Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2007-11-26 18:50:19
(#775) Még csak az lesz benne?Azt hiszem azt még a Dzsetiksz is adta...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-11-26 18:46:42
(#774) mivel abszolúte nem akarok poént lelőni ezért
az lesz az uccsó rész amiko Shikamaruék megérkeznek megmenteni Narutoékat Dosu csapatától
aztmeg h a juonin vizsga miko kezdődik nemtom de asszem az 5. könyvnél
aztmeg h a juonin vizsga miko kezdődik nemtom de asszem az 5. könyvnél
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-11-26 18:47:47
hát nem vagy egyedül nyugi
de azért meglehet érteni a kiadót is lehet h ez vmi üzletpolitika v vmi ami hozzásegíti őket a több profithoz, ebből következik h többjó mangát tudnak venni ami nekik is nekünk is jó
hűű mien okos lettem hirtelen...
de azért meglehet érteni a kiadót is lehet h ez vmi üzletpolitika v vmi ami hozzásegíti őket a több profithoz, ebből következik h többjó mangát tudnak venni ami nekik is nekünk is jó
Hú akor kérdezek még hányadik fejezetnél kezdödik a jounin vizsga?
Cak azért kérdem hogy megtudjam hogy medig jutunk az 54. fejezettel.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-11-26 18:35:46
(#772) hát nem vagy egyedül nyugi
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
CSABAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
MENNYIRE SIKERES A NARUTO?????
a választ tőle várd
a választ tőle várd
Most tényleg ezek a dolgok amikröl semit sem halunk, mennyire sikeres egy projekt, pedig igen sok füg ezektöl a dolgoktol.
Az ember egy kicsit bizonytalanságban van hogy egyáltalán kijönn e több a kedvencéböl ami nekem személy szerint a Naruto.
beküldve: 2007-11-26 18:26:38
(#770) CSABAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
a választ tőle várd
a választ tőle várd
Szerk: Gegew40k 2007-11-26 18:26:57
éncak ojant hallottam amiko Csabáék (v csak Csaba? ) Pápán volt(ak) hogyha sikeres lesz a sorozat akk vesznek még1 adagot
Valami visszajelzés hogy mennyire sikeres a Naruto?
beküldve: 2007-11-26 18:21:51
(#768) éncak ojant hallottam amiko Csabáék (v csak Csaba? ) Pápán volt(ak) hogyha sikeres lesz a sorozat akk vesznek még1 adagot
kösz h egyetértesz
nah:
1.kötet:1-7
2.kötet:8-17
3.kötet:18-27
4.kötet:28-36
5.kötet:36-45
6.kötet:46-54
am mindenki informálódhat erről 1 bizonyos másik internetes oldalon amely igencsak jó kapcsolatot ápol a Mangafannal
(súgok 1 kcisit, AMV verseny a Mangafan szponzorálásával )
szerk.:sokáig tartott leírni na
nah:
am mindenki informálódhat erről 1 bizonyos másik internetes oldalon amely igencsak jó kapcsolatot ápol a Mangafannal
Igy már világos olyat hallotál hogy tervezik e további fejezetek kiadását?
Vagy esetleg valami új Manga jogának megvételét.
Szerk: Holci 2007-11-26 18:20:46
beküldve: 2007-11-26 18:16:25
(#766) kösz h egyetértesz
nah:
nah:
Szerk: Gegew40k 2007-11-26 18:18:15
beküldve: 2007-11-26 18:15:29
(#765) És hat kötet az csak 42. fejezet.
Ha hét fejezetekkel számolok.
Ha hét fejezetekkel számolok.
Szerk: Holci 2007-11-26 18:16:08
beküldve: 2007-11-26 18:11:54
(#764) Jja,6 kötet...mindjárt itt a harmadik...
És a 4. mikor jönne?(célzásos szemöldökhuzogatás )
És a 4. mikor jönne?(célzásos szemöldökhuzogatás )
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
na itt ugy látom erős képzavar figyelhető meg
az igaz h a Mangafan, szeretett kiadónk tényleg az 54. fejezetig vette meg a mangát
de a fejezet szó tutommal nem egyenlő a kötettel
pl: akinek megvan a Naruto első kötete minden további nélkül láthattya h abban bizony 7 fejezetnyi történet van
mindez azt jelenti h 6 kötetet vettek meg eddig Csabáék
na igazam van vagy igazam van?
más: ismét csak szeretném megköszönni h a rengeteg offal jobbáteszitek a topicot
az igaz h a Mangafan, szeretett kiadónk tényleg az 54. fejezetig vette meg a mangát
pl: akinek megvan a Naruto első kötete minden további nélkül láthattya h abban bizony 7 fejezetnyi történet van
más: ismét csak szeretném megköszönni h a rengeteg offal jobbáteszitek a topicot
Teljesen igazad van én is eröl beszéltem.
Modjuk aba nem vagyok biztos hogy minden kötetben 7. fejezet lessz.
beküldve: 2007-11-26 18:06:39
(#762) na itt ugy látom erős képzavar figyelhető meg
Szerk: Gegew40k 2007-11-26 18:08:15
54 kötet lesz szerinted .összesen hány kötet van mert az szemétség lenne ha valami 400-500 körül irtak volna .Azért annyi idő alatt már mi is 20 évesek lennénk és még mindíg naruto .mondjuk megvenném .nekem azt mondták hogy 100 kötet van össz vissz mi az a sihppuden manga??
Összesen 379. fejezet jöt ki meg nem mondom hogy az hány kötet.
Nem azt mondtam hogy 54. fejezet lesz hanem azt hogy ugy tudom ennyi lett megvásárolva atol még kiadhatnak többet is ha megvásárolják azoknak a jogait is.
Ja és én 29. éves fejjel olvasom a Narutokat szóval az se baj ha idösebb az ember csak az számit hogy szorakozál rajta.
De szerintem én 80. évesen is ilyeneket fogok olvasni jobban kikapcsol mint az esti hiradó, ja még megkel élnem a 80. éves kort is.