Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2007-05-19 00:40:55
(#233) Egy haverom is szinkronhang a sorozatban... bár azt most meg nem mondom, hogy hívják a karakterét, de ő az egyik csónin-vizsgára érkező nindzsa
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-05-18 21:49:15
(#232) Szerintem is! Kiba hangja szörnyű..., meg még pár szereplőjé... mindegy!
Szia Julcsi!!!
Szia Julcsi!!!
Gyertek Cosplay Táborba! http://deane.extra.hu/cosplaytabor2007/index.html
beküldve: 2007-05-18 19:46:57
(#231) Julcsi: Nah az biztos!!!
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
beküldve: 2007-05-18 19:06:11
(#230) beküldve: 2007-05-18 18:52:34
(#229) A kisebb bakikkal együttvéve is sokkal igényesebb a magyarra fordított Naruto manga, mint a magyarra szinkronizált Naruto anime.
Szia Seiya
Szia Seiya
"Nyali fali éjszakák" Nagyon jóó!
beküldve: 2007-05-17 21:58:49
(#228) Sziasztok, megvettem a Naruto mangát, és ez volt az első amit én, magamnak, most... há.
Szóval, szerintem lehetett volna jobb is.
Van, ami kifejezetten tetszett: "Nyali-fali éjszakák", de a magyarosított nevektől eltekintve (megértem, hogy nem lehetett máshogy megoldani...) jobban oda kellett volna figyelni a helyesírásra és a buborékokban való elrendezésre! Szerintem!
Mindenesetre ha lesz pénzem, biztos megveszem majd a második kötetet is!!!
És minden tiszteletem azoknak, akik dolgoznak az ügyön, hogy minél több magyar manga kerüljön polcainkra!
A magyar animét pedig inkább felejtsük el, bár van benne egy-két jó szinkronhang!
Szóval, szerintem lehetett volna jobb is.
Van, ami kifejezetten tetszett: "Nyali-fali éjszakák", de a magyarosított nevektől eltekintve (megértem, hogy nem lehetett máshogy megoldani...) jobban oda kellett volna figyelni a helyesírásra és a buborékokban való elrendezésre! Szerintem!
Mindenesetre ha lesz pénzem, biztos megveszem majd a második kötetet is!!!
És minden tiszteletem azoknak, akik dolgoznak az ügyön, hogy minél több magyar manga kerüljön polcainkra!
A magyar animét pedig inkább felejtsük el, bár van benne egy-két jó szinkronhang!
Gyertek Cosplay Táborba! http://deane.extra.hu/cosplaytabor2007/index.html
Szerk: Seiya-chan 2007-05-17 21:59:47
beküldve: 2007-05-16 18:13:44
(#227) Én az eredeti animéből csak pár részt láttam (a Jetix-es verzióból egy kicsit többet), de nekem nem jött be annyira az anime mint a manga. A manga szerintem nagyon jó!!!
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
beküldve: 2007-05-16 16:53:10
(#226) Egyetértek. Nekem mondjuk az anime is nagyon tetszik, és itt is elég szépen látszik Naruto jellemfejlődése. Viszont ezt a fillerekkel iszonyatosan lerontják...
Amúgy meg elég ritka dolog, hogy a forrásnál jobb legyen a feldolgozás. Én személy szerint mindig a mangát preferálom.
Amúgy meg elég ritka dolog, hogy a forrásnál jobb legyen a feldolgozás. Én személy szerint mindig a mangát preferálom.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2007-05-16 13:29:05
(#225) Tény, hogy nem egy olcsó mulatság megvenni az összes kötetet, dehát mikor volt olcsó hobbi a képrgénygyűjtés. XD De azért ez a pénz eloszlik egy jó 4-5 évre, attól függően, hogy milyen sűrűn jelennek meg. Azért a Kenshin is 28 kötet lesz. (És ha még talán a Bleach-et meg a One Piece-t is megjelentetik itthon... )
Én még mindig a mangát javaslom mindenkinek. Az anime tényleg nagyon el van húzva.
A főszereplőről csak annyit, hogy egy elég szép jellem-fejlődésen megy keresztül, szóval nem végig annyira idegesítő, mint az elején. Mondjuk ez elég relatív kérdés.
Én még mindig a mangát javaslom mindenkinek. Az anime tényleg nagyon el van húzva.
A főszereplőről csak annyit, hogy egy elég szép jellem-fejlődésen megy keresztül, szóval nem végig annyira idegesítő, mint az elején. Mondjuk ez elég relatív kérdés.
34 kötet jelent meg eddig és még fut, persze ha jól tudom
Khmmm... nem, mivel 37 kötetes és a 38. június 4-én jön ki.
Ha saccolnom kéne, akkor bőven 40 felett lesz vége...
Költségekkel én is így vagyok, de inkább ezért panaszkodom mint azért, hogy kis hazánkba semmi sem jelenik meg
Költségekkel én is így vagyok, de inkább ezért panaszkodom mint azért, hogy kis hazánkba semmi sem jelenik meg
Pontosan, örüljünk neki, hogy egyre több manga (na és persze anime DVD-n, újságok, minden) jelenik meg ;)
Hmm... 34 kötet, mindegyik 2 000-ért... 68 000 Ft, huh...
"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿
(lassan külön költségvetést kell készítenem)
Én már megteszem minden hónapban ^^' Muszáj... ennyi újdonság mellett ;)
beküldve: 2007-05-16 09:03:54
(#220) Köfi!
Csak mert lusta vagyok visszaolvasni korábbra... hány millió kötetes lesz a teljes sorozat? (lassan külön költségvetést kell készítenem)
Csak mert lusta vagyok visszaolvasni korábbra... hány millió kötetes lesz a teljes sorozat? (lassan külön költségvetést kell készítenem)
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
1. Mangában nincsenek filler részek így csak tömény izgalom van
2. Naruto először nekem is kis idegesítő gyerek volt, de tovább mentem és szép lassan megszerettem a karaktert, meg persze van benne jó néhány karakter akit az ember szerethet.
2. Naruto először nekem is kis idegesítő gyerek volt, de tovább mentem és szép lassan megszerettem a karaktert, meg persze van benne jó néhány karakter akit az ember szerethet.
"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿