Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2007-09-04 16:14:39
(#533) Verebek azt csicsergik, valamilyen címen nyílt egy portál, ahol fogadásokat lehet kötni a mangafan kiadványok megjelenését illetően...
0.o
Erre most mit reagáljak?...
0.o
Erre most mit reagáljak?...
beküldve: 2007-09-04 16:05:37
(#532) Szerintem lesz...(én is miótra kábel tv van azóta rajzfilmeket nézek mikor csak tehetem XD pedig az már régóta van)vagy elrakod nyugdíjas korodra...akkor időd is lesz...és mutogatod majd az unokáknak "látjátok?? bezzeg az én időmben ez vót a menő...nem ez a sok szenny, amit lehet kapni manapsááág..."
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Hát én kétszer felnövök míg kiadják azt a rengeteg kötetet...tényleg...mennyi van ponosan?én 37 ről tudok,de az kissé fura...mert ha úgy mérlegeljük a dolgokat,hogy átlagosan kb 9 fejezet van egy mangában...akkor nemtom 368 ban a 9 az...nem jön össze.....de szerintem már 38 kötetnyi is megvan...lazán...csak még nem adták ki..vagyvalami....
Hát van bepotolni való és ha igy haladunk lesszek vagy 45 éves mire meglessz mind.Reméljük akor is lessz kedvem Mangát olvasni.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-09-03 21:49:57
(#530) Hát én kétszer felnövök míg kiadják azt a rengeteg kötetet...tényleg...mennyi van ponosan?én 37 ről tudok,de az kissé fura...mert ha úgy mérlegeljük a dolgokat,hogy átlagosan kb 9 fejezet van egy mangában...akkor nemtom 368 ban a 9 az...nem jön össze.....de szerintem már 38 kötetnyi is megvan...lazán...csak még nem adták ki..vagyvalami....
És reméljük azt is hogy nagyon hosszú folytatása lessz .
lesz
Ja amúgy tudom, hogy ez nem ide vág, de nagyon tetszik a képed Belwar!!!!Ez az egyik kedvencem!!!
koszonom
-~Jibun no tame ni waratte ii yo~-
lesz
Ja amúgy tudom, hogy ez nem ide vág, de nagyon tetszik a képed Belwar!!!!Ez az egyik kedvencem!!!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-09-03 21:12:23
(#527) Ez az! Fő az optimizmus!
Nekem csak egy kérdésem lenne. (Bocsi, ha már volt róla szó!) Szóval egy évben ugye 6kötet jöhet ki, de mivel most csúszott a dolog, akkor, hogy a csúszást kipótolják a köv. kötet hamarabb fog kijönni? Vagy marad továbbra is a kéthavi kiadás, de akkor meg nem lesz meg a 6kötet/év...
Hát kicsit nehézkesen fogalmaztam meg... de ez érdekelne...
Nekem csak egy kérdésem lenne. (Bocsi, ha már volt róla szó!) Szóval egy évben ugye 6kötet jöhet ki, de mivel most csúszott a dolog, akkor, hogy a csúszást kipótolják a köv. kötet hamarabb fog kijönni? Vagy marad továbbra is a kéthavi kiadás, de akkor meg nem lesz meg a 6kötet/év...
Hát kicsit nehézkesen fogalmaztam meg... de ez érdekelne...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
lesz
-~Jibun no tame ni waratte ii yo~-
beküldve: 2007-09-03 18:40:22
(#525) És reméljük azt is hogy nagyon hosszú folytatása lessz .
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-09-03 16:33:20
(#524) Igen,örüljünk annak ami van!Állhatnánk rosszabul is
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-09-03 14:47:34
(#523) Örüljünk, h egyáltalán kiadnak itt mangát Mo-n
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Hát eleinte nekem is fura volt a magyarosítás, de sztem jó ez így ahogy van. Ez legyen a legkisebb probléma manga téren...
Ez a jó hozzáálás!
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-09-03 11:34:14
(#521) akkore engem nagyon megkavart az angol verzióm...mert a kerakter nevek rednesen vannak a senseiem nevét meg megcserélték...
Szerk: Trisa 2007-09-03 11:35:56
a neveket éppojan sorrendben kell leirni mint magyarul...
Igy van, az angol valtozatban van felcserelve. Japanban, ugyanugy mint nalunk, elobb jon a csaladnev, utana a keresztnev. Az angol kiadasban ezt megcserelik, de mi az eredeti formaban hozzuk.
beküldve: 2007-09-02 23:50:52
(#519) a neveket éppojan sorrendben kell leirni mint magyarul...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...