Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
363. fejezet :
Horsee, igazad volt. Sasuke nem hal meg. És Tobi sem.
köszi, most megmentettél még egy nap vívódástól. Persze sejtettem, hogy ez lesz a meccs vége, de azért mégis...
Akkor én is írnék kis véleményt az előbbiekhez:
Nos, eleinte én is úgy láttam, hogy Sasuket nagyon sokan utálják -főleg a magyar közönség, *remélem tévedek*-, de nyugi, azért van elég sok rajongója is...
Másrészt...aki kicsit is reálisabban gondolkodik
az rögtön rájön, hogy Dei kezdte piszkálni Sasuket és nem fordítva. Szóval, ha vki Dei rajongó és ezért fogja Sasu-t utálni, akkor bármiért utálhatja. Sztem.
Lehet, hogy kicsit eltúlzott karakter lenne(?), de ha le akarja győzni Itachi-t akkor annak is kell lennie. (Szép mondat lett...) Sztem pont az a "gond", hogy Itachit egyszerűen túl erősre és szinte már-már legyőzhetetlenre alkotta meg Kishi. Ezt nehéz lesz felülmúlni. (Talán ő is kicsit eltúlzott? )
Még annyit, hogy sztem Jiraya a legerősebb a 3 sannin küzül és ha anno nem olyan körülmények közt harcoltak volna, leveri Oro-t.
Ez azért gondolom, mert Itachi egyszer elég lazán elbánt Oro-val, Jirayától meg még Kisamevel együtt is tartott. Szóval, ha Sasuke nem akkor esik neki, mikor épp haldoklik, akkor neki sem ment volna olyan könnyen Oro. Dehát időzíteni is tuni kell.
Néhol lehet túlbonyolítottam...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-07-19 17:01:47
(#412) 363. fejezet :
Horsee, igazad volt. Sasuke nem hal meg. És Tobi sem.
beküldve: 2007-07-18 18:10:01
(#411) Nos, ebben teljesen igazad van. Sasuke ilyen rövid idő alatt
Bár ezt lehet, hogy csak azért mondom, mert Itachi az egyik kedvencem. És persze Naruto, Kakashi meg Sasuke.
természetellesnesen erős lett, hiszen igazad van: Orochimarut is legyőzte.
De ha belegondolsz Itachi erejébe. Mert nem hiszem, hogy Sasuke most képes lehet legyőzni Itachit. Bár ezt lehet, hogy csak azért mondom, mert Itachi az egyik kedvencem. És persze Naruto, Kakashi meg Sasuke.
Bár Sasuke elég szemét volt Narutoval, amikor Itachi visszatért, leverte Sasukét, Tsunade meggyógyította és amikor ezek után harcoltak Narutoval. Ott bevallom kicsit kezdtem unni, hogy naruto annyit szenvedet miatta is, és benne egy kicsi hála sem volt. Habár Sasukét is meg lehet érteni, hiszen senki sem dlgozza fel olyan könnyen hogy az egész családját lemészárolják.
Szerk: Saphira 2007-07-18 18:15:30
Akkor... te nem szereted Sasukét? Mindegy, vannak honlapok ahol mindenki őt utálja, és most, hogy
Dei felrobantotta magát
Nagyon bepöccentek. Főleg a Dei rajongók. De én is sajnálom Hát nem szeretem, mivel túlságosan eltúlzott karakter.
például megöli Orochimaru-t, akivel még Jiraya se bírt...
Mármár annyira eltúlzott, hogy az egész történet elveszti miatta a varázsát. Amiket most művel Kishi a mangában, az valami förtelem.Ha most Sasuke túléli (márpedig túl fogja), akkor erősen meggondolom, hogy tovább olvassam-e... na jó... persze tovább fogom úgyis, de akkor is zavar, hogy Sasuke 20-szor több hype-ot kapott az utóbbi időben, mint Naruto az egész mangában.
Szerk: Horsee 2007-07-17 16:37:15
Szerinted ki fog győzni?
Tuti, hogy Sasuke. Túl népszerű ahhoz, hogy meghaljon. Ez annyira egyértelmű, nem is tudom, hogy miért is kételkedhetsz az ilyen magától értetődő dolgokban. Bár jobb lenne, ha nem lenne igazam
Akkor... te nem szereted Sasukét? Mindegy, vannak honlapok ahol mindenki őt utálja, és most, hogy
Dei felrobantotta magát
Nagyon bepöccentek. Főleg a Dei rajongók. De én is sajnálom Naruto: Azért nem egyeztetem a nevem a képpel, azaz Sasukéval, mert mivel lány vagyok eléggé megtévesztő lenne. Óóó... és amiről beszéltünk, asszem az animében a 101. rész.
Szerk: Saphira 2007-07-17 13:03:36
Srácok, a Naruto animével kapcsolatos dolgok menjenek a saját topikjukba, ide a mangával kapcsolatos dolgok tartoznak. Erre figyeljünk a továbbiakban, ha kérhetem, köszi.
Admin.
Admin.
Bocsi! még új vagyok, nem nagyon tudom hogy mennek itt a dolgok. Vasárnap már kaptam feloldozást emiatt, szóval részetekről is el van nézve igaz?
Egyébként hol van a Naruto anime-vel foglalkozó topic??
Ja, szoktam rajzolgatni Naruto-s témákat. Be lehet küldeni ide párat?
NARUTO FOREVER!!
ÖHM HÁT LEHET, HOGY EGY KICSIT LE VAGYOK MARADVA , DE NEM TUDJA VALAKI MIKOR LESZ KAPHATÓ A NARUTO 2. KÖTETE A BOLTOKBAN?
Legközelebb lődd ki a Caps Lock-ot A mangafan elvileg be fog "társulni" egy kisebb eseményhez (AFM vagy Myazaki filmfest) vagy ahogyan Csaba is írta itt és elképzelhető egy kisebb rajongói összeröffenés Mangafan rendezéssel ahol Kenshin és Alive melett elképzelhető a Naruto 2. kötete
köszi és bocsi a caps lock miatt
Szerk: Kuci 2007-07-15 15:59:50
ÖHM HÁT LEHET, HOGY EGY KICSIT LE VAGYOK MARADVA , DE NEM TUDJA VALAKI MIKOR LESZ KAPHATÓ A NARUTO 2. KÖTETE A BOLTOKBAN?
Legközelebb lődd ki a Caps Lock-ot A mangafan elvileg be fog "társulni" egy kisebb eseményhez (AFM vagy Myazaki filmfest) vagy ahogyan Csaba is írta itt és elképzelhető egy kisebb rajongói összeröffenés Mangafan rendezéssel ahol Kenshin és Alive melett elképzelhető a Naruto 2. kötete
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Szerk: Tailor 2007-07-15 15:19:34
beküldve: 2007-07-15 14:58:46
(#405) ÖHM HÁT LEHET, HOGY EGY KICSIT LE VAGYOK MARADVA , DE NEM TUDJA VALAKI MIKOR LESZ KAPHATÓ A NARUTO 2. KÖTETE A BOLTOKBAN?
Srácok, a Naruto animével kapcsolatos dolgok menjenek a saját topikjukba, ide a mangával kapcsolatos dolgok tartoznak. Erre figyeljünk a továbbiakban, ha kérhetem, köszi.
Admin.
Admin.
Ok!!! .Majd figyelek rá,de tudod ha itt kérdez akkor itt is válaszolok.
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
beküldve: 2007-07-15 13:21:02
(#403) Srácok, a Naruto animével kapcsolatos dolgok menjenek a saját topikjukba, ide a mangával kapcsolatos dolgok tartoznak. Erre figyeljünk a továbbiakban, ha kérhetem, köszi.
Admin.
Admin.
beküldve: 2007-07-15 11:47:42
(#402) Ohh köszi Akkor most megnézem azokat a részeket, amiket kihagytam!
Belenéztem ebbe a Jetix TV-s kiadásba, és én úgy vettem észre, pár jelenetet mintha kivágtak volna az eredeti sorozatból (talán a kicsit véreseket).
Jah, és a szinkron BORZASZTÓ....
Belenéztem ebbe a Jetix TV-s kiadásba, és én úgy vettem észre, pár jelenetet mintha kivágtak volna az eredeti sorozatból (talán a kicsit véreseket).
Jah, és a szinkron BORZASZTÓ....
NARUTO FOREVER!!
beküldve: 2007-07-14 21:09:52
(#401) Három kérdésem lenne:
(lehet már valahol volt erről szó, de mind1)
- Hol lehet Naruto részeket találni az interneten??
- Hanyadik résznél tart most a Shippuuden?
- Magyar részeket merre találok?
Egyenlőre ennyi. Naggyon bírom ezt a sorozatot
1. Keresd itt a 3. oldalon lévő leírásomat!!!
2. ... ...passz!
3. A jetix tv műsoron találsz 7 órátol, de csak a 25. részig megy.
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
beküldve: 2007-07-14 16:02:54
(#399) Három kérdésem lenne:
NARUTO FOREVER!!