Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Ma olvastam ki a Naruto 3-at. Nagyon tetszett. Naruto kötethez méltóan sok megválaszolatlan kérdést vet fel, melyeknek válaszai a következő kötetben derülnek ki. Vagy az azutáni kötetekből. Az izgat a legjobban, hogy mi Kakashi saját dzsucja, hogy hogy éled újra Szaszuke (ha tényleg meghalt), és hogy milyen kapcsolatban van Haku és Zabuza.
Ezt a Haku gyereket nagyon helyesnek tarto........................... ...ttam, amíg ki nem derült, hogy fiú. Ezt igazából először el sem hittem. Kár, hogy a rossz oldalon áll.
Néhány rajz úgy tűnt, mintha össze lenne csapva. Ez valőszínűleg azért van, mert össze is lett csapva valamelyik. Jól vettem ki a Szaszuke skicceiről szóló szövegből, hogy a Naruto hetente jelenik meg? Ha ez igaz akkor érthető a rajzok minősége itt-ott. Nagyon várom már a negyedik kötetet!!!
Ezt a Haku gyereket nagyon helyesnek tarto........................... ...ttam, amíg ki nem derült, hogy fiú. Ezt igazából először el sem hittem. Kár, hogy a rossz oldalon áll.
Néhány rajz úgy tűnt, mintha össze lenne csapva. Ez valőszínűleg azért van, mert össze is lett csapva valamelyik. Jól vettem ki a Szaszuke skicceiről szóló szövegből, hogy a Naruto hetente jelenik meg? Ha ez igaz akkor érthető a rajzok minősége itt-ott. Nagyon várom már a negyedik kötetet!!!
De akkor ha most ennyire érdekel akkor mért nem olvasod el a mangát vagy nézed meg az animét?(csak ne a jetixeset, az nem is naruto)
Tényleg csomószor mondja, de sztem nem tatte hanem datte.. nemtom a kifejezés mit jelenthet de a szótár szerint a datte=hiszen

datte-bajo? Jól félre hallottam...

Kerestem a neten, hát ezt mondja:
...datte bahio... a "bahio"-nak nem találtam fordítást, kérek szépen segítséget!
Zabuzára visszatérve, Haku mondja neki, mikor visszemlékszik Z, hogy:
"... viselj az oldaladon mint egy eszközt..."
A szótár szerint Haku: visel, hord - visel(lábbelit, ez ugye nem erre vonatkozik.)
Ma olvastam ki a Naruto 3-at. Nagyon tetszett. Naruto kötethez méltóan sok megválaszolatlan kérdést vet fel, melyeknek válaszai a következő kötetben derülnek ki. Vagy az azutáni kötetekből. Az izgat a legjobban, hogy mi Kakashi saját dzsucja, hogy hogy éled újra Szaszuke (ha tényleg meghalt), és hogy milyen kapcsolatban van Haku és Zabuza.
Szerintem Kakasi szenszejnek a másolás a saját jutsu-ja. Hiszen képes Zabuza vízklónját szinte azonnal leutánozni.
Ez kiderül a párbeszédből, kb:
- Kakasi, a másoló ninja, több, mint 1000 jutsu-t ismer. Egy egész oldalt szenteltek neked a könyvemben... - Zabuza mondja a fa ágáról, amikor először találkoznak.
Sasuke nem halt meg, csak elájult, ahogy Kakasi szenszej is elájul, mert ugye a (fél)sharingant használja - először csap össze Zabuza-val. Kimerült, hogy figyelte Haku mozgását:
- Miért mentettél meg, Szaszuke? - Naruto.
- ...a testem magától mozdult... - Szaszuke...
Lehet, hogy nagyon nagyot tévedek, de sztm Haku lány - vagy nagyon lányosra van rajzolva. A kezei sem bütykösek annyira, mint egy férfinek. A mosolya is lányos...
(De ha tévedek:

beküldve: 2007-12-29 19:36:19
(#908) Ma olvastam ki a Naruto 3-at. Nagyon tetszett. Naruto kötethez méltóan sok megválaszolatlan kérdést vet fel, melyeknek válaszai a következő kötetben derülnek ki. Vagy az azutáni kötetekből. Az izgat a legjobban, hogy mi Kakashi saját dzsucja, hogy hogy éled újra Szaszuke (ha tényleg meghalt), és hogy milyen kapcsolatban van Haku és Zabuza.
beküldve: 2007-12-29 16:15:35
(#907) Tényleg csomószor mondja, de sztem nem tatte hanem datte.. nemtom a kifejezés mit jelenthet de a szótár szerint a datte=hiszen

beküldve: 2007-12-29 15:56:18
(#906) Egyébként Haku szimpatikus figura, más kérdés, mivé lett Zabuza kezei alatt.
Plz, nyomjátok ki a negyedik részt is! Nagyon-nagyon várjuk!
És BÚÉK mindenkinek!
Plz, nyomjátok ki a negyedik részt is! Nagyon-nagyon várjuk!
És BÚÉK mindenkinek!
Én is nagyon várom már csak hát szegény Haku

Én annyira nem sajnálom, így járt...

Azért szeretem a Haku-s részeket, mert jó zene megy alatta...
Plz valaki legyen szíves fordítsa le, mit jelent az a tatte-bajo!
Naruto mindig ezt üvöltözi a japán anime-ban, amikor dühös valakire.
Köszönöm szépen.
Én is nagyon várom már csak hát szegény Haku

Én annyira nem sajnálom, így járt...

\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
beküldve: 2007-12-27 19:40:30
(#903) Én is nagyon várom már csak hát szegény Haku

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Hát erre csak annyit mondok hogy az animében messze nem olyan kemények a dolgok, pontosítva:
pl: Kaizának a mangában hiányoznak a kezei mikor megvan feszítve, az animében nem, vagy (ez még nem jelent meg)
Gatonak Zabuza az animében csak beleállítja a mellkasába a kunait, míg a mangában tőből lecsapja a fejét is, de úgy hogy száll mint a győzelmi zászló!
Hopp, ez fel sem tűnt... no, majd jobban belemélyedek.

Off: az anime a T.....tről letöltött japán változat 71-dik részét nem tudom lejátszani. (Ez a 3-dik évad, most itt tartok.) Megvan valakinek a tuti jól játszható összes rész? Asszem' 1-220 + a 20(?) Shippuden.
Nekem megvan, és shippuuden már a 41.-nél tart. Ha valami kell, elérsz.
Ok, köszönöm szépen. Majd egyszer egy vinyóval... majd megbeszéljük.
Más: mikor adjátok ki a negyedik kiskönyvet? Nagyon-nagyon várom!

Hát erre csak annyit mondok hogy az animében messze nem olyan kemények a dolgok, pontosítva:
pl: Kaizának a mangában hiányoznak a kezei mikor megvan feszítve, az animében nem, vagy (ez még nem jelent meg)
Gatonak Zabuza az animében csak beleállítja a mellkasába a kunait, míg a mangában tőből lecsapja a fejét is, de úgy hogy száll mint a győzelmi zászló!

Off: az anime a T.....tről letöltött japán változat 71-dik részét nem tudom lejátszani. (Ez a 3-dik évad, most itt tartok.) Megvan valakinek a tuti jól játszható összes rész? Asszem' 1-220 + a 20(?) Shippuden.
Nekem megvan, és shippuuden már a 41.-nél tart. Ha valami kell, elérsz.
Szerk: Rockypapa 2007-12-26 20:23:00

beküldve: 2007-12-26 18:38:25
(#899) Ok-ok, mindent értek!
Csak megjegyeztem, hogy az anime-ban kicsit több van.
Más: nagyon érdekel, hogyan sikerül átültetni Garaa vs Rock Lee összecsapását? Anime-ban iszonyat jó, sztm az egyik leglátványosabb - nem tudom, ki animálta Rock Lee-t, de hogy tudott animálni, az tuti.
Szóval amikor Rock Lee kinyitogatja a Kapukat és iszonyat begyorsul... egy kép volt ugyan Haku-ról, az is nagyon tetszett, ahogy a tükrök között közlekedett...
Csak megjegyeztem, hogy az anime-ban kicsit több van.
Más: nagyon érdekel, hogyan sikerül átültetni Garaa vs Rock Lee összecsapását? Anime-ban iszonyat jó, sztm az egyik leglátványosabb - nem tudom, ki animálta Rock Lee-t, de hogy tudott animálni, az tuti.
Szóval amikor Rock Lee kinyitogatja a Kapukat és iszonyat begyorsul... egy kép volt ugyan Haku-ról, az is nagyon tetszett, ahogy a tükrök között közlekedett...
beküldve: 2007-12-26 18:33:50
(#898) Hát erre csak annyit mondok hogy az animében messze nem olyan kemények a dolgok, pontosítva:
Tegnap éjjel a Jetix-en megint ment a Naruto. Ami feltűnt - azon kívül, hogy ismétlik -, bővebb, mint a Manga. Vagyis van egy jelenet az elején, amikor Naruto ki van kötve a fához, Kakasi szenszej ad még egy esélyt, de Naruto nem kaphat enni.
Az anime-ban Szakura ad neki egy falatot, ekkor Kakasi megjelenik éktelen haragra gerjedve, szürke felhők társaságában az égben és megkérdezi, ki engedte ezt?
Szakura reszket, Narutó üvölt a félelemtől, a srácok dadognak, Kakasi megint kérdez valamit, majd kijelenti, átmentek a vizsgán. Ez nincs benne a Mangában - az eredetiben benne van?
A másik, hogy a ... "megszerezhető" változatban, a 6-dik rész: veszélyes küldetés, amikor két, mérgezett karmokkal felszerelt ninja megtámadja a csapatot, nos abban benne van, hogy Naruto a Kunai kését a sebébe mélyeszti - pontosabban nincs benne, nem látszik, de azért sejthető. Pár másodperc megint hiányzik a Jetix-es változatból - háttal áll, fekete minden, jobbról van egy fehér csk, előtte lecsepeg a vére, nos ez a vércsepegés nincs benne, csak a letölthetőben.
A mangában látszik, hogy beleszúrja a kését a sebébe - ami nekem van, az CN-es változat, angol szinkronnal, vajon az eredetiben mindent mutatnak?
Az anime-ban Szakura ad neki egy falatot, ekkor Kakasi megjelenik éktelen haragra gerjedve, szürke felhők társaságában az égben és megkérdezi, ki engedte ezt?
Szakura reszket, Narutó üvölt a félelemtől, a srácok dadognak, Kakasi megint kérdez valamit, majd kijelenti, átmentek a vizsgán. Ez nincs benne a Mangában - az eredetiben benne van?

A másik, hogy a ... "megszerezhető" változatban, a 6-dik rész: veszélyes küldetés, amikor két, mérgezett karmokkal felszerelt ninja megtámadja a csapatot, nos abban benne van, hogy Naruto a Kunai kését a sebébe mélyeszti - pontosabban nincs benne, nem látszik, de azért sejthető. Pár másodperc megint hiányzik a Jetix-es változatból - háttal áll, fekete minden, jobbról van egy fehér csk, előtte lecsepeg a vére, nos ez a vércsepegés nincs benne, csak a letölthetőben.
A mangában látszik, hogy beleszúrja a kését a sebébe - ami nekem van, az CN-es változat, angol szinkronnal, vajon az eredetiben mindent mutatnak?

Én nem tudom mejik Manga-t olvasod de a Mangafan ketes kötetben bene van ,nem pont ugy mert nem kezdi etetni Sakura Narutot csak oda rakja a szája elé de a lényeg bene van. Természetes vanak eltérések esetleg kiegészitések a Manga és az Anime közt de az alap mindig ugyanaz.A Dzsetikszes változatban elég sokmindent nem fogsz megtalálni ne is keresd.

Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!