Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2007-12-01 20:59:03
(#806) Ja..Ja én is vágom a témát
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
beküldve: 2007-12-01 20:26:19
(#805) Az még belefér, hogy Itachi nyer, mert végülis kicsit nagyobb tapasztalat és erő áll még mögötte.
De az fix sztem hogy nem tudja maga mellé állítani a srácot! Képtelenség ekkora gyűlöletet pár szép szóval elsimitani. Hiszen Sasuke az egész életét arra tette fel hogy megölje a bátyót. Nagyon nyomós érvnek kell Itachi tarsolyában lennie ahhoz hogy ezt bunyó nélkül megúsza...
De az fix sztem hogy nem tudja maga mellé állítani a srácot! Képtelenség ekkora gyűlöletet pár szép szóval elsimitani. Hiszen Sasuke az egész életét arra tette fel hogy megölje a bátyót. Nagyon nyomós érvnek kell Itachi tarsolyában lennie ahhoz hogy ezt bunyó nélkül megúsza...
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-12-01 20:15:39
(#804) hmm, arra senki nem gondol h esetleg Itachi nyer?
vagyhogy Itachinak sikerül megnyernie magának Sasukét??
sztem über LOL lenne
vagyhogy Itachinak sikerül megnyernie magának Sasukét??
sztem über LOL lenne
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Nekem is Aizen ugrott be róla
Amúgy meg: Na végre!!! Már nagyon idegesített hogy húzák a sztorit, de végre történik is valami!
Mi lesz a sztorival ha Sasuke lerendezi Itachit? Bár ez nem egy-két fejezetes dolog lesz...
Amúgy meg: Na végre!!! Már nagyon idegesített hogy húzák a sztorit, de végre történik is valami!
Mi lesz a sztorival ha Sasuke lerendezi Itachit? Bár ez nem egy-két fejezetes dolog lesz...
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-12-01 18:49:38
(#802) Oh yeah, ez egy überjó mangafejezet volt, végre beindultak az események
Megjegyzés: Itachi nagyon laza&menő ahogy ott csücsül a trónjánXD (kísértetiesen emlékeztet a Bleachből AizenreXD)
Megjegyzés: Itachi nagyon laza&menő ahogy ott csücsül a trónjánXD (kísértetiesen emlékeztet a Bleachből AizenreXD)
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Ez már volt téma de még enm dőlt el hogy akkor most végülis Narutonak látják a szereplők az arcán a csíkokat v nem?
A három csík mindenféleképen a kilencfarkut szimbolizálja.
Persze hogy látják a töbiek is viszont annyi festet arcu és sebhelyes shinobi közt miért lenne furcsa egy csíkos arcu kölyök.
Gondolom aki tudja hogy bene a Rókadémon az tisztába van vele aki meg még nem azt meg nem érdekli.
Húúúúúúúú a hármas kötetet már én is nagyon várom az ablakból lesem majd a postást ,ez amolyan elökarácsony lessz nálam ,meglepem magam .
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Hát az új manga-rész...Sasuke milyen kiszámítható már!
Ja,és HAJRÁÁ ITACHII!
Ja,és HAJRÁÁ ITACHII!
ugye, ugye... én is kitaláltam két mindatot, amit mondani fog
nagyon kéváncsi vagyok (nem helyesírási hiba)
"hn" :/
beküldve: 2007-12-01 14:14:19
(#799) új kötet... sweet...
tervezem a beruházást, de még kell egy kis zsé, amit kemény munkával kerestek meg (fordítás, tanítás stb.)
az élet...
tervezem a beruházást, de még kell egy kis zsé, amit kemény munkával kerestek meg (fordítás, tanítás stb.)
az élet...
"hn" :/
beküldve: 2007-12-01 13:51:38
(#798) Hát az új manga-rész...Sasuke milyen kiszámítható már!
Ja,és HAJRÁÁ ITACHII!
Ja,és HAJRÁÁ ITACHII!
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Ez már volt téma de még enm dőlt el hogy akkor most végülis Narutonak látják a szereplők az arcán a csíkokat v nem?
Persze hogy látják a töbiek is viszont annyi festet arcu és sebhelyes shinobi közt miért lenne furcsa egy csíkos arcu kölyök.
Gondolom aki tudja hogy bene a Rókadémon az tisztába van vele aki meg még nem azt meg nem érdekli.
Húúúúúúúú a hármas kötetet már én is nagyon várom az ablakból lesem majd a postást ,ez amolyan elökarácsony lessz nálam ,meglepem magam .
Akkor ezek szerint ma jelent meg? Hol lehet majd kapni először?Remélem a HC elött lehet még ma kapni!Ha valaki megtudja mondnai akkor örök hála!
Egyébként engem is elért a Naruto láz méghozzá nyáron :)!
Sakura/Plakáthomlok/ Ino/Inomalac,csúúúnya/ a két kedvenc szereplőőőm:D
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Naruto 3. végre... hah ...naruto őrült vagyok ....
Csak rám jött az 5 perc
Átélem a helyzetedet!!! Csak rám jött az 5 perc
éniiiiiiiiiiiiiiiisXDXD3 kötet!!!ez már tök soknak tűnik!!& alig telt el idő azóta,hogy megjelent a 2 köszi berni,hogy mindig szólsz
beadtam egy képregényt a pályázatra!szurkoljatok!
Naruto 3. végre... hah ...naruto őrült vagyok ....
Csak rám jött az 5 perc
Átélem a helyzetedet!!! Csak rám jött az 5 perc
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2007-11-30 17:43:02
(#793) Naruto 3. végre... hah ...naruto őrült vagyok ....
Csak rám jött az 5 perc
Csak rám jött az 5 perc
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
[QUOTE]Ez már volt téma de még enm dőlt el hogy akkor most végülis Narutonak látják a szereplők az arcán a csíkokat v nem?
Hehe valaki átvette a kérdéseimet? [/QUOTEHát na jah de mert ez már volt téma és még nem dőlt el és hát.. tod ]Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)