Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
A rendelés nem szimpi?Tökjó érzés kézhez kapni
Nem, sok az a 300 FT postaköltség is. Booklinenál meg akár 1500 ért megkapnám a mangát és nem 2300 lenne.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2007-10-19 15:22:08
(#622) A rendelés nem szimpi?Tökjó érzés kézhez kapni
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-10-19 14:34:40
(#621) Már tényleg kapható a második kötet??? Mindennap néztem (ma is) négyféle könyvesboltban is, de egyikben sem volt eddig... Se Alexandra, se Bookline, se Fókusz, se Libri...
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
Valaki tudja összesen hány kötete lesz?
Még nem látni a végét. Japánban már 39 kötete van és novemberben jelenik meg a 40. Esélyesnek tartom, hogy akár átlépje az 50-et is.
Borítók (vigyázat, betöltése sokáig is tarthat és spoilereket is tartalmazhat):
Szerk: Horsee 2007-10-19 13:21:31
Valaki tudja összesen hány kötete lesz?
Még nem látni a végét. Japánban már 39 kötete van és novemberben jelenik meg a 40. Esélyesnek tartom, hogy akár átlépje az 50-et is.
beküldve: 2007-10-18 21:12:54
(#618) Második már megjelent! és az van ráirva a hátulján hogy "magyar kiadást kéthavonta veheted kézbe"
szóval nemsokára kijön a harmadik??
szóval nemsokára kijön a harmadik??
Igaz hogy 2 hónap mulva kijön a 3.-ik kötet????
Még a 2. sem kapható sehol, így előbb még azt adják ki, aztán jöhet a 3. is.
nem kapható sehol????
akk még jó h a conon megvettem
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Aki gondolja felvehet msn-re hogy bezséljünk a NArutoról! :)
csak szóljon akit érdkel és kiírom az msn-címem!
Szerintetk mindegyik kötetet ki fogják adni magyarul?
csak szóljon akit érdkel és kiírom az msn-címem!
Szerintetk mindegyik kötetet ki fogják adni magyarul?
Foggalmam sincs, de nagyon remélem hogy mindegyik. Valaki tudja összesen hány kötete lesz?
Igaz hogy 2 hónap mulva kijön a 3.-ik kötet????
Még a 2. sem kapható sehol, így előbb még azt adják ki, aztán jöhet a 3. is.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
...amúgy ez nem offtopic cuuc?
de .... de tulajdonképpen manga/manga... lehet a jövőbeli mangakákkal állnak szemben ileltve írnak az emberek (és ha belegondolunk,hogy lehet, hogy az egész abból indult,hogy "láttuk a naruto mangát...")
(ez jónagy értelmetlenség volt...de ...mind1 )
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-10-16 20:25:53
(#613) Nekem az ihlet kémián jön...most is azt rajzolom ami multkor az ionok alatt eszembe jutott...tartom a személyes rekordomat 10 oldallal,de mindig rúgnom kell magamat,pedighát...amúgy ez nem offtopic cuuc?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Semi baj .Az alap sztori megvan csak még kerekiteni kel és még az sem ártana ha nekiállnék.
én órán szoktam ichletet kapni...főleg Bioszon... (most tudnék mondani pár tippet,de szerintem hülyének néznének,és lehet ,hogy be sem válna XD nekem sem szokott mindig...) alkalom szüli a storyt....meg a finomításokat is....
hehe! ha ilyen jellegű céljaid vannak , oszd már meg velem bővebben!!! én is elkezdtem már pár képregényt rajzolni, de vhogy mindig leakadok. pedig csakis sok rajzolással lehet fejlődni. szóóóval, ha gondolod én majd 'rugdoslak', hogy állj neki , Te meg szekállhatsz engem, hogy foglalkozzak vele többet. Éljen a csapatmunka!!!
Bocs ,hogy így belepofátlankodok a témába...de én is képregényes korsazkomat élem...már a másodikamat kezdtem el,de ittt(a másodikban) az a különbség,hogy van storym...szerintem az az alapja az egésznek...először ki kell alakítani egy jóóó kis storyt,amit persz később lehet továbbfejleszteni,csak legyen egy alap...meg saját szereplők...és a tökéletes egyediség,ami persze a legnehezebb az egészben
mégeygszer bocs
Semi baj .Az alap sztori megvan csak még kerekiteni kel és még az sem ártana ha nekiállnék.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
hehe! ha ilyen jellegű céljaid vannak , oszd már meg velem bővebben!!! én is elkezdtem már pár képregényt rajzolni, de vhogy mindig leakadok. pedig csakis sok rajzolással lehet fejlődni. szóóóval, ha gondolod én majd 'rugdoslak', hogy állj neki , Te meg szekállhatsz engem, hogy foglalkozzak vele többet. Éljen a csapatmunka!!!
Bocs ,hogy így belepofátlankodok a témába...de én is képregényes korsazkomat élem...már a másodikamat kezdtem el,de ittt(a másodikban) az a különbség,hogy van storym...szerintem az az alapja az egésznek...először ki kell alakítani egy jóóó kis storyt,amit persz később lehet továbbfejleszteni,csak legyen egy alap...meg saját szereplők...és a tökéletes egyediség,ami persze a legnehezebb az egészben
mégeygszer bocs
és hogy témánál maradjuk,mindebben Kishimoto sensei isnspirált ,de tényleg...ez az összetett story, ami a narutonak van ez elképesztő...meg az a rengeteg részletesen kidolgozott karakter.... és ,hogy ilyen sokáig tudja csűrni csavarni...tud valamit ...tud....
Szerk: Trisa 2007-10-16 19:59:44
nah...akkor állj neki minnél előbb!!! kiváncsi vagyok ám!!!
Oké oké most ünep alat itthon lesszek öt napig megprobálok valamit felmutatni.És veled mi van hol akadtál el?
kb olyan 8 oldalt legyártottam. csak most már kéne bonyolultabb mozgásokat is rajzolni és most arra edzek.
majd még irok bővebben a témáról, mert most lépnem kell . Pedig még dumcsiznék szívesen!
Küldjél emilt esetleg rajzokat hátha tudok segiten .Szerintem ne itt beszéljünk eröl mert elég off topicot csinálunk ezzel.
ok, helyes meglátás!
a szünetben küldöm majd őket, mert most koleszban vagyok.
szia!
Okés szia.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!