• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Sorozatok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ZSOCAIKA: Nem lehet a fentlévő DVD-ken kívül másikat rendelni, mert nem adtak ki mást, illetve valószínűleg a közeljövőben nem is fognak.
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évadját? Email: h.norbert79@freemail.hu köszönöm
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évad-ot?
BAMPAIA: Köszönöm
MANGAFAN WEBBOLT: 2 napja beszállítottuk a könyvesboltok lerakataiba. Feltehetően, folyik a terjesztés a boltokba
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Oldalak: ... 192 193 194 195 196 197 198 199 200 ... <<>>
beküldve: 2007-05-07 12:33:12
(#145)
Lonewolf
Lonewolf
[ Rászokóban ]
Sajtóhuba ide, vagy oda a Naruto akkor is igényesre sikerült. Nem is picit. A szövegek észvesztően jók a fordítás hangulatos. Bár még csak belelapoztam, mert barátnőm vette meg. Én majd a Kenshint veszem. Azok a fránya anyagiak.
Kenshinre visszatérve a K. matricák valami elképesztően hangulatosak és gyönyörűek. Már csak azt sajnálom, hogy Csababától csak Narutósat kaptam. :(

Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-05-07 00:01:55
(#144) Válasz junk1 (#142) üzenetére
Csaba
Csaba
[ Szerkesztő ]
Na figyu.

MI EZ A SOK SAJTÓHIBA?!?!?! SZÖRNYŰ! Elkapkodtátok hogy megjelenhessen a con-ra? Mert úgy néz ki.

Igen, siettünk. Összesen 2 hét volt rá, ami kevés. Párat azért felsorolhatsz, hogy mi is szörnyülködjünk. (Kakasi/Kakashi már megvan)

Még az olvasási útmutató is sajtóhibás (könyvjelzőnek használom) "...a japán eredetihez hasonlóan, balról jobbra olvasandó...",

Sajnos így van, utolsó percben készült a röplap. El lett szúrva. Remélem nem sokat von az élvezeti értékéből... (ez nem sajtóhiba, hanem elírás)

meg amikor hokage bácsi beszédébe belekerült Naruto mondata a köv. jelenetből.

Valamit félreértesz ilyen hiba nincs. Jelenetátkötésnek hívják. De persze le is hivatkozhatod oldalszámra. (ez szintén nem sajtóhiba lenne, hanem elírás)

Szerintem mindenki tudott volna várni még egy hetet amíg átnézitek.

Összehozunk a japánokkal, magyarázd el nekik, hogy egy hét késés a szerződéshez képest semmiség. Köszi.

Szégyeljétek magatok ilyen elírásokkal elszúrni egy ilyen jó mangát! És mindezért elkértetek 2000Ft-ot!

Nagyon szégyelljük magunkat. Bármelyik következő conra vagy eseményre hozd vissza, kérlek. Kérdés nélkül visszakapod az árát. Köszi.

ps. nincs baj a kritikával, amíg megüt egy színvonalat. Nagyából azt a színvonalat, ami az építő kritikát elválasztja az anyázástól. Ez nem üti meg. Szégyelljük magunkat? Helló. Igen, van benne elírás, igen, sokak szerint következetlen a dzsucuátírás (lehet zargatni a fordítókat) de a mi munkánk, vállaljuk. Emelt fővel, ha kell. Nagyon sok ember nagyon sok munkája van benne, és ugyan lehetett volna jobb, de a manga értékét vissza tudtuk adni. És ezt mint felelős kiadó állítom. Ahogy azt is, hogy a következő jobb lesz. Mindig javulunk, és nem most fogjuk abbahagyni.
Písz.

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-05-07 10:30:36
beküldve: 2007-05-06 20:41:55
(#143) Válasz junk1 (#142) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
Ami azt illeti én is megvettem ma a Con-on (egyszer belelapoztam egy német példányba és megtetszett, csak ugye import cuccként sem olcsó). Most is olvasgatom, és ami azt illeti lenne egy olvasói visszajelzésem a kiadó számára:
MI EZ A SOK SAJTÓHIBA?!?!?! SZÖRNYŰ! Elkapkodtátok hogy megjelenhessen a con-ra? Mert úgy néz ki. Szégyeljétek magatok ilyen elírásokkal elszúrni egy ilyen jó mangát! És mindezért elkértetek 2000Ft-ot! Még az olvasási útmutató is sajtóhibás (könyvjelzőnek használom) "...a japán eredetihez hasonlóan, balról jobbra olvasandó...", meg amikor hokage bácsi beszédébe belekerült Naruto mondata a köv. jelenetből.
Szerintem mindenki tudott volna várni még egy hetet amíg átnézitek. Ne gyűjtsetek elégedetlen vásárlókat, se bosszankodó fanokat.

hidd el h egy csomó fan azért sírt volna h miért nem jelent meg conra a kötet!

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-05-06 20:35:58
(#142)
junk1
junk1
[ Új arc ]
Ami azt illeti én is megvettem ma a Con-on (egyszer belelapoztam egy német példányba és megtetszett, csak ugye import cuccként sem olcsó). Most is olvasgatom, és ami azt illeti lenne egy olvasói visszajelzésem a kiadó számára:
MI EZ A SOK SAJTÓHIBA?!?!?! SZÖRNYŰ! Elkapkodtátok hogy megjelenhessen a con-ra? Mert úgy néz ki. Szégyeljétek magatok ilyen elírásokkal elszúrni egy ilyen jó mangát! És mindezért elkértetek 2000Ft-ot! Még az olvasási útmutató is sajtóhibás (könyvjelzőnek használom) "...a japán eredetihez hasonlóan, balról jobbra olvasandó...", meg amikor hokage bácsi beszédébe belekerült Naruto mondata a köv. jelenetből.
Szerintem mindenki tudott volna várni még egy hetet amíg átnézitek. Ne gyűjtsetek elégedetlen vásárlókat, se bosszankodó fanokat.

beküldve: 2007-05-06 17:49:00
(#141)
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]
Naruto a mai napon kapható volt a conon, be is szereztem egy példányt. Felét már el is olvastam és engem nem zavart eddig a japán szavak magyar átírása. A Dzsucuk (igen így írják) neve maradt japán és megjegyzésben van a magyar fordítás.

beküldve: 2007-05-06 16:54:01
(#140)
AkuSano
AkuSano
[ Új arc ]
Szerintem legkésőbb, a jövőheti, 13. Képregénybörzére már biztosan lesz. Az, hogy még nincs, nekünk is, akik nem tudtak elmenni, rossz hír, mivel biztosan forgalomba is később kerül majd. Vagy tévedek? Bár úgy lenne.

Szerk: AkuSano 2007-05-06 16:56:57
beküldve: 2007-05-06 16:31:32
(#139)
Yoru-chan
Yoru-chan
[ Új arc ]
Olyan nehéz kivárni amíg meglehet venni komolyan befogok golyózniXD

My dream secret of you,is the only way to feel you, side by side with me.
beküldve: 2007-05-06 16:28:14
(#138)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Tényleg megérkezhetne már...

beküldve: 2007-05-06 16:24:36
(#137)
Sty-chan
Sty-chan
[ Gyalog ]
Én is megakartam venni Conon... De a nyomdából nem került elő Pedig már annyira várom!

Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
beküldve: 2007-05-04 21:07:08
(#136) Válasz weingartia (#135) üzenetére
bebi
bebi
[ Új arc ]
Kéthavonta.
Minden hónapban egy ezres.

Köszi!
Tökéletes!

beküldve: 2007-05-04 19:19:38
(#135) Válasz bebi (#134) üzenetére
weingartia
weingartia
[ Gyalog ]
Kéthavonta.
Minden hónapban egy ezres.

Szerk: weingartia 2007-05-04 19:19:55
beküldve: 2007-05-04 18:40:38
(#134) Válasz Csaba (#133) üzenetére
bebi
bebi
[ Új arc ]
Nem, sajnos. Az 576-ba egyébként is elég lassan/akadozva jutnak el a mangák. A mangákat ma este/holnap reggel hozzuk el a nyomdákból, amíg a könyvesboltokba kiér, szinte biztosan lemegy a jövő hét

OK!Csak azért kérdeztem mert azt olvastam vhol hogy csütörtökön jelenik meg.Így hát el is mentem 576-ba, de az eladónak fingja se volt arról hogy mi az a Naruto.

+
Milyen időközönként fog megjelenni?

beküldve: 2007-05-04 17:14:50
(#133) Válasz bebi (#132) üzenetére
Csaba
Csaba
[ Szerkesztő ]
Nem, sajnos. Az 576-ba egyébként is elég lassan/akadozva jutnak el a mangák. A mangákat ma este/holnap reggel hozzuk el a nyomdákból, amíg a könyvesboltokba kiér, szinte biztosan lemegy a jövő hét

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-05-04 14:58:09
(#132)
bebi
bebi
[ Új arc ]
Hello!A leírt üzletekben(576-ra gondolok) mikortól lesz kapható a Naruto?Szombaton(sakuracon napja) már bent lesz a boltokban?

beküldve: 2007-05-03 09:39:52
(#131)
kittike
kittike
[ Új arc ]
Én is szeretnék con-ra menni, de nem tok
Mikor lesz a következő??? Nyáron legyen vagy ősz elején!!! És ne a vizsgaidőszak előtt!!!

Oldalak: ... 192 193 194 195 196 197 198 199 200 ... <<>>