Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Megint leszögezem, hogy sorozatot csak és kizárólag akkor hagyunk abba, ha csődbe megy a kiadó. Nem kísérletezünk, nem viccelődünk; amit elkezdtünk, azt végigcsináljuk, pont.
Ez a helyes hozzáállás!
beküldve: 2007-08-18 10:45:14
(#457) beküldve: 2007-08-18 10:43:00
(#456) beküldve: 2007-08-18 10:39:51
(#455) beküldve: 2007-08-18 10:37:05
(#454) beküldve: 2007-08-15 14:47:05
(#453) Még egy kérdésem lenne
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Suigetsu mit csinált azzal a tekerccsel meg az üveggel? Ő idézte meg a Mandát arra a helyre? És ez a space jiutsu sem vmi világos nekem...
Hát, hogy egy Kakashi vs. Sasuke meccsben a jelenlegi tudásuk alapján ki nyerne, azt nem tudom.
[/OFF]Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Suigetsu mit csinált azzal a tekerccsel meg az üveggel? Ő idézte meg a Mandát arra a helyre? És ez a space jiutsu sem vmi világos nekem...
Hát, hogy egy Kakashi vs. Sasuke meccsben a jelenlegi tudásuk alapján ki nyerne, azt nem tudom.
Suigetsu, idézésfélét alkalmazott hogy Sasukét visszahozza saját dimenziójukba. Elég zavaros volt a dolog, nem nagyon értettem én se. Szerinten de ez az én saját véleményem hogy Sasuke erősen lemosná Kakashit a pályáról. Bár ez elég reletív mert Kakashinak sok meglepetése van. De ugyanakkor Sasuke sem bontakozott ki tejesen a képességeit illetően.
Amúgy kiderült hogy a bizonyos emberke aki a vezért Naruto Után küldte nem volt más mint Tobi. Ezen kívül lárhatjuk hogy a lyukon keresztül egy Sharingan látható vagyis minden valószínüség szerint Tobi=Obito. De ezt azért sokan sejtettük már egy ideje. Mindenesetre Nagyon kíváncsian várom mit hoznak ki ebből. ezen kívül Naruto " belebotlott" Itachiba. Hogy harc lesz e belőle vagy egy újabb bonyodalom amin törhetjük a fejünket az most fog kiderülni a 366. fejezetből remélhetőleg.
Amúgy kiderült hogy a bizonyos emberke aki a vezért Naruto Után küldte nem volt más mint Tobi. Ezen kívül lárhatjuk hogy a lyukon keresztül egy Sharingan látható vagyis minden valószínüség szerint Tobi=Obito. De ezt azért sokan sejtettük már egy ideje. Mindenesetre Nagyon kíváncsian várom mit hoznak ki ebből. ezen kívül Naruto " belebotlott" Itachiba. Hogy harc lesz e belőle vagy egy újabb bonyodalom amin törhetjük a fejünket az most fog kiderülni a 366. fejezetből remélhetőleg.
Veress Éva
Szerk: vvica 2007-08-15 14:51:52
hmm..akkor ez azt jelenti, h pl a 45. kötet (v mittomén mennyi van=D) is 2000 ft lesz? (ha nem lesz hiperinfláció, v mi?:p)
Azt
Csaba:
Megint leszögezem, hogy sorozatot csak és kizárólag akkor hagyunk abba, ha csődbe megy a kiadó. Nem kísérletezünk, nem viccelődünk; amit elkezdtünk, azt végigcsináljuk, pont.
:leborul:
Így kell ezt csinálni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-08-11 17:11:24
(#451) Én is várom már a második kötetet. Persze akkor itt leszek és őszinte véleményt alkotok róla, (olyat, mint amilyet az első kötet megjelenése után is írtam, és nem csak annyit, hogy "tök jó") ami nem lesz feltétlenül negatív hangvételű, bár ez rajtatok is múlik.
Mindent bele!
Mindent bele!
Szerk: Horsee 2007-08-11 17:21:37
beküldve: 2007-08-10 13:40:25
(#450) Most már Én is szeretném tudni, mikor jelenik meg. Oké, értem, nem sűrgessünk, jó munkához idő kell stb., de egy picit legyetek már profibbak, úgy volt, hogy 2 havonta jelenik meg Naruto, júliúsban nem jelent meg és egyelőre kilátását se látom, hogy augusztusban megjelenne, mivel még ez a Ruroni Kenshi se jött ki, pedig 1 hónapja már kivan téve, hogy "Megy a nyomdába"... Az Alive-t már meg se említem, AnimeStarban az van feltüntetve, hogy nyáron jelenik meg, de erről gondolom lemondhatunk. Szal' meg értem, hogy sok dolgotok van, de így is azért csalódtam, hogy ennyit kell várni 1-1 kötetre...
beküldve: 2007-08-10 10:28:26
(#449) Végre meg kaptam De retentő drága(interneten) Amúgy tök király És mikor kerül elő a Naruto 2. kötete?
beküldve: 2007-08-09 18:35:09
(#448) Nah, végre megvan a Naruto;) őszintén megmondva (ez értelmes;) nekem pozitiv csalódás volt, me mindenki csak szidta, h ez mien kaksi, meg h az anime is szar..:S hát nekem megvette az 1ik barátom (me magamnak lehet h nem vettem volna meg:p), de szettem naon joo=D oan kis rendi a Kak(a)s(h)i, nem?=D na mind1, sztem Naruto is joofej, csak egy pöppet debil^^ de úgy egybevetve kúúl=D
hmm..akkor ez azt jelenti, h pl a 45. kötet (v mittomén mennyi van=D) is 2000 ft lesz? (ha nem lesz hiperinfláció, v mi?:p)
nah, nem regélek má naon, me énis visszaolvasom és akk sok=D de még jön a gépszöveg; naon várom már a 2.-at, mikor jelenik meg?=D najó, tom, h még ti sem tudjátok pontosan..de remélem mihamarabb^^
nah, nem regélek má naon, me énis visszaolvasom és akk sok=D de még jön a gépszöveg; naon várom már a 2.-at, mikor jelenik meg?=D najó, tom, h még ti sem tudjátok pontosan..de remélem mihamarabb^^
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
Szerk: Peddz 2007-08-09 18:36:15
Ez a helyes hozzáállás!
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
Eldőlt már, hogy melyik augusztusi rendezvényen kezditek a következő kötet árusítását?
Az árakról írtam korábban: a Naruto sokáig fog tartani, és közben nem lehet árat emelni (hacsak nincs hiperinfláció, de akkor könyvkiadás sincsen ) mert a japánok nem egyeznének bele. Szóval olyan árat kell kitalálni, ami 2-3-4 év múlva sem lesz veszteséges. Ráadásul ezek nagynevű sorozatok, drágábbak is, mint a "noname" cuccok
Az árakról írtam korábban: a Naruto sokáig fog tartani, és közben nem lehet árat emelni (hacsak nincs hiperinfláció, de akkor könyvkiadás sincsen ) mert a japánok nem egyeznének bele. Szóval olyan árat kell kitalálni, ami 2-3-4 év múlva sem lesz veszteséges. Ráadásul ezek nagynevű sorozatok, drágábbak is, mint a "noname" cuccok
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-08-08 00:53:13
beküldve: 2007-08-07 20:03:56
(#444) Hi
tökjó, hogy kiadjátok magyarul a Nyárutót, csak ne lenne olyan drága... jó, megvettem tegnap a kötetet, hogy támogassalak titeket, de lenne egy kérdésem, meg egy negatív sejtésem, mert hát én ilyen pesszimista emberke lennék.
Azért van csak az ötvenvalahányadik (54 tán?) részig meg a licensz, mert "tesztelni" akarjátok, hogyan veszik itt a narutot, aztán ha ez nem lesz sikeres, abbamarad a dolog? És akkor már a negatív sejtésemhez is kapcsolódunk... vajon végig tudjátok adni a sorozatot, ameddig megy? Mert volt régebben is kísérlet mangák kiadására/folytatására, de aztán ezek abbamaradtak...:(
tökjó, hogy kiadjátok magyarul a Nyárutót, csak ne lenne olyan drága... jó, megvettem tegnap a kötetet, hogy támogassalak titeket, de lenne egy kérdésem, meg egy negatív sejtésem, mert hát én ilyen pesszimista emberke lennék.
Azért van csak az ötvenvalahányadik (54 tán?) részig meg a licensz, mert "tesztelni" akarjátok, hogyan veszik itt a narutot, aztán ha ez nem lesz sikeres, abbamarad a dolog? És akkor már a negatív sejtésemhez is kapcsolódunk... vajon végig tudjátok adni a sorozatot, ameddig megy? Mert volt régebben is kísérlet mangák kiadására/folytatására, de aztán ezek abbamaradtak...:(
"Jesus is fuckin' metal!"