Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
nah...akkor állj neki minnél előbb!!!
kiváncsi vagyok ám!!!

Oké oké most ünep alat itthon lesszek öt napig megprobálok valamit felmutatni.És veled mi van hol akadtál el?
kb olyan 8 oldalt legyártottam. csak most már kéne bonyolultabb mozgásokat is rajzolni

majd még irok bővebben a témáról, mert most lépnem kell

Küldjél emilt esetleg rajzokat hátha tudok segiten .Szerintem ne itt beszéljünk eröl mert elég off topicot csinálunk ezzel.
ok, helyes meglátás!

a szünetben küldöm majd őket, mert most koleszban vagyok.

szia!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
kiváncsi vagyok ám!!!

Oké oké most ünep alat itthon lesszek öt napig megprobálok valamit felmutatni.És veled mi van hol akadtál el?
kb olyan 8 oldalt legyártottam. csak most már kéne bonyolultabb mozgásokat is rajzolni

Küldjél emilt esetleg rajzokat hátha tudok segiten .Szerintem ne itt beszéljünk eröl mert elég off topicot csinálunk ezzel.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
kiváncsi vagyok ám!!!

Szerk: asx 2007-10-16 18:34:42
kiváncsi vagyok ám!!!

beküldve: 2007-10-16 18:28:24
(#604) nah...akkor állj neki minnél előbb!!!
kiváncsi vagyok ám!!!

De visszont ez a Japán mánia most kezdödött el nálam, és teljesen azonosulni tudtam vele ,nagyon szórakoztat és kikapcsol.Már arra is gondoltam, hogy készitek magamnak egy Mangát ,két sztotim is van amin még gondolkozok sajnos nagyon nehezen állok neki az ilyen dolgoknak.
És ugy látom Naruto már örök kedvenc marad nekem.

hehe!

Hát nehéz lenne kifejteni ,van egy szál amin elindulok és majd kibővitek.Egyenlöre még karaktereket sem rajzoltam, és valószínű hogy már a formából is kijöttem.Neki kéne állni és akor tudnák valamit felmutatni ami szerinted jó vagy rossz.

De visszont ez a Japán mánia most kezdödött el nálam, és teljesen azonosulni tudtam vele ,nagyon szórakoztat és kikapcsol.Már arra is gondoltam, hogy készitek magamnak egy Mangát ,két sztotim is van amin még gondolkozok sajnos nagyon nehezen állok neki az ilyen dolgoknak.

hehe!

Aki gondolja felvehet msn-re hogy bezséljünk a NArutoról! :)
csak szóljon akit érdkel és kiírom az msn-címem!
Szerintetk mindegyik kötetet ki fogják adni magyarul?

Szerintem ezt senki nem tudja elöre megmondani ,egyenlöre 54 részt adnak ki ha jól tudom.
beküldve: 2007-10-16 17:41:57
(#600) Aki gondolja felvehet msn-re hogy bezséljünk a NArutoról! :)

Gaara21
Ez komoly...nem hittem volna...
Bár ,ha úgy vessszük...nekem is Naruto volt az első komolyabb Animém...
hm...
(én is nagyüzemi fogyasztó lennék,ha engednék és tehetném :P)

persze kicsi koromban mindig ott evett a fene a TV; azon belül is a klasszikusok pl DB előtt
A manga ellen nincs kifogásom...szerintem nagyon jó(sajna a másodikat még csak a Conon láttam XD de a lap teteji bakit nem vettem észre :P az elsőt meg már olvastam) Gaara nekem is kedvencem volt egy darabig...de aztán felváltotta néhány múló, kedves soha el nem feledhető karakter 
Igen komoly ,persze nem volt ismeretlen előte a müfaj ,gyerekkori cimborámmal sok Horror Anime-t néztün kaloz VHS-en az 1993. években /nem most volt mi?/.
Mindig is szeretem a képregényeket és a rajzfilmeket söt még képregényeket is csináltam régeben.

beküldve: 2007-10-16 16:29:46
(#598) beküldve: 2007-10-16 13:15:26
(#597) háát...azthiszem "páran" itt örülnének neki
de én nem fűzök hozzá túl sok reményt...
nem kell siettetni...

de én nem fűzök hozzá túl sok reményt...
nem kell siettetni...

Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-15 22:52:33
(#596)
Szerk: Oozaru 2007-10-15 22:57:20
Con előtt még nem ismertem a Narutot, csak nagyon felszínesen. Most már, hogy elolvastam és nagyon tetszett biztos megveszem az összes többi kötetet. Szerintem ez a Mangafan második legjobb kiadványa.
Nekem a Naruto inditotta el az Anime Manga mániámat.Azota mindent elfogyasztok .legyen az Anime vagy Manga minden féle figura, háttér, képernyövédö ,poszter, minden.Igazi kikapcsolodás a kerskedelmi tv kavalkádba .

Ez komoly...nem hittem volna...

persze kicsi koromban mindig ott evett a fene a TV; azon belül is a klasszikusok pl DB előtt
A manga ellen nincs kifogásom...szerintem nagyon jó(sajna a másodikat még csak a Conon láttam XD de a lap teteji bakit nem vettem észre :P az elsőt meg már olvastam) Gaara nekem is kedvencem volt egy darabig...de aztán felváltotta néhány múló, kedves soha el nem feledhető karakter 
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Köszike szépen! NAgyon örülök hogy te is szereted Gaarát :)

Szívesen mindig probálok segiteni és egy Gaara rajongónak ez természetes.