk: Holci 2007-11-26 16:51:36
beküldve: 2007-11-26 16:43:23
(#750) figyi ha ennyit fikázol mindenkit könnyen megutáltatod magadat
nagyon nagy menőnek képzeled magad??? mert utánzol az egy dolog de hogy még bunkó is vagy
nagyon nagy menőnek képzeled magad??? mert utánzol az egy dolog de hogy még bunkó is vagy
nem mintha a te beszólásaid/kommentjeidben 1 kicsivel is több értelmet lehetne felfedezni...
ENNYI:
ENNYI:
Van vita szoba
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
beküldve: 2007-11-26 15:31:56
(#746) van itt valaki mert már nagyon dumálnék
tényleg lesznek animék a képregyén vásáron vasárnap?
csomó jót mondtak róla .Egyépként ki jön én megyek és szarrá veszem magam mangával
tényleg lesznek animék a képregyén vásáron vasárnap?
csomó jót mondtak róla .Egyépként ki jön én megyek és szarrá veszem magam mangával
beküldve: 2007-11-26 15:24:52
(#745) bocs az egyszavas válaszokhoz nem tudtam hogy nem érdemes
tegnapelött regisztráltam és nem tudtam hogy nem szerencsés
majd ezkután jól fogom nyomatni.Egyépként ÉRdemes megvanni a naruutó egyet 1800 megvenni használtan szerintem nem ..de biztos???
tegnapelött regisztráltam és nem tudtam hogy nem szerencsés
majd ezkután jól fogom nyomatni.Egyépként ÉRdemes megvanni a naruutó egyet 1800 megvenni használtan szerintem nem ..de biztos???
beküldve: 2007-11-26 15:20:47
(#744) Szerintem nem unalmas... most kezd csak érdekes lenni...
amúgy a Naruto2-ik kötettel kapcsolatban... A falvak és az országok... nem lettek rosszul feltöntetve... mármint Konoha nem a TŰZ országának rejtett Shinobi falva.... azért Hokage.... Vagyis Tűzárnyék... a falu vezetője...
Szerintem....
De ha nem hát nem...
amúgy a Naruto2-ik kötettel kapcsolatban... A falvak és az országok... nem lettek rosszul feltöntetve... mármint Konoha nem a TŰZ országának rejtett Shinobi falva.... azért Hokage.... Vagyis Tűzárnyék... a falu vezetője...
Szerintem....
De ha nem hát nem...
Veress Éva