Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Ha az eredeti verzió 9es, akkor mondjuk a magyar gyenge 3as.
Öööh, szerintem még annál is rosszabb
Japánul egyszerűen annyira jó (135. részig, tegyük hozzá), hogy a magyar verzió egyszerűen pocsék. Nem csak arról van szó, hogy megvágták, de könyörgöm, a szinkronok!! A nevek kiejtése...
Olvassátok inkább a mangát! Az tényleg nagyon jó lett!
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2007-05-23 20:01:36
(#262) Hááát ha a magyar verziót láttad akkor nem is csodálom. Most sikerült elkapnom 1 részt belőle. Azt hallottam mindenhol hogy elrontották.Nem gondoltam hogy ennyire... Iszonyú! Ha az eredeti verzió 9es, akkor mondjuk a magyar gyenge 3as. A mangával teljesen meg vagyok elégedve, bár szerintem az Avarrejtekfalva kissé bizarr. nem mintha lenne jobb ötletem.
Most hogy lehet kapni, mindenkinek a mangaverziót ajánlom
első próbálkozásra...
Most hogy lehet kapni, mindenkinek a mangaverziót ajánlom
első próbálkozásra...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-05-23 17:58:37
(#261) Én ezen a héten olvastam ki, s nagyon tetszett. ^^ Az Avarrejtekfalva nagyon jó ötlet. :) A fordítás szerintem jó, bár eddig nem igen volt tapasztalatom Naruto-val kapcsolatban. Érdekes módon nekem a manga jobban tetszik, mint az anime, nem tudom miért, de az anime nem fogott meg...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-05-23 17:51:05
(#260)
Végre sikerült megvennem a Narutot!!! Még csak az első fejezetig jutottam. Az átírásokat még szokni kell (idáig nem volt túl sok külömbség) ((főleg hogy a tartalomnál Kakasi Kakashi maradt.))Az Avarrejtekfalva tényleg haláli
Viszont tök jó, hogy a jutsuk (dzsucuk) nem lettek magyarra fordítva, mint az animében pl.:"Sötét árnyékklón dzsucu" ... meg hasonlók. Nekem idáig tetszett
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
Szerk: Izumi 2007-05-23 17:53:50
576 boltok? Ott biztos van.
(Csak tegnap kaptak Narutot a nagy láncok, még eltart nekik, amíg széthordják a boltjaikba.)
(Csak tegnap kaptak Narutot a nagy láncok, még eltart nekik, amíg széthordják a boltjaikba.)
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-05-22 14:31:22
(#258) Keresem a mangát, de még mindig semmi...
Sehol az életben nincs és egyes könyvesboltok(Líra stb...)
,nem is tudják, hogy jönni fog e vagy sem.
Asszem megpróbálom neten megrendelni...
Sehol az életben nincs és egyes könyvesboltok(Líra stb...)
,nem is tudják, hogy jönni fog e vagy sem.
Asszem megpróbálom neten megrendelni...
Ugyan miért? Az első kötet hét fejezetes, (1-7) míg a második tíz (8-17). Úgyhogy már a második kötetben benne lesz.
Akkor oké, csak nem tudtam, hogy a második kötet három fejezettel hosszabb lesz...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ugyan miért? Az első kötet hét fejezetes, (1-7) míg a második tíz (8-17). Úgyhogy már a második kötetben benne lesz.
Ha jól számolom a következő kötetben már benne lesz Haku.
A 15-ös fejezetben jelenik meg, szóval a következő kötetben már találkozhatsz vele!
Ez alapján nekem inkább a harmadik kötet tűnik valószínűnek...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-05-21 21:41:08
(#254) Még jó, hogy megvettem a Con-on a mangát, mert ide (Veszprém) még nem szállították...
Majd talán a hét végére.... :) De ez engem már 'hál istennek nem érint.
Majd talán a hét végére.... :) De ez engem már 'hál istennek nem érint.
Az angyalok léteznek, csak néha nincsenek szárnyaik és BARÁTOKnak nevezzük Őket!
Ha jól számolom a következő kötetben már benne lesz Haku.
A 15-ös fejezetben jelenik meg, szóval a következő kötetben már találkozhatsz vele!
beküldve: 2007-05-21 17:11:32
(#252) Ha jól számolom a következő kötetben már benne lesz Haku. Vagy csak a harmadikban?
Ő volt a régi kedvencem.
De nem baj persze, ha nem lesz benne, Hakumentesen is megveszem.
Ő volt a régi kedvencem.
De nem baj persze, ha nem lesz benne, Hakumentesen is megveszem.
"Nyali fali éjszakák" Nagyon jóó!
beküldve: 2007-05-21 16:54:09
(#251) MEGVETTEM VÉGRE!!!
Alig bírtam ki, hogy megnézzem hazáig (bár amíg odaadta az eladó srác, azt szépen tűrtem), végül is elővettem a buszon. Első ránézésre azt gondoltam, hogy gyönyörű, igényes, szép, stb.
Még nem olvasgattam bele...
Ráadásul az a rész is ebben van, amikor Sasuke meg Naruto véletlenül megcsókolják egymást... Az mekkora LOL!!! XD
Alig bírtam ki, hogy megnézzem hazáig (bár amíg odaadta az eladó srác, azt szépen tűrtem), végül is elővettem a buszon. Első ránézésre azt gondoltam, hogy gyönyörű, igényes, szép, stb.
Még nem olvasgattam bele... Ráadásul az a rész is ebben van, amikor Sasuke meg Naruto véletlenül megcsókolják egymást... Az mekkora LOL!!! XD
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Sziasztok! Segítsen valaki, hol lehet hozzájutni a Naruto-mangához? ...errefelé (Kecskemét)...
A Malomban lévő 576kbyte-ba holnap hoznak Naruto-t
Ma kérdeztem, de az ottani eladó egyből tudta miről van szó.
Szerk: Horsee 2007-05-21 16:30:19
beküldve: 2007-05-21 16:09:46
(#249) Tigersss:
Ajánlom a Camelot könyv és szerepjátékboltot Kecskeméten. A legújabb magyar mangák leghamarabb ott kaphatóak a városban. Ma beszéltem a boltos sráccal és a héten meg fog érkezni a boltba a Naruto! Amúgy ha KAMI tag vagy akkor még havi 1x 10% kedvezményt is kapsz ha mangákat vásárolsz.
Itt egy térkép a bolthoz:
http://www.freeweb.hu/mizuiro/ images/hir/camelot.jpg
Hoffman J.u. 5/B
Ajánlom a Camelot könyv és szerepjátékboltot Kecskeméten. A legújabb magyar mangák leghamarabb ott kaphatóak a városban. Ma beszéltem a boltos sráccal és a héten meg fog érkezni a boltba a Naruto! Amúgy ha KAMI tag vagy akkor még havi 1x 10% kedvezményt is kapsz ha mangákat vásárolsz.
Itt egy térkép a bolthoz:
http://www.freeweb.hu/mizuiro/ images/hir/camelot.jpg
Hoffman J.u. 5/B