Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Jah jah jah szerintem is... de árnybíró 6 már van nem? nekem ugy rémlik mintha már láttam volna... de lehet hogy tévedek...
nem tévedsz ! már van
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Jah jah jah szerintem is... de árnybíró 6 már van nem? nekem ugy rémlik mintha már láttam volna... de lehet hogy tévedek...
beküldve: 2007-06-06 13:00:31
(#306) beküldve: 2007-06-06 12:10:01
(#305) És igen, megvan! Beszereztem, méghozzá a zöthetvenhat bótban . Hát, odáig voltam, meg vissza. Már várom a 2. kötetet meg az Árnybíró 6-ot.
Naruto 4ever.
beküldve: 2007-06-06 08:28:22
(#304) Eredetileg az Árnybíró 6 helyett vettem meg. Már régen is szemezgettem vele a Mangazinon, de ez a bajuszos kölyök borító nem és nem bírt meggyőzni. Viszont így "élőben" gondoltam adok neki egy esélyt és nem bántam meg. Nagyon tetszett a történet, szerintem haláli poénok voltak benne Mostmár emiatt is járhatok rendszeresen az 576-ba...
beküldve: 2007-06-05 18:58:53
(#303) Juppé!Végre nekem is meg van az első kötet!
És naaaagyon jó lett! Szerintem sem kéne azon akadozni, hogy magyarosítanak, mert emiatt én is csak azután vettem meg, hogy kézbevettem és átlapoztam. PEDIG mennyivel előbb meg lett volna, ha rögtön megrendeltetem a boltban ahová járok mangát venni!
Inkább örüljünk, hogy végre van! Nekem pont jókor jött, hogy kiadták, mert már egy ideje meg akartam rendelni külföldről, szóval én happy vagyok a Naruto miatt! :))))
...és nagyon várom a következő kötetet!!! :)
És naaaagyon jó lett! Szerintem sem kéne azon akadozni, hogy magyarosítanak, mert emiatt én is csak azután vettem meg, hogy kézbevettem és átlapoztam. PEDIG mennyivel előbb meg lett volna, ha rögtön megrendeltetem a boltban ahová járok mangát venni!
Inkább örüljünk, hogy végre van! Nekem pont jókor jött, hogy kiadták, mert már egy ideje meg akartam rendelni külföldről, szóval én happy vagyok a Naruto miatt! :))))
...és nagyon várom a következő kötetet!!! :)
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
ez most komoly????
Aha, komoly
Tudod, a kiadó jelmondata "Manga. Magyarul.", és a japán neveket magyarul így kell leírni
Függetlenül attól, hogy pölö a 'Szaszuke' ejtése 'szaszke': ilyen (eltérő írás-ejtés) a magyarban is van...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Amúgy a legtöbb képregénynek ez a fontja, nem?
Szerencsére elég soknak, igen.
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2007-06-04 18:00:27
(#300) VÉGRE beszereztem az 1. kötetet. Szerintem nagyon jó lett a magyar kiadás. Az Árnybíró mellett ez a legigényesebb magyar manga. Gratula a kiadónak. Várom a folytatást.
hi!
tiszta lol 3-4 év után rákatantam a narutora XD,mostanság teljesen bevagyok golyózva. na mind1. a mangaban tényleg átírták a neveket? izé a magyarban, csak mert most ránéztem és olyan látok h. Ucsiha Szaszuke o_O...ez most komoly????
tiszta lol 3-4 év után rákatantam a narutora XD,mostanság teljesen bevagyok golyózva. na mind1. a mangaban tényleg átírták a neveket? izé a magyarban, csak mert most ránéztem és olyan látok h. Ucsiha Szaszuke o_O...ez most komoly????
Le lehet szállni a témáról.
Szerintem már lehetne csinálni egy GyIK-ot és ezt a Naruto átírás témát ott kifejteni. nekünk meg az lenne a dolgunk hogy kérdezőt csak áttesékkelnénk a linkre.
Amúgymeg igen, igaz...
Ja és nézz vissza egy kicsit és a hozzászólások között és mindenre találsz választ.
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
beküldve: 2007-06-04 17:22:34
(#298) hi!
"ashita wa ashita no kaze ga fuku soredemo ima kono shunkan wo tsuyoku ikitai"
Ja, és annak külön örültem, hogy az egyik kedvenc képregényes betűtípusomat használták beírásnál (igen, van kedvenc betűtípusom - elég gáz, mi? )!
Amúgy a legtöbb képregénynek ez a fontja, nem?
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
Szégyen, de rengeteg elfoglaltságom miatt csak most jutottam oda, hogy elolvassam az első kötetet. Összességében nagyon tetszett, bár eleinte kicsit szokatlan volt a nevek átírása. De mondjuk Tsunade és Jiraiya hogy fog kinézni magyarosan?
Volt még pár helyesírási hiba (elválasztás, a zsivaj ly-vel írva, és hogy a Naruto+rag összetételben az o hosszú kéne legyen, pl. Narutót, Narutóval, stb.) meg elírás, de a 2. kötetre legalább lesz mit javítani, hogy még jobb legyen.
Ja, és annak külön örültem, hogy az egyik kedvenc képregényes betűtípusomat használták beírásnál (igen, van kedvenc betűtípusom - elég gáz, mi? )!
Volt még pár helyesírási hiba (elválasztás, a zsivaj ly-vel írva, és hogy a Naruto+rag összetételben az o hosszú kéne legyen, pl. Narutót, Narutóval, stb.) meg elírás, de a 2. kötetre legalább lesz mit javítani, hogy még jobb legyen.
1. Tsunade gondolom Cunade, Jiraiya talán Dzsiraija. Persze ez nem biztos, csak tipp.
2. Kedvenc betűtípus??? LOL
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-06-03 13:00:40
(#295) Szégyen, de rengeteg elfoglaltságom miatt csak most jutottam oda, hogy elolvassam az első kötetet. Összességében nagyon tetszett, bár eleinte kicsit szokatlan volt a nevek átírása. De mondjuk Tsunade és Jiraiya hogy fog kinézni magyarosan?
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
Az külön jog, de lehetőségünk van rá. Még beleolvasunk előtte
Többiek: átírási kérdésekben a fordítók döntenek, de lehet, hogy beteszünk egy kis szavazóboxot a neccesebb esetekre, és megszondázzuk a közösségi véleményt
Többiek: átírási kérdésekben a fordítók döntenek, de lehet, hogy beteszünk egy kis szavazóboxot a neccesebb esetekre, és megszondázzuk a közösségi véleményt
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-06-03 11:37:32