Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2007-07-06 09:27:18
(#353) Valaki küldene választ a kérdésemre:Mikor jelenik meg a naruto 2. kötete
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
beküldve: 2007-07-05 08:47:20
(#352) Mikor fog megjelenni a naruto 2. kötete?Lehetséges, hogy még most juliusban megfog?
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
Ja, evil :) viccelődünk a dolgozó néppel?
Munkálkodunk rajta. Elvileg kéthavonta lesz egy kötet.
Munkálkodunk rajta. Elvileg kéthavonta lesz egy kötet.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Amikor a Duke Nukem Forever: When it's done!
2014?
Very evil... xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Valaki nem tudja mikor jelenik meg a Naruto manga uj része??
Hanon írta:
Hát még várhatsz minimum 2 hónapot kb, mert ugye most Kensín jön, aztán ki tudja mi lesz a következő
Egyebet nem füzök hozzá
Valaki nem tudja mikor jelenik meg a Naruto manga uj része??
Amikor a Duke Nukem Forever: When it's done!
beküldve: 2007-06-25 18:33:00
(#347) Egyáltalán nem baj, hogy ez a véleményed, mert ha mindenki ugyanazt szeretné nem lenne annyi színes irányzat mangák terén.
Köszönöm a megértést
Nekem a D.Gray-man nem jött be. Igaz én csak az animét láttam, de kb. húsz rész után feladtam, mert meguntam...
Nem is csodálom Az anime durván össze-vissza lett fillerezve! A manga viszont hihetetlen hangulatos
Berserkbe meg tényleg nem kezdtem bele. Lásd lenti okok xD
Az offot meg lezárom
beküldve: 2007-06-23 13:22:21
(#345) Na, szerintem az animeben a fightokat simán ki lehet bírni, ha valaki szereti, mivel anno sok képregény és manga (pl DB) bővelkedett harcokban, így valószinűleg ez itt sem fog zavarni engem. és a női karakterek között is van jópár szépen kivitelezett, bár ez is izléstől függ.
Az első kötetben amikor megvettem minden t megszoktam elég hamar, egyedül az avarrejtekfalva zavart, de az is csak azért mert az animefordító csapat rejtett levél falunak fordította amikor elkezdte. Szerintem a második kötetnél már nem fog annyira zavarni, viszont a többi falu nevére kiváncsi leszek nagyon
Az első kötetben amikor megvettem minden t megszoktam elég hamar, egyedül az avarrejtekfalva zavart, de az is csak azért mert az animefordító csapat rejtett levél falunak fordította amikor elkezdte. Szerintem a második kötetnél már nem fog annyira zavarni, viszont a többi falu nevére kiváncsi leszek nagyon
Szerk: mazur51 2007-06-23 13:22:58
Egyáltalán nem baj, hogy ez a véleményed, mert ha mindenki ugyanazt szeretné nem lenne annyi színes irányzat mangák terén.
Nekem a D.Gray-man nem jött be. Igaz én csak az animét láttam, de kb. húsz rész után feladtam, mert meguntam...
Ezért is hoztam fel a D.Gray-mant ami bővelkedik az egyediségben mind a mangában és animéban ami agyon van fillerezve.
Szerk: AkuSano 2007-06-23 12:51:05
beküldve: 2007-06-23 10:53:58
(#343) 1. Nah, sztem ezé senki nem fog kötekedni veled,mert legalább tudjuk hogy te nem a fight-fight anime/manga kat kedveled ( Gondolom Berserk hez hozzá sem keztél )
2. azé szerintem nem rosszak azok a női karakterek
2. azé szerintem nem rosszak azok a női karakterek
Na akkor másodszorra is leírom mert első alkalommal szemétkedett velem a fórum.
Miért utállom? Unalmas és leginkább a fájtokra koncentrál amitől őszintén szolva is herótot kaptam. Az első 20 rész fizikai fájdalmat okozott nekem miözben néztem. No nem a látványvilág miatt hanem mert majd megölt az unalom. Ugye sokan mondják hogy a manga jobb. Háát... Gaara mint egy rossz junkie úgy néz ki mikor meglátja Narutot. Naruto meg azzal a harcsabajusszal az arcán... Inkább vissza is raktam azt a kötetet a polcra és hoztam egy Battle Angelt inkább.
Sok esélyt adtam már az animénak is meg a mangának is de a folyamatos harcok... Egyszerüen elvették a kedvemet az egésztől. Na meg a karakterek... Narutoban vannak a legrandább női karakterek xD
Mit is szeretek akkor? Legyen elgondolkodtató, kissé láv sztoris és vicces de ugyanakkor ne legyen eröltetett. Na és az egyedi hangulat az ami nagyon fontos! Ezért is hoztam fel a D.Gray-mant ami bővelkedik az egyediségben mind a mangában és animéban ami agyon van fillerezve.
Sorolhatnám még hogy mik azok a kritériumok amiket nem szeretek a Narutoban de akkor megsérteném egyes fórumozók érzéseit így inkább nem teszem
Végszó: A Shippuuden pedig tetszik...
Miért utállom? Unalmas és leginkább a fájtokra koncentrál amitől őszintén szolva is herótot kaptam. Az első 20 rész fizikai fájdalmat okozott nekem miözben néztem. No nem a látványvilág miatt hanem mert majd megölt az unalom. Ugye sokan mondják hogy a manga jobb. Háát... Gaara mint egy rossz junkie úgy néz ki mikor meglátja Narutot. Naruto meg azzal a harcsabajusszal az arcán... Inkább vissza is raktam azt a kötetet a polcra és hoztam egy Battle Angelt inkább.
Sok esélyt adtam már az animénak is meg a mangának is de a folyamatos harcok... Egyszerüen elvették a kedvemet az egésztől. Na meg a karakterek... Narutoban vannak a legrandább női karakterek xD
Mit is szeretek akkor? Legyen elgondolkodtató, kissé láv sztoris és vicces de ugyanakkor ne legyen eröltetett. Na és az egyedi hangulat az ami nagyon fontos! Ezért is hoztam fel a D.Gray-mant ami bővelkedik az egyediségben mind a mangában és animéban ami agyon van fillerezve.
Sorolhatnám még hogy mik azok a kritériumok amiket nem szeretek a Narutoban de akkor megsérteném egyes fórumozók érzéseit így inkább nem teszem
Végszó: A Shippuuden pedig tetszik...
Személy szerint meglennék nélküle... már így is mindenütt "Nyárútó" Ahelyett hogy inkább a D.Gray-man-re koncentrálnának... 3 havonta jelenik meg 1. kötet...
Csak én utálnám a Narutot ezek szerint?
(No offense Mangafan team! )
Nem, biztos van más aki nem szereti, találkoztam már olyanokkal akik "ÉN Utálom a Naruto -t!!" szavalgatták, csak ezzel az a probléma hogy ha felteszed nekik a kérdést, hogy "Miért?" akkor a 90% -uk nem fog tudni értelmes választ kinyögni. Kiv. vok te hova tartozol, szóval, ha valahova azt íród hogy nem szeretsz, v. szeretsz vlmit, akkor indokold meg miért, v. ha már beszélsz egy másikról, akkor hasonlítsd össze hogy miben jobb.
//Bocs ezért a kis monológ ért, de nem szeretem ha az ember csak azt írja le hogy nem szereti, és nem tudja megindokolni, legalább annyival "Én inkább a horrort szeretem" v. ilyesmi. Mert így nem tudjuk mi a baj vele, nem lehet vele vitázni, nem lehet meg győzni róla hogy esetleg téved, és nem tudjuk meg az álláspontját//
Úgy tűnik begyorsít a VIZ Media (amerikai mangakiadó): ezután negyedévente ad ki a Narutóból négy kötetet, ha minden igaz. Szóval eléggé fel fog gyorsulni (jövőre elérik a PartII-t).
Személy szerint meglennék nélküle... már így is mindenütt "Nyárútó" Ahelyett hogy inkább a D.Gray-man-re koncentrálnának... 3 havonta jelenik meg 1. kötet...
Csak én utálnám a Narutot ezek szerint?
(No offense Mangafan team! )
Szerk: Tailor 2007-06-22 19:14:29
Lehet erről volt már szó, szóval sry a kérdésért, de lehet tudni mikor jelenik meg a Volume 2?
Ha jól tudom, akkor egyenlőre kéthavi kiadást terveznek.
És akkor ez júliust v. augusztust jelent? Mert úgy tudom májusra volt tervezve, de aztán csak júniusban lehetett kapni, legalábbis Én májusban sehol sem találtam.
A pontos választ nem tudom, de májusban a conon már kapható volt, igaz csak a második nap. Csaba valami olyasmit mondott, hogy a terjesztés valami nyomdai balhé miatt csúszott.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!