Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Ami azt illeti én is megvettem ma a Con-on (egyszer belelapoztam egy német példányba és megtetszett, csak ugye import cuccként sem olcsó). Most is olvasgatom, és ami azt illeti lenne egy olvasói visszajelzésem a kiadó számára:
MI EZ A SOK SAJTÓHIBA?!?!?! SZÖRNYŰ! Elkapkodtátok hogy megjelenhessen a con-ra? Mert úgy néz ki. Szégyeljétek magatok ilyen elírásokkal elszúrni egy ilyen jó mangát! És mindezért elkértetek 2000Ft-ot! Még az olvasási útmutató is sajtóhibás (könyvjelzőnek használom) "...a japán eredetihez hasonlóan, balról jobbra olvasandó...", meg amikor hokage bácsi beszédébe belekerült Naruto mondata a köv. jelenetből.
Szerintem mindenki tudott volna várni még egy hetet amíg átnézitek. Ne gyűjtsetek elégedetlen vásárlókat, se bosszankodó fanokat.
MI EZ A SOK SAJTÓHIBA?!?!?! SZÖRNYŰ! Elkapkodtátok hogy megjelenhessen a con-ra? Mert úgy néz ki. Szégyeljétek magatok ilyen elírásokkal elszúrni egy ilyen jó mangát! És mindezért elkértetek 2000Ft-ot! Még az olvasási útmutató is sajtóhibás (könyvjelzőnek használom) "...a japán eredetihez hasonlóan, balról jobbra olvasandó...", meg amikor hokage bácsi beszédébe belekerült Naruto mondata a köv. jelenetből.
Szerintem mindenki tudott volna várni még egy hetet amíg átnézitek. Ne gyűjtsetek elégedetlen vásárlókat, se bosszankodó fanokat.
hidd el h egy csomó fan azért sírt volna h miért nem jelent meg conra a kötet!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-05-06 20:35:58
(#142) Ami azt illeti én is megvettem ma a Con-on (egyszer belelapoztam egy német példányba és megtetszett, csak ugye import cuccként sem olcsó). Most is olvasgatom, és ami azt illeti lenne egy olvasói visszajelzésem a kiadó számára:
beküldve: 2007-05-06 17:49:00
(#141) Naruto a mai napon kapható volt a conon, be is szereztem egy példányt. Felét már el is olvastam és engem nem zavart eddig a japán szavak magyar átírása. A Dzsucuk (igen így írják) neve maradt japán és megjegyzésben van a magyar fordítás.
beküldve: 2007-05-06 16:54:01
(#140) Szerintem legkésőbb, a jövőheti, 13. Képregénybörzére már biztosan lesz. Az, hogy még nincs, nekünk is, akik nem tudtak elmenni, rossz hír, mivel biztosan forgalomba is később kerül majd. Vagy tévedek? Bár úgy lenne.
Szerk: AkuSano 2007-05-06 16:56:57
beküldve: 2007-05-06 16:31:32
(#139) Olyan nehéz kivárni amíg meglehet venni komolyan befogok golyózniXD
My dream secret of you,is the only way to feel you, side by side with me.
beküldve: 2007-05-06 16:28:14
(#138) beküldve: 2007-05-06 16:24:36
(#137) Én is megakartam venni Conon... De a nyomdából nem került elő Pedig már annyira várom!
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
Szerk: weingartia 2007-05-04 19:19:55
Nem, sajnos. Az 576-ba egyébként is elég lassan/akadozva jutnak el a mangák. A mangákat ma este/holnap reggel hozzuk el a nyomdákból, amíg a könyvesboltokba kiér, szinte biztosan lemegy a jövő hét
OK!Csak azért kérdeztem mert azt olvastam vhol hogy csütörtökön jelenik meg.Így hát el is mentem 576-ba, de az eladónak fingja se volt arról hogy mi az a Naruto.
+
Milyen időközönként fog megjelenni?
Nem, sajnos. Az 576-ba egyébként is elég lassan/akadozva jutnak el a mangák. A mangákat ma este/holnap reggel hozzuk el a nyomdákból, amíg a könyvesboltokba kiér, szinte biztosan lemegy a jövő hét
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-05-04 14:58:09
(#132) Hello!A leírt üzletekben(576-ra gondolok) mikortól lesz kapható a Naruto?Szombaton(sakuracon napja) már bent lesz a boltokban?
beküldve: 2007-05-03 09:39:52
(#131) Én is szeretnék con-ra menni, de nem tok
Mikor lesz a következő??? Nyáron legyen vagy ősz elején!!! És ne a vizsgaidőszak előtt!!!
Mikor lesz a következő??? Nyáron legyen vagy ősz elején!!! És ne a vizsgaidőszak előtt!!!
Reméltem, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki nem tudja, mikor és hol lesz a con.
Szóval...felvilágosítást szeretnék.
A conról.
Nem a másik dologról...
A conról.
Nem a másik dologról...
[Link]
Amúgy holnap után után és azután is (szombat-vasárnap) Petőfi Csarnok
köcce szépen... :)
Há-kúúúúú-námá-tátááá
Reméltem, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki nem tudja, mikor és hol lesz a con.
A conról.
Nem a másik dologról...
A conról.
Nem a másik dologról...
[Link]
Amúgy holnap után után és azután is (szombat-vasárnap) Petőfi Csarnok
Köszönöm, Hanon! Cool vagy!
Naruto 4ever.