Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ZSOCAIKA: Nem lehet a fentlévő DVD-ken kívül másikat rendelni, mert nem adtak ki mást, illetve valószínűleg a közeljövőben nem is fognak.
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évadját? Email: h.norbert79@freemail.hu köszönöm
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évad-ot?
BAMPAIA: Köszönöm
MANGAFAN WEBBOLT: 2 napja beszállítottuk a könyvesboltok lerakataiba. Feltehetően, folyik a terjesztés a boltokba
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2007-05-07 16:02:17
(#160) Én is nagyon örülök neki, habár korábban viszolyogtam hogy milyen lesz majd a magyar átírással, de tényleg megszokható. Nekem nagyon tetszik. (kigyűjtöttem minden hibát amit megtaláltam és elküldtem Csabának, mert úgy gondolom ezzel inkább segítettem.)
Néhány ember nem hogy örülne annak hogy megjelent a Naruto inkább elkezdi benne a hibákat keresni!
Az biztos ha a kedvenc mangám jelenne meg magyarul nem a hibákat keresném hanem élvezném magyarul...
Csabáéknak és az egész mangafan stábnak nagy gratulációt azért amit véghezvittek ilyen hamar!
(Az volt a legjobb számomra a mangafan pultnál mikor vettem a mondot... Nem tudok apróba fizetni véletlenül? xD)
Az biztos ha a kedvenc mangám jelenne meg magyarul nem a hibákat keresném hanem élvezném magyarul...Csabáéknak és az egész mangafan stábnak nagy gratulációt azért amit véghezvittek ilyen hamar!
(Az volt a legjobb számomra a mangafan pultnál mikor vettem a mondot... Nem tudok apróba fizetni véletlenül? xD)
Ja azt tőlem is kérdezték xD Teljesen egyet értek veled!
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
beküldve: 2007-05-07 15:57:06
(#158) Néhány ember nem hogy örülne annak hogy megjelent a Naruto inkább elkezdi benne a hibákat keresni!
Az biztos ha a kedvenc mangám jelenne meg magyarul nem a hibákat keresném hanem élvezném magyarul...
Csabáéknak és az egész mangafan stábnak nagy gratulációt azért amit véghezvittek ilyen hamar!
Az biztos ha a kedvenc mangám jelenne meg magyarul nem a hibákat keresném hanem élvezném magyarul...Csabáéknak és az egész mangafan stábnak nagy gratulációt azért amit véghezvittek ilyen hamar!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-05-07 15:46:22
(#157) Én mindenesetre nagyon örülök, hogy kiadtátok és tuti, hogy beszerzem. Nekem a magyarosítással sincs semmi bajom. Amint rendeztem anyagi gondjaim, ugyanis a Conon pénz hiány lépett fel
, tuti megveszem. És hajrá tovább. Mondjuk az Árnybíróval is levagyok maradva, de ahhhoz is grat, nagyon jó lett és nekem ott sincs bajom a magyarosítással.
A Mondot is ti adjátok ki?
, tuti megveszem. És hajrá tovább. Mondjuk az Árnybíróval is levagyok maradva, de ahhhoz is grat, nagyon jó lett és nekem ott sincs bajom a magyarosítással.A Mondot is ti adjátok ki?
beküldve: 2007-05-07 15:43:49
(#156) Én mindenesetre örülök a magyarosításnak is, nincs abban semmi. Föci tanárom szerint, úgy is be akarnak vezetni valami olyasmit, hogy minden úgy írjunk ahogy mondjuk. Amint rendeztem az anyagi költségeimet /amik erősen megfogyatkoztak az Árnybíróknak Princess Aiknak és más mangaköteteknek köszönhetően
/ tuti, hogy megveszem.
/ tuti, hogy megveszem.Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
Ha elírás van, az a mi felelősségünk, de össz-vissz egy-kettő ha van. Többször nem fordul elő, mert lesz idő az előkészítésre.
A nyomda a Narutot rendben megcsinálta, viszont az Árnybíróval elkövettek néhány súlyos hibát. Most nézzük közösen, hogy hogyan javítsuk ki.
A nyomda a Narutot rendben megcsinálta, viszont az Árnybíróval elkövettek néhány súlyos hibát. Most nézzük közösen, hogy hogyan javítsuk ki.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Ezt meg se hallottam
Védőborítós, persze. Kinézetre olyan, akár a japán eredeti, csak nagyobb méretben (a japán elég kicsi, zsebkönyv-szerű)
Védőborítós, persze. Kinézetre olyan, akár a japán eredeti, csak nagyobb méretben (a japán elég kicsi, zsebkönyv-szerű)
beküldve: 2007-05-07 15:37:48
(#153) Én is azért nem tudtam bezserzni mert csak szombaton voltam. Visszatérve a Naruto színvonalára. Pozutívumok:
- Örüljünk, hogy egyátalán kiadták.
- Szerintem cukik lettek a matricák
- Én eddig csak szabad fordításban olvastam és közel jobb mint az anime.
- A conon közölték, hogy NYOMDÁBAN SOK MINDEN ELSZÚRTAK, ez abszolút nem a fordítók felelősége.
- Örüljünk, hogy egyátalán kiadták.
- Szerintem cukik lettek a matricák
- Én eddig csak szabad fordításban olvastam és közel jobb mint az anime.
- A conon közölték, hogy NYOMDÁBAN SOK MINDEN ELSZÚRTAK, ez abszolút nem a fordítók felelősége.
Jól vettem észre, hogy nem fogyott annyira, mint az Árnybíró?
Vasárnap délután vettem meg, és még egy rakás volt a standon. Az Árnybíró 6 viszont szombaton egyszer elfogyott és várni kellett a szállítóra. Nekem semmi bajom a Naruto szinvonalával, sőt...
Vasárnap délután vettem meg, és még egy rakás volt a standon. Az Árnybíró 6 viszont szombaton egyszer elfogyott és várni kellett a szállítóra. Nekem semmi bajom a Naruto szinvonalával, sőt...
Ha ez ilyen fekete/fehér lenne...
Mondok pár tényezőt ami "picit" befolyásolhatta:
- a conon egyszerre ott levő példányok száma (szombaton az árnybíró 6-ból kevés volt ott reggel pl.)
- a szombat/vasárnapi vásárló létszám aránya
- a Naruto ujdonsága, és amiatt nagyobb példányszámban kirakott állomány (mivel gyorsabban fogy)
- a Naruto késői érkezése a nyomdából
- az erre az időpontra esetleg kiürült pénztárcák
- és leginkább, hogy a pulton mi van, az semmit nem jelent a pult mögötti készletekre vonatkozóan
- ...és még sokan mások
Tulképpen a Narutonak 2 - 2 1/2 órája volt "bizonyítani", ahhoz képest szerintem szépen fogyott
Szerk: Szappy 2007-05-07 14:35:22
beküldve: 2007-05-07 13:21:19
(#150) Jól vettem észre, hogy nem fogyott annyira, mint az Árnybíró?
Igen, dombornyomott matrica rúl
a grafikusunk is odatette magát, tényleg szépek lettek. De maradt még, ha jöttök még rendezvényre, lesz belőle. Például börzén
a grafikusunk is odatette magát, tényleg szépek lettek. De maradt még, ha jöttök még rendezvényre, lesz belőle. Például börzén
beküldve: 2007-05-07 12:52:26
(#148) Engem nem zavar, ha "Kakashi" van írva "Kakasi" helyett, sőt, még örülök is neki (pozitív hiba). 
Szerk.: Amúgy kartonált borítója van a Naruto-nak v. olyan, mint a Shin Angyo Onshinak?

Szerk.: Amúgy kartonált borítója van a Naruto-nak v. olyan, mint a Shin Angyo Onshinak?
Szerk: Horsee 2007-05-07 13:04:33
beküldve: 2007-05-07 12:38:08
(#146) Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy MA hol lehet beszerezni??
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."