Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2007-06-03 10:39:05
(#293) Örülök, hogy kiadták és szerintem jó, hogy átírják a neveket... (persze van ami szokatlan... )
Ja ! Nagyon tetszett a kis anekdota a virággal
Ja ! Nagyon tetszett a kis anekdota a virággal
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Háát, lehet hogy nem minden nevet kéne megpiszkálni...
Szerintem megoldják...
Lásd a Mondo átírással kapcsolatos dupla cikkében a Rorimack által emlegetett Kouki esetét
Erről jut eszemben... a régi ADnD szerepjáték arabos kiegészítőben volt egy sejk akit 'Hamar Kúr'-nak hívtak -így, hosszú ú-val...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-06-01 14:53:17
(#291) Ezzel én is így vagyok! Nekem tetszett és várom a folytatást.
Szerintem ha egy nevet átírnak akkor már írják át az összeset. Elég zavaros lenne akkor ha az egyik így lenne a másik meg úgy.
Szerintem ha egy nevet átírnak akkor már írják át az összeset. Elég zavaros lenne akkor ha az egyik így lenne a másik meg úgy.
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
beküldve: 2007-06-01 14:33:29
(#290) Hmmm... nos lehet de szerintem igy is nagyon jó!
én annak örülök hogy végre kiadták XD
én annak örülök hogy végre kiadták XD
beküldve: 2007-06-01 01:33:22
(#289) Háát, lehet hogy nem minden nevet kéne megpiszkálni...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-05-31 21:50:59
(#288) Wehehe!
szerintem igy elég furcsa...
bár engem nem zavar! de nekem eddig a legfurcsáb az avarrejtekfalu ^^
szerintem igy elég furcsa...
bár engem nem zavar! de nekem eddig a legfurcsáb az avarrejtekfalu ^^
Gárá, Gára, Gära?
Szerintem Gára lesz.
Szerintem is Gára, lévén asszem úgy kell átírni magyarra
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-05-31 19:15:41
(#285) Na, én is megvettem, nagyon tetszik :) A fonetikus átírás nagyon nem zavar, habár Gaara-ra kiváncsi leszek. Gárá, Gára, Gära? Avarrejtekfalva rulzik Ja, és a borító kis ilyen behajtható micsoda-izéjában ott van a Ruroni Kensin...Az mikor jelenik meg? Vagy már megjelent? o,O
Még nem... De azt mondták, hogy felváltva fog a Naruto-val együtt megjelenni...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-05-31 17:02:13
(#283) Wow... nos nekem is sikerült megvennem eh... pontosabban ma! nos én nagyon ajánlom mindenkinek a japán verziót... mármint az anime-t a youtube-on az összes fent van bár ezzel gondolom nem mondtam újat! és nekem is nagyon tetszik az 1. rész ^^
beküldve: 2007-05-31 16:34:13
(#282) Na, én is megvettem, nagyon tetszik :) A fonetikus átírás nagyon nem zavar, habár Gaara-ra kiváncsi leszek. Gárá, Gára, Gära? Avarrejtekfalva rulzik Ja, és a borító kis ilyen behajtható micsoda-izéjában ott van a Ruroni Kensin...Az mikor jelenik meg? Vagy már megjelent? o,O
beküldve: 2007-05-30 17:19:09
(#281) Sikerült a kezembe kaparintani és igazán jóra sikerült nem gondoltam volna, hogy ki lesz adva magyarúl. Pont egy izgalmas résznél lett vége ezért, nagyon várom a folytatást.
Magát az animét még nem láttam, csak a Jetix-es 1 részt.(BORZALOM) De egyszer biztos megfogom nézni az eredeti japán verziós összses részét. Hála a mangának.
Magát az animét még nem láttam, csak a Jetix-es 1 részt.(BORZALOM) De egyszer biztos megfogom nézni az eredeti japán verziós összses részét. Hála a mangának.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-05-30 17:20:01
beküldve: 2007-05-30 09:42:44
(#280) beküldve: 2007-05-29 17:55:34
(#279) Opsz, még valami. Én úgy tudom az avar nem feltétlenül lehullott leveleket jelent, hanem egy szintet is az erdőben, ahol apró növények és állatok élnek. Bocsi, ha off volt (nem nagyon vagyok tisztában az off jelentésével).
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.