Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2007-06-22 18:48:13
(#338) Úgy tűnik begyorsít a VIZ Media (amerikai mangakiadó): ezután negyedévente ad ki a Narutóból négy kötetet, ha minden igaz. Szóval eléggé fel fog gyorsulni (jövőre elérik a PartII-t).
Lehet erről volt már szó, szóval sry a kérdésért, de lehet tudni mikor jelenik meg a Volume 2?
Ha jól tudom, akkor egyenlőre kéthavi kiadást terveznek.
És akkor ez júliust v. augusztust jelent? Mert úgy tudom májusra volt tervezve, de aztán csak júniusban lehetett kapni, legalábbis Én májusban sehol sem találtam.
Lehet erről volt már szó, szóval sry a kérdésért, de lehet tudni mikor jelenik meg a Volume 2?
Ha jól tudom, akkor egyenlőre kéthavi kiadást terveznek.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-06-20 19:55:18
(#335) Lehet erről volt már szó, szóval sry a kérdésért, de lehet tudni mikor jelenik meg a Volume 2?
Sziasztok!
hú.. én most vettem meg a Narutot, kíváncsi leszek rá.... hm.. az eladó azt se tudta, mi az a manga... jó hülye volt.... na mindegy...
Sziasztok!
hú.. én most vettem meg a Narutot, kíváncsi leszek rá.... hm.. az eladó azt se tudta, mi az a manga... jó hülye volt.... na mindegy...
Sziasztok!
a múltkor én is így jártam, de akkor mondtam, hogy japán képregényt keresek. mondták, hogy képregény van...ha jól emlékszik kínai... de a lényeg, hogy meg tudták mutatni hol keressem abban a hatalmas boltban. amúgy akit nem érdekel a téma persze, hogy nem tudja mi az a manga.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-06-16 01:30:55
(#333) Ami azt illeti van egy pár újságos aki ...ööö...kévésbe közeledik toleránsan a rajongásaink tárgyát képező produktumok felé.
Azt hiszem finom, és diplomatikus voltam...
Azt hiszem finom, és diplomatikus voltam...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Az eladó azt se tudta, mi az a manga... jó hülye volt.... na mindegy...
Hékás én is voltam valaha eladó! Nehéz dolog mindennek a nevét megjegyezni meg hogy hol is van! Hiába könyvesbolt vagy ujságos kész rémálom! Az meg viszi a pálmát ha megy az átrendezés...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-06-15 19:33:33
(#331) Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
A végére már odáig fajul a helyzet, hogy az ember bemegy egy könyvesboltba, kér egy Naruto kötetet és nemcsak, hogy lesz, de fejből fogják tudni, hogy mi az.
Akkor a helyzet kezd kétségbeejtő lenni! Meneküljünk!!!!!!
"Képregény=képsorokból álló művészet"
A végére már odáig fajul a helyzet, hogy az ember bemegy egy könyvesboltba, kér egy Naruto kötetet és nemcsak, hogy lesz, de fejből fogják tudni, hogy mi az.
Végül is könyv az is...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-06-15 09:11:45
(#328) A végére már odáig fajul a helyzet, hogy az ember bemegy egy könyvesboltba, kér egy Naruto kötetet és nemcsak, hogy lesz, de fejből fogják tudni, hogy mi az.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Most újra rendelt tőlünk az Alexandra, úgy tűnik az első rendelésük nagyjából elfogyott. Pár nap múlva nézz körül újra, ha útba esik. Ha nincs, nyugodtan kérd, hogy rendeljenek. Azért vannak ott!
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Én is az Alexandra könyvesboltokban szoktam megvenni ezeket a mangákat, talán azért, mert az Árnybíró mindig kapható volt. De nemrég megnéztem a Narutót Miskolcon, és sehol sem találtam meg. Így én még most sem tudtam elolvasni.
De más témára térve, van itt valaki aki tudja, hogy (az animében) a Shippuuden 12. része után mi történik?
De más témára térve, van itt valaki aki tudja, hogy (az animében) a Shippuuden 12. része után mi történik?
Umm..hát már a 17.-nél tarunk :) azonban ha jol emlékszem a 13. részben röviden (csak azért mert nem akarok mindent elkotyogni ) : Gai vs Kisame (az a cápafejü... ) meg naruto és Kakashi vs Itachi ( Sasuke nagybátyja) .. röviden ennyi
lizaa
beküldve: 2007-06-12 13:50:14
(#325) beküldve: 2007-06-12 12:13:59
(#324) Én is az Alexandra könyvesboltokban szoktam megvenni ezeket a mangákat, talán azért, mert az Árnybíró mindig kapható volt. De nemrég megnéztem a Narutót Miskolcon, és sehol sem találtam meg. Így én még most sem tudtam elolvasni.
Szerk: Saphira 2007-06-12 12:16:09