Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Nagyon át lett írva az eredeti szöveg?? Mert akkor lehet hogy meg sem veszem!!
Nem. Csak egy kicsit.
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
beküldve: 2007-07-10 22:02:05
(#382) mangában a 361. fejezetnél
Kiemeltem a lényeget :] Elnézést hogy mások helyett válaszolok xD
Edit: Máshol amúgy se nézhette mert akkor már a Shippuuden is fillerezve lenne...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Szerk: Tailor 2007-07-10 19:29:31
Hát én most mangában a 361. fejezetnél tartok, ahol:
Sasuke harcol Deidarával, bár eről már beszéltünk a Naruto shippuuden fórumon. A 361. fejezetben az elején úgy néz ki hogy Dei győz, de aztán kicsit megszívja, mert kiderül, hogy Sasuke már a harc elejétől tudja hogy mire készül De a harc kimenetelét még most sem tudja senki. Sajnos.
És ezeket hol nézed?(animében)
beküldve: 2007-07-10 18:35:45
(#379) Hát én most mangában a 361. fejezetnél tartok, ahol:
Sasuke harcol Deidarával, bár eről már beszéltünk a Naruto shippuuden fórumon. A 361. fejezetben az elején úgy néz ki hogy Dei győz, de aztán kicsit megszívja, mert kiderül, hogy Sasuke már a harc elejétől tudja hogy mire készül De a harc kimenetelét még most sem tudja senki. Sajnos.
beküldve: 2007-07-10 17:24:39
(#378) Mi tőrténik ott ahol most te jársz a narutoba?
Saphira részére!!!!
Saphira részére!!!!
Szerk: Naruto 2007-07-10 17:26:01
Állj!!!! nem vagyok tisztába a szabályokkal Lehet itt honlap címeket megadni???
Ha az oldal tartalmaz ingyenes mangaletöltést akkor nem. Warez témakörnek számit :]
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Állj!!!! nem vagyok tisztába a szabályokkal Lehet itt honlap címeket megadni???
Ezt kitől kérded?(pajti)
[QUOTE]A világért sem kívánok akadékoskodni, de nem mind1, hogy mikor jelenik meg?!?!? Kb. az első rész megjelenésétől számított 2. hónapban. Úgyis megveszed nem? Ráadásul itt a nyitó oldalon is jóval előtte ki lesz rakva, hogy "megy a nyomdába". Lesz aztán ennyi. Olyan ügyet csináltok belőle, mintha összedőlne az éves költségvetés ettől... Nah ezt ki kellett ereszteni.
Sorry & love & peace![/QUOTE
Akkor ne akadékoskodj.
Sorry & love & peace![/QUOTE
Akkor ne akadékoskodj.
A világért sem kívánok akadékoskodni, de nem mind1, hogy mikor jelenik meg?!?!? Kb. az első rész megjelenésétől számított 2. hónapban. Úgyis megveszed nem? Ráadásul itt a nyitó oldalon is jóval előtte ki lesz rakva, hogy "megy a nyomdába". Lesz aztán ennyi. Olyan ügyet csináltok belőle, mintha összedőlne az éves költségvetés ettől... Nah ezt ki kellett ereszteni.
Sorry & love & peace!
Sorry & love & peace!
Egyet értek. Hogy most a következö napokban/hetekben mikor jön ki tök mind1, ha már vártunk 2 hónapot, ne türelmetlenkedjünk...
De ahogy elnéztem senki nem is türelmetlenkedett...
beküldve: 2007-07-09 15:58:17
(#373) beküldve: 2007-07-09 12:09:42
(#372) A világért sem kívánok akadékoskodni, de nem mind1, hogy mikor jelenik meg?!?!? Kb. az első rész megjelenésétől számított 2. hónapban. Úgyis megveszed nem? Ráadásul itt a nyitó oldalon is jóval előtte ki lesz rakva, hogy "megy a nyomdába". Lesz aztán ennyi. Olyan ügyet csináltok belőle, mintha összedőlne az éves költségvetés ettől... Nah ezt ki kellett ereszteni.
Sorry & love & peace!
Sorry & love & peace!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-07-09 11:20:29
(#371) Na akkor valaki mondja meg ,hogy mikor jelenik meg a NARUTO 2.KÖTETE.( Mert annyi mindent olvastam itt már)
beküldve: 2007-07-08 18:02:47
(#370) Nah eltelt a két hónap, ha pontosan nézem 2 napja, ez azt jelenti hogy hamarosan itt a második kötet! ('juppy'? )
Remélhetöleg kevesebb nyomdahibával (még ismerősöm is talált benne utólag pedig 5x olvastam el!).
Majd ha kezembe lesz, mondok egy újabb kritikát.
Kíváncsi vagyok mi lesz a srácok sorsa miután csúnyán leszerepeltek Kakasi próbáján.
Remélhetöleg kevesebb nyomdahibával (még ismerősöm is talált benne utólag pedig 5x olvastam el!).
Majd ha kezembe lesz, mondok egy újabb kritikát.
Kíváncsi vagyok mi lesz a srácok sorsa miután csúnyán leszerepeltek Kakasi próbáján.
Aha Ebben igazad van, mert magyarországon csak a 25. részig adták ki. De lehetséges, hogy felirattal nézte. Mindegy ebbe most nem megyek bele. Amúgy ha jól tudom Pálmai Szabi azt nyilatkozta, hogy nagyon valószínű, hogy ebben az évben fogják folytatni a Narutót, a Jetixen. Ami tulajdonképpen teljesen hidegen hagy, mert úgyis kivágnak belőle mindent, meg lefogadom, hogy megint húsz részt adnak le. Bár pár szereplőnek kíváncsi vagyok a magyar hangjára.
Szerintem azért vágtak ki annyi részt, mert a Jetix végülis gyerek müsor. Én azt hittem,hogy teljesen abba hagyták,mert az ez utáni részek egy gyereknek elég kemény!!! Te hol is nézted a részeket?