Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Mikor lesz már a fenébe a naruto manga 2 kötetének a kiadása mindjárt leölöm magam és itt várok már majdnem fél éve!! Ha valaki tudja plz irjon
Május és Augusztus között fél év van? Ezek szerint én élek normális tér-idő síkban? Amúgymeg én már 6. hónapja várom a Shakugan no Shana 2. kötetét és ehez még hozzájön 2 hónap :)
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Mikor lesz már a fenébe a naruto manga 2 kötetének a kiadása mindjárt leölöm magam és itt várok már majdnem fél éve!! Ha valaki tudja plz irjon
ha annyira érdekel olvasd el angolul,vagy japánul
wow
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-08-28 07:32:15
(#484) Mikor lesz már a fenébe a naruto manga 2 kötetének a kiadása mindjárt leölöm magam és itt várok már majdnem fél éve!! Ha valaki tudja plz irjon
Mért nem rendeled meg innen eröl az oldalrol?
Valószinű hogy a ketes kötetet én innen fogom megrendelni.
Az egyest külenben az 576Kbyt-ban vettem meg,De ezen az oldalon a forgalmazok is ki vannak írva.
Az egyest külenben az 576Kbyt-ban vettem meg,De ezen az oldalon a forgalmazok is ki vannak írva.
A hazhoz szallitas mennybe kerul?
Semmi mar latom :)
Meg is rendeltem ^^
-~Jibun no tame ni waratte ii yo~-
Szerk: Belwar 2007-08-28 02:13:28
Koszi, mostmar biztos megveszem :) csak tudjam hogy kell eljutni a Rakoczi Centerbe vagy a Lurdy Hazba mert 3. ker. Bekasmegyeren lakom
Mért nem rendeled meg innen eröl az oldalrol?
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-08-27 13:50:56
(#481) Hát nem tom... én már rengeteg köyvesboltot megjártam(de nem pesten...) és egyedül egy áruházban lttam egy szem magányos mangát(nem narutot)
ja meg ja...ja... nem is kérdeztem rá...na ej...akkor még megyek ... ... ... ... meg vmi olyanba amit itt is ajánlanak....fent...a wabboltnál... najo...befejeztem
Ja és dragon...nem tudom,mi a baj azzal,hogy -te meg mit keresel itt?-nem látod a fejpántját? <-
narutot még csak messziről sem láttam...és csak neten...szóval engem nagyon elkerülnek...de ha lesz con tuti teszek a nélkülözés ellen...bepótolok mindent...
ja meg ja...ja... nem is kérdeztem rá...na ej...akkor még megyek ... ... ... ... meg vmi olyanba amit itt is ajánlanak....fent...a wabboltnál... najo...befejeztem
Ja és dragon...nem tudom,mi a baj azzal,hogy -te meg mit keresel itt?-nem látod a fejpántját? <-
szzerintem ez arra cálozgatás,hogy ugye azt hitték,hogy ne ment át a vizsgán ,de most itt van...de lehet hogy már megint mindent félreértettem
beküldve: 2007-08-27 10:57:36
(#480) A lurdyban már nemfogod tudni megvenni mert a KC ből én vittem el az utolsó darabot :P
beküldve: 2007-08-27 00:41:57
(#479) A fordításban Engem is csak ez zavar, hogy magyarosítva vannak a nevek, technikák, itt az oldalon le van írva, hogy vmi helyesírásiszabályban benne van, hogy hogyan kell, de sztem jobb lett volna maradni az eredetinél, más külföldi szokásokat meg nem feltétlenül kell követni. Sőt, ezzel a kis aprósággal még jobban elnyerhetnénk a kemény japán mangaforgalmazók bizalmát, ha nem "csúfítjuk" el a neveket.
De összességében megvagyok elégedve vele.
De összességében megvagyok elégedve vele.
Szerk: Iam The Ghost 2007-08-27 00:42:16
beküldve: 2007-08-27 00:17:06
(#478) Koszi, mostmar biztos megveszem :) csak tudjam hogy kell eljutni a Rakoczi Centerbe vagy a Lurdy Hazba mert 3. ker. Bekasmegyeren lakom
beküldve: 2007-08-26 22:48:11
(#477) Már nagyon sok forditással találkoztam ,Anime felirat,Manga magyarositás,piszok rossz szinkronok. Igy hát tapasztalatbol mondhatom hogy ezt a pár hibát félretéve a forditás nagyon is jó. A kifejezésekröl,nevekröl csak annyit, hogy kiejtés szerint magyarul leírni nem nagy bün ,hisz az amerikai változat is ugyenezt teszi csak angolul, és hát az angol sem az eredeti japán irás nemdebár. És ha ezt vesszük figyelemmel akor nekik is kicsillagozhatnánk az egész mangát.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-08-26 19:42:16
(#476) Nekem az egyetlen kivetnivalóm csak annyi hogyha a már a technika neveknél a japán szerkezetet használják és a japán szavakat mint pl a kage bunshin no jutsu akkor miért kagebunsin no dzsucu . elhiszem hogy magyarosítva van leadva de. akkor már inkább lehetne egy csillaggal megjelölni és alatta a képkockának leadni. amúgy az első kötetbe pedig van egy hiba. a 88 adik oldalon ahol kérdi a srác naruto tól hogy mit keres itt. az van válasznak hogy Vak vagy nemlátod a fejpántját ?
Közben pedig naruto fele mutat a szövegbuborék és naruto mondja valószínüleg azt hogy vak vagy ? nemlátod a fejpántom ?
amúgy nagyon tetszik eddig csak ezek a kissebb magyarosítások zavarnak. szerintem jólenne úgyis ha rendesen minden nevet megtartanának japánnak és aztán egy csillaggal jelölve aláírnák magyarul illetve hogyan kell ejteni .
lényeg ami lényeg én továbbra is venni fogom ha kijön
Közben pedig naruto fele mutat a szövegbuborék és naruto mondja valószínüleg azt hogy vak vagy ? nemlátod a fejpántom ?
amúgy nagyon tetszik eddig csak ezek a kissebb magyarosítások zavarnak. szerintem jólenne úgyis ha rendesen minden nevet megtartanának japánnak és aztán egy csillaggal jelölve aláírnák magyarul illetve hogyan kell ejteni .
lényeg ami lényeg én továbbra is venni fogom ha kijön
Azt hiszem 5 részt talán, de nem teljesen, mert az animeben az 5. rész végén befejeződik ez a teszt, aminek a mangában csak a 2. kötetben lesz vége. Szal' az animeben nem ennél lett vége az epizódnak, hogy megbuktak.
Ahh valaki csak megertette Koszonom :)
Ugy amugy mi a velemenyetek rola? A forditasokkal meg egyeb dolgokkal inncsenek bajok? :)
Szerk: Belwar 2007-08-25 22:10:23
beküldve: 2007-08-25 21:42:47
(#474) Azt hiszem 5 részt talán, de nem teljesen, mert az animeben az 5. rész végén befejeződik ez a teszt, aminek a mangában csak a 2. kötetben lesz vége. Szal' az animeben nem ennél lett vége az epizódnak, hogy megbuktak.