Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Érdekes én ilyet még nem tapasztaltam.
Orulj D Igaz en sem mangaval kapcsolatban hanem regennyel
-~Jibun no tame ni waratte ii yo~-
Jól van,na nem bántjuk a kiadót!
Valoban nem bantjuk de van az mebernek egy oylan gyenge pillanata amikor elege van a varasbol es kitor belole a "szetutlekkocsog" erzes oszt olyanokat teszunk amit megbanhatunk
-~Jibun no tame ni waratte ii yo~-
Első 54. fejezet...? Huhú,de várom!Mondjuk már a neten olvastam de azért kötetben az igazi.De ha ilyen ütemben folytatják a kiadást,akkor mire az 54.-hez érnek én akkor már protézissal és járókerettel fogok közlekedni...Jól van,na nem bántjuk a kiadót!
Hát igen a kézbevehető könyveknek még mindig nagyobb a varázsa mint a digitális formájának. Csinálhatnak akármilyen kézbehető hajlitható képernyöt, akor is a papir Manga marad az igazi.És külömben is marha jól néznek ki a polcon a szépen sorba rakot Mangák.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-09-15 08:54:00
(#544) Első 54. fejezet...? Huhú,de várom!Mondjuk már a neten olvastam de azért kötetben az igazi.De ha ilyen ütemben folytatják a kiadást,akkor mire az 54.-hez érnek én akkor már protézissal és járókerettel fogok közlekedni...Jól van,na nem bántjuk a kiadót!
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-09-09 09:46:47
(#543) Azon az oldalon ahol a Naruto Manga-kat szoktam olvasni azt irják hogy az első 54 fejezet liszenszét a Mangafan megvásárolta .Reméljük, hogy miharabb megjelenek ezek a részek magyarul.Egy biztos én már nagyon várom.
beküldve: 2007-09-08 21:08:35
(#542) Valaki érti ezt??? a Wikipedia felében magarosítva vannak a nevek((pl.: Dziraija = Jiraiya)...a másik felében nincsenek...(pl.:Naruto leírásnál Chuunin volt és Neji nem pedig Csunin és Nedzsi )és vannak ilyen átmenetek pl Szekszi Jutsu....ezen már röhögni sem merek...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Húhú vigyáz nehogy lemoderáljanak. Ha van is ilyen akor az csakis valami nagyon rosszindulatú megnyilvánulás lehet,mert hát poénnak elég rossz.Valahol meg lehet érteni a kiadot is ,az Összi Conon valoszinüleg nagyobb relámot tudnak csinálni.
beküldve: 2007-09-04 22:20:15
(#540) Jah...lehet...de azért milyen szopás lenne már..n tuti nem fogadnék XD
Verebek azt csicsergik, valamilyen címen nyílt egy portál, ahol fogadásokat lehet kötni a mangafan kiadványok megjelenését illetően...
0.o
Erre most mit reagáljak?...
0.o
Ha ez igaz, akkor egyes emberek megint túlon-túl leleményesek...
Ez csak vicc volt szerintem ,amolyan stuff.
Verebek azt csicsergik, valamilyen címen nyílt egy portál, ahol fogadásokat lehet kötni a mangafan kiadványok megjelenését illetően...
0.o
0.o
Ha ez igaz, akkor egyes emberek megint túlon-túl leleményesek...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-09-04 17:08:37
(#537) Verebek azt csicsergik, valamilyen címen nyílt egy portál, ahol fogadásokat lehet kötni a mangafan kiadványok megjelenését illetően...
0.o
0.o
Ez mekkora baromság?...és ha a kiadó maga fog fogadni? és direkt kiadja arra a napra ameyikre fogadott???
Szerintem lesz...(én is miótra kábel tv van azóta rajzfilmeket nézek mikor csak tehetem XD pedig az már régóta van)vagy elrakod nyugdíjas korodra...akkor időd is lesz...és mutogatod majd az unokáknak "látjátok?? bezzeg az én időmben ez vót a menő...nem ez a sok szenny, amit lehet kapni manapsááág..."
Hát azért a nyugdijas kor még nincs olyan közel ,nem vagyok azért annyira öreg. De ha eddig nem nöt be a fejem lágya akor szerintem ezután sem.De hát a Manga örök. Vagy nem?
nem is úgy értette,hogy öreg vagy...mert nem vagy...csak addig elrakhatod...és az sok idő.,..és addigra már lehet,hogy muzeális érték lesz...és igen a Manga örök
Ha a kiadó arra a napra tesz jó sokat amikor kiadja akkor lesz jó sok pénze és vehet nekünk jó sok új mangát...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
0.o
0.o
Ez mekkora baromság?...és ha a kiadó maga fog fogadni? és direkt kiadja arra a napra ameyikre fogadott???
Szerintem lesz...(én is miótra kábel tv van azóta rajzfilmeket nézek mikor csak tehetem XD pedig az már régóta van)vagy elrakod nyugdíjas korodra...akkor időd is lesz...és mutogatod majd az unokáknak "látjátok?? bezzeg az én időmben ez vót a menő...nem ez a sok szenny, amit lehet kapni manapsááág..."
Hát azért a nyugdijas kor még nincs olyan közel ,nem vagyok azért annyira öreg. De ha eddig nem nöt be a fejem lágya akor szerintem ezután sem.De hát a Manga örök. Vagy nem?
nem is úgy értette,hogy öreg vagy...mert nem vagy...csak addig elrakhatod...és az sok idő.,..és addigra már lehet,hogy muzeális érték lesz...és igen a Manga örök