Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Szerinted ki fog győzni?
Tuti, hogy Sasuke. Túl népszerű ahhoz, hogy meghaljon. Ez annyira egyértelmű, nem is tudom, hogy miért is kételkedhetsz az ilyen magától értetődő dolgokban. Bár jobb lenne, ha nem lenne igazam
beküldve: 2007-07-14 13:20:15
(#397) Bizony, Én is már régóta keresek vmi normális figurát, de az az igazság, hogy Én még külföldi oldalakon se találtam. Mindegyik ilyen egyszerű akció figura, amikkel mindenféle fegyvert meg hasonlót ki lehet lőni, Nekem ilyen játékfigurák nem kellenek. Komolyabb, igényesebb darab kéne, amivel nem játszani kell, hanem egy érték, mint egy szobor, mint pl. ez a Knives figura: http://holdfenyteam.hu/images/it ems/big/2775.jpg
Nekem egy Sasuke figura kéne, a régi és a Shippuuden változat is, de a többi szereplőről is elfogadnék. ;)
Nekem egy Sasuke figura kéne, a régi és a Shippuuden változat is, de a többi szereplőről is elfogadnék. ;)
Szerk: Iam The Ghost 2007-07-14 13:20:47
Tényleg jó lenne, ha lehetne már kapni vmi jobb minőségű cuccot Narutoból. Én pl. már naaaaaagyon szeretnék egy Sasuke és egy Kakashi figurát, de vmi normális formába öntve. Eddig hiába kutattam a neten, nem igazán találtam semmi meggyőzőt. Plussz egy picike képről nehéz eldönteni sokszor, hogy mivel van dolga az embernek... Én először jobb szeretem személyesen megvizsgálni, amit megveszek.
Teljes mértékben igazad van. Szerintem is jó lenne ha lenne Magyarországon hasonló dolgok mint az Amerikai webboltokban. Ráadásul mindenhol lenne ,nem csak pár eldugott helyen.
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
Szerk: Naruto 2007-07-14 10:55:51
beküldve: 2007-07-14 01:48:01
(#395) Tényleg jó lenne, ha lehetne már kapni vmi jobb minőségű cuccot Narutoból. Én pl. már naaaaaagyon szeretnék egy Sasuke és egy Kakashi figurát, de vmi normális formába öntve. Eddig hiába kutattam a neten, nem igazán találtam semmi meggyőzőt. Plussz egy picike képről nehéz eldönteni sokszor, hogy mivel van dolga az embernek... Én először jobb szeretem személyesen megvizsgálni, amit megveszek.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-07-13 22:58:24
(#394) Vajon lesz hasonló vagy ilyen klassz cuccok Magyarországon mint itt[Link]:Visit official store. Tőröljétek ki majd a www.mangafan.hu-t és azután keressétek ,mert ha az benne van nem nyitja meg. Pedig létezik!!
Szerk: Naruto 2007-07-13 23:09:33
Az nagyon király rész!!!!! Mondjuk egy idő után már én is untam, hogy minden próbálkozásod kudarcba fulladt, de nagyon sokat lehet rajta röhögni.
Naruto: Animében még én is csak a 19. résznél tartok, mert abból még többet nem adtak ki. Ráadásul a 20. rész is késik két hetet. Sajna.
Naruto: Animében még én is csak a 19. résznél tartok, mert abból még többet nem adtak ki. Ráadásul a 20. rész is késik két hetet. Sajna.
Hanyadik rész az amiről beszéltetek!!! Egyépként a neved miért nem egyezteted a képeddel,mint én?
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-13 22:03:44
beküldve: 2007-07-13 21:48:02
(#391) beküldve: 2007-07-13 16:30:20
(#390) Miért? Szerinted ki fog győzni? Habár ma jön ki a 362. rész, és azt mondják, hogy az egyik szereplő nagyon rosszul fog járni.
Szerk: Saphira 2007-07-13 16:31:26
Hát én most mangában a 361. fejezetnél tartok, ahol:
Sasuke harcol Deidarával, bár eről már beszéltünk a Naruto shippuuden fórumon. A 361. fejezetben az elején úgy néz ki hogy Dei győz, de aztán kicsit megszívja, mert kiderül, hogy Sasuke már a harc elejétől tudja hogy mire készül De a harc kimenetelét még most sem tudja senki. Sajnos.
Én is itt tartok, de 100%, hogy ki fog győzni...
beküldve: 2007-07-12 17:36:51
(#388) Az nagyon király rész!!!!! Mondjuk egy idő után már én is untam, hogy minden próbálkozásod kudarcba fulladt, de nagyon sokat lehet rajta röhögni.
Bizti nagyon hiper gyorsan!!
Mint abban a fillerben, amikor Narutóék ki akarják deríteni, hogy hogyan néz ki Kakasi a maszk alatt. Az annyira fárasztó egy rész, de végig dőltem a röhögéstől!
Na tuti mindig ilyen gyorsan eszik, hogy véletlenül se lássák meg a pofikáját. Sajna, pedig kivi vok rá.
Mint abban a fillerben, amikor Narutóék ki akarják deríteni, hogy hogyan néz ki Kakasi a maszk alatt. Az annyira fárasztó egy rész, de végig dőltem a röhögéstől!
Na tuti mindig ilyen gyorsan eszik, hogy véletlenül se lássák meg a pofikáját. Sajna, pedig kivi vok rá.
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-07-11 21:11:07
(#386) Gondolkozott valaki azon,hogy amikor Narutoék Tasunánnál ettek Kakasi hogyan evett? Mert az arcát nem mutatták.
Egyépként köszi Tailor. Már rendeltem is pár cuccot!!
Egyépként köszi Tailor. Már rendeltem is pár cuccot!!
Szerk: Naruto 2007-07-11 21:15:22
Narutos cuccok mikorra várhatók magyarországon??? Egyátalán lessz??? Mert én külföldi Webboltba már láttam!!!!
Az egyik legjobb oldal [Link]
És az egyik magyar bolt ami tartalmaz Naruto stuffokat: [Link]
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-07-11 15:21:41
(#384) Narutos cuccok mikorra várhatók magyarországon??? Egyátalán lessz??? Mert én külföldi Webboltba már láttam!!!!