Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2007-08-25 17:27:31
(#473) Mostmar en sem ertem
Kezdem elorol, a most magyarul megjelent 1. Naruto kotet hany anime reszt foglal magaba? Ha igy sem ertjuk akkor hagyjuk az egeszet a francba es majd rajovok magam
Kezdem elorol, a most magyarul megjelent 1. Naruto kotet hany anime reszt foglal magaba? Ha igy sem ertjuk akkor hagyjuk az egeszet a francba es majd rajovok magam
-~Jibun no tame ni waratte ii yo~-
Nem ugy ertem, ahh Arra gondotlam, hogy a magyarul megjelent elso kotet animehoz viszonyitva meddig tart? Az elso kerdesem tudom hogy hulyeseg volt mert ha mar lehagyta volna az anime-ot nem lenne valami hamar 2. kotet :)
Jesszus...szal a magyar kötet...de....a magyar fordításhoz,vagy a japánhoz? mert a magyarhoz csak "kicsit"...a japánhoz meg NAGYON
összezavarodtam
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-08-25 15:30:53
(#471) Nem ugy ertem, ahh Arra gondotlam, hogy a magyarul megjelent elso kotet animehoz viszonyitva meddig tart? Az elso kerdesem tudom hogy hulyeseg volt mert ha mar lehagyta volna az anime-ot nem lenne valami hamar 2. kotet :)
Sziasztok
...
...
Ha arra gondolsz,hogy a manga lehagyta e az animét,akkor nem...mindig a manga jár előbb és fingom nincs meddig fog tartani...gyanúim vannak de azt megtartom magamnak XD
Akkor meg tudnad mondani, hogy meddig tart az anime-hoz hasonlitva? :)
tömtöm...azt szűröm le,hogy na mind1...az én értelmezésemhez mérten: a Shippuuden a mangához viszonyítva: Shippuuden episode 26 = manga fejezet 273....és a fejezetekben most a legújabb aaa 367 szal....eből már remélem megkaptad a választ XD
Sziasztok
...
...
Ha arra gondolsz,hogy a manga lehagyta e az animét,akkor nem...mindig a manga jár előbb és fingom nincs meddig fog tartani...gyanúim vannak de azt megtartom magamnak XD
Akkor meg tudnad mondani, hogy meddig tart az anime-hoz hasonlitva? :)
Sziasztok
Az lenne a kerdesem hogy ez korulbelul meddig tart? Anime-ot mar lehagyja? Es ha igen akkor a Shippuuden is benne van mar? Bocsi ha mar ez meg volt valaszolva csak van vagy 470 hozzaszolas es elszornyedtem azon a gondolaton hogy ezt mindd el kene olvassam :)
Elore is koszonom!
Az lenne a kerdesem hogy ez korulbelul meddig tart? Anime-ot mar lehagyja? Es ha igen akkor a Shippuuden is benne van mar? Bocsi ha mar ez meg volt valaszolva csak van vagy 470 hozzaszolas es elszornyedtem azon a gondolaton hogy ezt mindd el kene olvassam :)
Elore is koszonom!
beküldve: 2007-08-25 00:14:23
(#467) Sziasztok
Elore is koszonom!
Elore is koszonom!
beküldve: 2007-08-23 12:40:00
(#466) És ha valakit annyira nagyon érdekel,meg tudja nézni angolul is...vagy japánul...mondjuk én beszélek,még egyszer sem volt alkalmam a magyar kötötet a kezemben tartani,a Conon lett volna esélyem,csak "problémák voltak a nyomdában",és azért nem első nap adták ki...a másodikon meg nem voltam ott ,de én már angolul olvasom egy ideje...és egész jól elvagyok...de szerintem jópár évbe telne,míg azt a rengeteg kötetet kiadnák itthon...még belegondolni is betegítő....
Az emberek türelmetlensége határtalan.
Egyetértek. Nem kell annyira sürgetni a 2. kötet kiadását.
Az emberek türelmetlensége határtalan.
Nem olyan egyszerü egy manga kiadása mint amilyennek tűnik. Csaba ezt le is írta a blogjában. Anime fans meeten alkalmunk volt beszélni is és el is magyarázta nekem azt a többlépcsős eljárást amin keresztül egyáltalán itthon megjelenik egy manga. Ezek után én is csodálom hogy némelyik kötet ilyen hamar megjelent... :)
Nem olyan egyszerü egy manga kiadása mint amilyennek tűnik. Csaba ezt le is írta a blogjában. Anime fans meeten alkalmunk volt beszélni is és el is magyarázta nekem azt a többlépcsős eljárást amin keresztül egyáltalán itthon megjelenik egy manga. Ezek után én is csodálom hogy némelyik kötet ilyen hamar megjelent... :)
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-08-20 13:30:17
(#463) de magyar a MOndo magazinba látam
Gondolom a lap szerkesztésekor még azt hitték simábban fognak menni a dolgok, és nem számoltak a mindenbebelekellszólni japánokkal.
Kaffa ki adták a Naruto 2 odik kötetét yeee
Angolul kiadták de magyarul még nem
Kaffa ki adták a Naruto 2 odik kötetét yeee
Angolul kiadták de magyarul még nem
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."