Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Csak a kiejtés kedvéért. Szászuke a kiejtés DE az U betüt nagyon röviden és ezért sokkal inkább Szászke a hangzás. Az U betü csak ugy hangzik mintha a mássalhangzó utótagja lenne mint az sÖ betü helyett sU lenne. De egyébként kiejtésileg valóban Szászke. Ha tökéletesen akarod kiejteni akkor az Á betü sem teljes értékü mert amolyan átmenet az A és az Á között az a kiejtés.
Hát...köszi...fejethajtok nyelvtudásod előtt...én kutakodhattam volna évekig,nem kapok ilyen kimerítő választ...
és ... ha már így belebonyolodtunk a hangokba...eszembe jutott pl.: Lee...nem is tudom...érdekess...de Neji...Szegény nem sokat beszélt...,de az egész tűrhetőnek tűnt...Jah meg persze ottvan Temari meg Kankurou szerintem nekik is egészen eltalálták...de Gaaranak nem elég ijesztő ki van még...UH azt is lefigyeltem...Kurenainak legelőször legeslegelőször férfi hangot adtak...XD (rajta azért látszott ,hogy nő, gyorsan lecserélték)Jah meg persze Szegény Haku is...najo asszem befejezem ...(ki vagyok én hogy kritizáljak alapon... )
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-08-05 23:37:40
(#442) Csak a kiejtés kedvéért. Szászuke a kiejtés DE az U betüt nagyon röviden és ezért sokkal inkább Szászke a hangzás. Az U betü csak ugy hangzik mintha a mássalhangzó utótagja lenne mint az sÖ betü helyett sU lenne. De egyébként kiejtésileg valóban Szászke. Ha tökéletesen akarod kiejteni akkor az Á betü sem teljes értékü mert amolyan átmenet az A és az Á között az a kiejtés.
Na ezt jól eldaráltam :) remélem azért érthető azok számára akik érteni akarják. Amugy egyetértek a JETIX magyarhangja ratyi. 1 részt láttam sok is volt. Maradok a japán hangnál, amúgy is sokkal élvezetesebb.
Na ezt jól eldaráltam :) remélem azért érthető azok számára akik érteni akarják. Amugy egyetértek a JETIX magyarhangja ratyi. 1 részt láttam sok is volt. Maradok a japán hangnál, amúgy is sokkal élvezetesebb.
Magasfokú Naruto imádatban szenvedek... az orvosok szerint gyógyíthatatlan. De én nem bánom!!!
Szerk: Angelir 2007-08-05 23:38:07
beküldve: 2007-08-05 22:10:54
(#441) hááát igeen...
az egész eléggé ratyi...
attól függetlenül sztem az sasuke...
csak figyejj sztem észrevehecc 1 u betüt is
a magyarhangok közül pedig sztem Kakashi, Sasuke és a Hokage hangja jó a többi irtózatosan gyökér, de közülük is a legnagyobb **** Kibáé...
az egész eléggé ratyi...
attól függetlenül sztem az sasuke...
csak figyejj sztem észrevehecc 1 u betüt is
a magyarhangok közül pedig sztem Kakashi, Sasuke és a Hokage hangja jó a többi irtózatosan gyökér, de közülük is a legnagyobb **** Kibáé...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Egyszerően Sirvafakadok ha JETIX szinkronizálásra gondolok
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ nagyon béna
Kibának a hangja
De KAkashiét eltalálták
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ nagyon béna
Kibának a hangja
De KAkashiét eltalálták
AZ hát!!tök gyökér...De naruto-é meg sakura-é nem annyira rossz
NEEM?! hát..én ezzel vitába tudnék szállni...Szerintem Sakurának egy vinnyogósabb hang kellett volna...Narutonak...meg vmi obb...sokkal jobb..mondjuk ami Konohamarunak van..ez a hang ami Narutonak van nem Narutos...meg...nem tudom nem vagyok nyelvész...de szerintem Sasuke az nem "szászuke" hanem "szászke"...ez nekemnagyon bántja a fülemet...akárhányszor hallgatom ajapánba mindig "szászke"-t hallok....de én már nem tudom
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-08-05 20:23:19
(#439) Valaki tudja hogy mikor jon meg a 2. naruto??Konyvben????
A könyvet nevezzük inkább mangának, de a kérdésedre talán még Csabáék sem tudják a pontos választ.
beküldve: 2007-08-02 14:31:20
(#437) Valaki tudja hogy mikor jon meg a 2. naruto??Konyvben????ha vki tudja vegyen fel msn-en..PLS
llorrant
Szerk: Hyuuga 2007-08-02 14:33:49
Egyszerően Sirvafakadok ha JETIX szinkronizálásra gondolok
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ nagyon béna
Kibának a hangja
De KAkashiét eltalálták
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ nagyon béna
Kibának a hangja
De KAkashiét eltalálták
AZ hát!!tök gyökér...De naruto-é meg sakura-é nem annyira rossz
llorrant
Szerintem a Naruto nagyon jo mese mert a családma szinte mindenki szereti a gyerekek közül hát tik
Szerintem is,de csomó jó részt kivágnak(a magyarból)!! Viszont már jobban tetszik mangája vagy az animéje a youtube.com-on. Ha a részleteket akarsz írj!!
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
beküldve: 2007-07-29 12:10:27
(#434) Egyszerően Sirvafakadok ha JETIX szinkronizálásra gondolok
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ nagyon béna
Kibának a hangja
De KAkashiét eltalálták
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ nagyon béna
Kibának a hangja
De KAkashiét eltalálták
Hiányzott, mint léggönbárúsnak a nyílzápor
beküldve: 2007-07-29 00:53:15
(#433) ajjaj...
ez igy rossz hozzáállás..
mink itten (legalábbis én ) nem ugy tekintünk az animékre, igy a narutora sem mint mese...
ugyanis legtöbb esetben nem is nekik szólnak
ez igy rossz hozzáállás..
mink itten (legalábbis én ) nem ugy tekintünk az animékre, igy a narutora sem mint mese...
ugyanis legtöbb esetben nem is nekik szólnak
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-07-28 15:30:24
(#432) Szerintem a Naruto nagyon jo mese mert a családma szinte mindenki szereti a gyerekek közül hát tik
kata
Manda is meghalhat! Az idézett lények is élőlények, csak más dimenziókban élnek. De ők is megtudnak halni! Ami pedig Sasuke karját illeti valóban, ugyanaz a jel van rajta mint ami Orochimarunak is volt! ÉS a tetoválás hasonlóan műkösik mint Naruto esetében a papírszerződés!
Narutonak és Jirayanak vérre és pecsétsorokra van szüksége az idézéshez. Sasukének a tetoválás segítségével elegendő csak a vér. Ha végighúzza a tetováláson helyettesíti a pecséteket!
És igen jól értetted a Főnököt meg a társát küldték Naruto után. Úgyhogy érdekes lesz. Amúgy hogy most akkor ki is a főnök dolog nekem is kicsit ködös ugyanis elég egyértelműen ráparancsoltak, hogy menyen Naruto után. De lehet hogy csak amolyan öregebb tanácsadójuk van mint Konohában meg homoknál is.
És Itachi valóban " szomorú " volt. Itachi egész lényéban ellentmondásos ezzel a témával kapcsolatban.
Amúgy Én sem szeretem Sasukét. Nem volt szép dolog hogy megölte Mandát de ha végigondoljátok... kikötötte újdonsült társainak hogy nem ölhetnek. Ez azért pozitívum!
Narutonak és Jirayanak vérre és pecsétsorokra van szüksége az idézéshez. Sasukének a tetoválás segítségével elegendő csak a vér. Ha végighúzza a tetováláson helyettesíti a pecséteket!
És igen jól értetted a Főnököt meg a társát küldték Naruto után. Úgyhogy érdekes lesz. Amúgy hogy most akkor ki is a főnök dolog nekem is kicsit ködös ugyanis elég egyértelműen ráparancsoltak, hogy menyen Naruto után. De lehet hogy csak amolyan öregebb tanácsadójuk van mint Konohában meg homoknál is.
És Itachi valóban " szomorú " volt. Itachi egész lényéban ellentmondásos ezzel a témával kapcsolatban.
Amúgy Én sem szeretem Sasukét. Nem volt szép dolog hogy megölte Mandát de ha végigondoljátok... kikötötte újdonsült társainak hogy nem ölhetnek. Ez azért pozitívum!
Köszi a magyarázatot! Neked is MacLeod!
Még egy kérdésem lenne
Suigetsu mit csinált azzal a tekerccsel meg az üveggel? Ő idézte meg a Mandát arra a helyre? És ez a space jiutsu sem vmi világos nekem...
Hát, hogy egy Kakashi vs. Sasuke meccsben a jelenlegi tudásuk alapján ki nyerne, azt nem tudom.
Egyrészt Sasuke elég erős lett, másrészt meg Kakashinak van ms-ja, ami azért elég sokat nyomna a lantba. És Sasukenél ezt eddig még nem láttuk. Vajon van neki?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Nemsokára szólni fogunk, igérem.
Tegnap este ugy láttam,hogy te is benn voltál a vita szobába.Ott mindent el magyaráztam.
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.