Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2007-09-01 22:23:01
(#503) Most már nem kell sokat várni, szóval semmi ok meggondoloatlan, erőszakos cselekedetekre.
Na ne csináld pont te mondod aki habzsolja a Mangákat.Tudod mit akor most én lesszek türelmetlen. Ide azzal a ketes kötettel mert nem állok jót magamért.Már élezem Shurikenjeimet ,szoval ha nem jön ki nemsokára akor vérfürdő lessz.
ez most nekem fenyegetés?mert ha igen akkor megijedek,de ha nem akkorcsak szörnyülködök a látványban bár akkor azt sem tom ki az áldozat.....talán belwar?
Ne agodj neked nincs semmi félni valód, mondjuk a nyomdának és a kiadónak annál inkább.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Na ne csináld pont te mondod aki habzsolja a Mangákat.Tudod mit akor most én lesszek türelmetlen. Ide azzal a ketes kötettel mert nem állok jót magamért.Már élezem Shurikenjeimet ,szoval ha nem jön ki nemsokára akor vérfürdő lessz.
ez most nekem fenyegetés?mert ha igen akkor megijedek,de ha nem akkorcsak szörnyülködök a látványban bár akkor azt sem tom ki az áldozat.....talán belwar?
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Nah az elso kesz ( ) Hol a 2?
Nyugalom...türelem tornaterem!
Mintha komolyan gondoltam volna
-~Jibun no tame ni waratte ii yo~-
beküldve: 2007-08-31 23:32:22
(#497) Igen,a magyar helyesírás...ha valaki megnézi a Wikipédián a Naruto-címszót akkaor csodát lát... ucsiha szaszuke,szakura,de csúcs...az Kankúró... aki most ismerkedik vele,azt elég furán érheti ez a név
Kankúróóó D: jesszus *lol*
Szerk.: Elnezest a kitoresert de tenyleg majd pepisiltem a rohogestol
mi ezzelé baráti körben szórakoztunk... (elszabadult fantáziával...kan kúró....) elnézést...lehet moderálnak... de ez az igazság...ne tessék neheztelni
Mondom nekem már megvan nem magyarul japánul mer voltam japánba és ot össze vásároltam Naruto 11 kötetét
Meg inuyashát meg ijjesmit de nem értetem sokat pedig máésodik nyelvet amit tanulok az japán de minyár elolvasom az 1 ik kötetet meg az volt a jo hogy látzam Kisimito Maszasit és osztot ingyenm képregényeket .
Meg inuyashát meg ijjesmit de nem értetem sokat pedig máésodik nyelvet amit tanulok az japán de minyár elolvasom az 1 ik kötetet meg az volt a jo hogy látzam Kisimito Maszasit és osztot ingyenm képregényeket .
Barátom te igazán szerencsés vagy, nem mindenki jut ki Japánba.Legszívesebben én is kinéznék a felkelő nap országába, de ez szerintem csak álom marad.Biztos bevásárolnák egy csomo Bandai-os figurát,Anime-t,és Mangát.
beküldve: 2007-08-31 16:44:14
(#494) Mondom nekem már megvan nem magyarul japánul mer voltam japánba és ot össze vásároltam Naruto 11 kötetét
Igen,a magyar helyesírás...ha valaki megnézi a Wikipédián a Naruto-címszót akkaor csodát lát... ucsiha szaszuke,szakura,de csúcs...az Kankúró... aki most ismerkedik vele,azt elég furán érheti ez a név
Kankúróóó D: jesszus *lol*
Szerk.: Elnezest a kitoresert de tenyleg majd pepisiltem a rohogestol
Szerk: Belwar 2007-08-28 23:27:54
beküldve: 2007-08-28 21:47:29
(#492) Igen,a magyar helyesírás...ha valaki megnézi a Wikipédián a Naruto-címszót akkaor csodát lát... ucsiha szaszuke,szakura,de csúcs...az Kankúró... aki most ismerkedik vele,azt elég furán érheti ez a név
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-08-28 16:38:51
(#491) A Mangafan levélbe azt a választ adta hogy a Naruto 2-es kötet nemsokára nyomdában lessz, mert megkelett várniuk a Kensin megjelenését,álitolag sorban kel kiadniuk. Különben érdekes hogy a Mondo második oldalán már nyereményként fel van tüntetve.
beküldve: 2007-08-28 16:04:10
(#490) Arra gondol szeritnem amit en is lattam (remelem jol) hogy ugy irjak pl sasuke-t hogy ucsiha szaszuke
A fordításban Engem is csak ez zavar, hogy magyarosítva vannak a nevek, technikák, itt az oldalon le van írva, hogy vmi helyesírásiszabályban benne van, hogy hogyan kell, de sztem jobb lett volna maradni az eredetinél, más külföldi szokásokat meg nem feltétlenül kell követni. Sőt, ezzel a kis aprósággal még jobban elnyerhetnénk a kemény japán mangaforgalmazók bizalmát, ha nem "csúfítjuk" el a neveket.
De összességében megvagyok elégedve vele.
De összességében megvagyok elégedve vele.
Most bocsi, de ez már párszor lefutott. Mit értesz eredetiben? Japán írásjelek?