Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Ha az eredeti verzió 9es, akkor mondjuk a magyar gyenge 3as.
Öööh, szerintem még annál is rosszabb
Japánul egyszerűen annyira jó (135. részig, tegyük hozzá), hogy a magyar verzió egyszerűen pocsék. Nem csak arról van szó, hogy megvágták, de könyörgöm, a szinkronok!! A nevek kiejtése...
Olvassátok inkább a mangát! Az tényleg nagyon jó lett!
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2007-05-23 20:01:36
(#262) Hááát ha a magyar verziót láttad akkor nem is csodálom. Most sikerült elkapnom 1 részt belőle. Azt hallottam mindenhol hogy elrontották.Nem gondoltam hogy ennyire... Iszonyú! Ha az eredeti verzió 9es, akkor mondjuk a magyar gyenge 3as. A mangával teljesen meg vagyok elégedve, bár szerintem az Avarrejtekfalva kissé bizarr. nem mintha lenne jobb ötletem.
Most hogy lehet kapni, mindenkinek a mangaverziót ajánlom
első próbálkozásra...
Most hogy lehet kapni, mindenkinek a mangaverziót ajánlom
első próbálkozásra...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-05-23 17:58:37
(#261) Én ezen a héten olvastam ki, s nagyon tetszett. ^^ Az Avarrejtekfalva nagyon jó ötlet. :) A fordítás szerintem jó, bár eddig nem igen volt tapasztalatom Naruto-val kapcsolatban. Érdekes módon nekem a manga jobban tetszik, mint az anime, nem tudom miért, de az anime nem fogott meg...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-05-23 17:51:05
(#260) Végre sikerült megvennem a Narutot!!! Még csak az első fejezetig jutottam. Az átírásokat még szokni kell (idáig nem volt túl sok külömbség) ((főleg hogy a tartalomnál Kakasi Kakashi maradt.))
Az Avarrejtekfalva tényleg haláli Viszont tök jó, hogy a jutsuk (dzsucuk) nem lettek magyarra fordítva, mint az animében pl.:"Sötét árnyékklón dzsucu" ... meg hasonlók. Nekem idáig tetszett
Az Avarrejtekfalva tényleg haláli Viszont tök jó, hogy a jutsuk (dzsucuk) nem lettek magyarra fordítva, mint az animében pl.:"Sötét árnyékklón dzsucu" ... meg hasonlók. Nekem idáig tetszett
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
Szerk: Izumi 2007-05-23 17:53:50
576 boltok? Ott biztos van.
(Csak tegnap kaptak Narutot a nagy láncok, még eltart nekik, amíg széthordják a boltjaikba.)
(Csak tegnap kaptak Narutot a nagy láncok, még eltart nekik, amíg széthordják a boltjaikba.)
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-05-22 14:31:22
(#258) Keresem a mangát, de még mindig semmi...
Sehol az életben nincs és egyes könyvesboltok(Líra stb...)
,nem is tudják, hogy jönni fog e vagy sem.
Asszem megpróbálom neten megrendelni...
Sehol az életben nincs és egyes könyvesboltok(Líra stb...)
,nem is tudják, hogy jönni fog e vagy sem.
Asszem megpróbálom neten megrendelni...
Ugyan miért? Az első kötet hét fejezetes, (1-7) míg a második tíz (8-17). Úgyhogy már a második kötetben benne lesz.
Akkor oké, csak nem tudtam, hogy a második kötet három fejezettel hosszabb lesz...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ugyan miért? Az első kötet hét fejezetes, (1-7) míg a második tíz (8-17). Úgyhogy már a második kötetben benne lesz.
Ha jól számolom a következő kötetben már benne lesz Haku.
A 15-ös fejezetben jelenik meg, szóval a következő kötetben már találkozhatsz vele!
Ez alapján nekem inkább a harmadik kötet tűnik valószínűnek...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-05-21 21:41:08
(#254) Még jó, hogy megvettem a Con-on a mangát, mert ide (Veszprém) még nem szállították...
Majd talán a hét végére.... :) De ez engem már 'hál istennek nem érint.
Majd talán a hét végére.... :) De ez engem már 'hál istennek nem érint.
Az angyalok léteznek, csak néha nincsenek szárnyaik és BARÁTOKnak nevezzük Őket!
Ha jól számolom a következő kötetben már benne lesz Haku.
A 15-ös fejezetben jelenik meg, szóval a következő kötetben már találkozhatsz vele!
beküldve: 2007-05-21 17:11:32
(#252) Ha jól számolom a következő kötetben már benne lesz Haku. Vagy csak a harmadikban?
Ő volt a régi kedvencem.
De nem baj persze, ha nem lesz benne, Hakumentesen is megveszem.
Ő volt a régi kedvencem.
De nem baj persze, ha nem lesz benne, Hakumentesen is megveszem.
"Nyali fali éjszakák" Nagyon jóó!
beküldve: 2007-05-21 16:54:09
(#251) MEGVETTEM VÉGRE!!! Alig bírtam ki, hogy megnézzem hazáig (bár amíg odaadta az eladó srác, azt szépen tűrtem), végül is elővettem a buszon. Első ránézésre azt gondoltam, hogy gyönyörű, igényes, szép, stb. Még nem olvasgattam bele...
Ráadásul az a rész is ebben van, amikor Sasuke meg Naruto véletlenül megcsókolják egymást... Az mekkora LOL!!! XD
Ráadásul az a rész is ebben van, amikor Sasuke meg Naruto véletlenül megcsókolják egymást... Az mekkora LOL!!! XD
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Sziasztok! Segítsen valaki, hol lehet hozzájutni a Naruto-mangához? ...errefelé (Kecskemét)...
A Malomban lévő 576kbyte-ba holnap hoznak Naruto-t
Ma kérdeztem, de az ottani eladó egyből tudta miről van szó.
Szerk: Horsee 2007-05-21 16:30:19
beküldve: 2007-05-21 16:09:46
(#249) Tigersss:
Ajánlom a Camelot könyv és szerepjátékboltot Kecskeméten. A legújabb magyar mangák leghamarabb ott kaphatóak a városban. Ma beszéltem a boltos sráccal és a héten meg fog érkezni a boltba a Naruto! Amúgy ha KAMI tag vagy akkor még havi 1x 10% kedvezményt is kapsz ha mangákat vásárolsz.
Itt egy térkép a bolthoz:
http://www.freeweb.hu/mizuiro/ images/hir/camelot.jpg
Hoffman J.u. 5/B
Ajánlom a Camelot könyv és szerepjátékboltot Kecskeméten. A legújabb magyar mangák leghamarabb ott kaphatóak a városban. Ma beszéltem a boltos sráccal és a héten meg fog érkezni a boltba a Naruto! Amúgy ha KAMI tag vagy akkor még havi 1x 10% kedvezményt is kapsz ha mangákat vásárolsz.
Itt egy térkép a bolthoz:
http://www.freeweb.hu/mizuiro/ images/hir/camelot.jpg
Hoffman J.u. 5/B