Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2007-06-11 21:28:55
(#323) Sziasztok! Segítsen valaki, hol lehet hozzájutni a Naruto-mangához? Nem találom a megadott internetes áruházakban sem, és errefelé (Kecskemét) még egyetlen boltban sem tudnak róla semmit. Árnybíró van szinte mindenütt, Naruto, az meg mi? Köszi a segítséget!
Tigersss
Tigersss
A comicsinvestbe meg lehet rendelni nekem tatabányára 2850ért hozták ki
Igen igen... ez egész jó ötlet... már én is nagyon várom a második kötetet!!!
Akkor eggyt értünk uhhh... tényleg negyedévente jön ki az angol kiadás? ez borzasztó!!!!!
Már akinek Azt viszont ne feledd hogy vannak más angol kiadások amik ezalatt a negyed év alatt jönnek ki! Fullmetal Alchemist, Death Note, D.Gray-man és akkor csak egy párat emlitettem A jenkik megengedhetik maguknak hogy így adják ki mert van más is ami leköti az olvasó közönséget!
Ráadásul mindenki tudja hogy az internet az egyik legnagyobb alternatív forrás ahol azokhoz a fejezetekhez lehet hozzájutni amiket még kötetbe se szedtek!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-06-10 17:36:53
(#319) uhhh... tényleg negyedévente jön ki az angol kiadás? ez borzasztó!!!!!
viszont a séróbáróhoz hasnló beszólások tényleg jók lettek ^^
viszont a séróbáróhoz hasnló beszólások tényleg jók lettek ^^
Köszi mindenkinek! Kicsit valóban siettünk, de több ilyen nem lesz. A megjelenés még egy évig biztosan kéthavi lesz egy év alatt kell 6 kötetet kiadnunk. De még így is gyorsabbak leszünk, mint az amerikai kiadás, ahol negyedévente jön egy kötet
Séróbáró nekem is tetszett
Séróbáró nekem is tetszett
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-06-09 11:25:09
(#317) Két hete nekem is sikerült végre megvennem , lassan már kezdtem eljutni abba a stádiumba, hogy belépek a boltba és az eledó, már amint megpillan elkezdi rázni a fejét. (Ezt egy könyv kapcsán 3 éven át tapasztaltam. Nagyon rossz érzés ) Rögtön elolvastam, nagyon tetszett, s mivel nem túl régóta olvasgatok angolul mangákat, ezért az átírás sem zavart.
Múlt héten kölcsönadtam egy ismerősömnek. Neki is tetszett. Másoknak is fogom ajánlgatni. (Jutalékot nem adtok? )
Szóval nagyon jó. Gratula a Mangafannak!
Múlt héten kölcsönadtam egy ismerősömnek. Neki is tetszett. Másoknak is fogom ajánlgatni. (Jutalékot nem adtok? )
Szóval nagyon jó. Gratula a Mangafannak!
Nekem a Nyali-fali Éjszakák a kedvencem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-06-08 22:13:17
(#315) Ezen a két beszóláson én is halűálra röhögtem magam. De a "vadmajom" sem semmi.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-06-08 21:46:40
(#314) Huh, végre eljutottam nagy nehezen odáig, hogy megvegyem. Egyszerűen gyönyörű kiadás. Sztem sokkal jobb, mint az angol kiadás, sokkal szebb. És az átírások is nagyon jók (az elírások nem annyira :P), pl. Nyali-Fali Éjszakák, meg séró-báró... szakadtam a röhögéstől.
Gratulálok, szép munka, legközelebb azért ne siessétek el ennyire.
Gratulálok, szép munka, legközelebb azért ne siessétek el ennyire.
beküldve: 2007-06-08 20:57:27
(#313) Az lenne a yó ha havonta jelenne meg. Bár nemtom hogy erre van-e reális esély (szerződés miatt stb.).
Hmmmm...{álmodozik}
Hmmmm...{álmodozik}
CsatlakozóálmodozóVadász !
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-06-08 16:34:35
(#311) Az lenne a yó ha havonta jelenne meg. Bár nemtom hogy erre van-e reális esély (szerződés miatt stb.).
Hmmmm...{álmodozik}
Hmmmm...{álmodozik}
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-06-08 14:10:10
(#310) Juhú, már eltelt egy hónap, úgyhogy már csak még egyszer ennyit kell várni a második kötetre! (Ha jól tudom)
"Nyali fali éjszakák" Nagyon jóó!
beküldve: 2007-06-06 20:29:12
(#309)