Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Hy!
Lehetne egy kis segítségkérésem? Most csöpentembe a mangába, de nem bántam meg. A kérdésem az, hogy egy csomoan mondják, hogy a manga van a tv-ben. Nem mondanátok meg nekem, hogy hol? Msn és email címem: SzomiZsu@freestart.hu
Elöre is thanks :Zsu
Lehetne egy kis segítségkérésem? Most csöpentembe a mangába, de nem bántam meg. A kérdésem az, hogy egy csomoan mondják, hogy a manga van a tv-ben. Nem mondanátok meg nekem, hogy hol? Msn és email címem: SzomiZsu@freestart.hu
Hat msot csoppentel bele.. akkor segitek hogy manga esetleg a konyves polcodon van ami a tvben van az Anime..
In the name of God, impure souls of the Living Dead shall be banished in to eternal damnation. AMEN!
[/QUOTE]
Hát talán azért mert a manga alapján csinálták az animét, ami mondjuk sztem gyengébb lett, és jóó filleres, de még így is egész nézhető.
[/QUOTE]Igen
Hát talán azért mert a manga alapján csinálták az animét, ami mondjuk sztem gyengébb lett, és jóó filleres, de még így is egész nézhető.
[/QUOTE]Igen
Mondjuk én nem nézem a tv-ben
de legalább annyiból megnyugtató hogy nem csak nálunk ien az anime változat Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Sztem is nagyon jó a Naruto mangában,de 1 kicsit az zavar h ugyan az a manga , mint a rajzfilm.
Zsuzsa: mail ment
Szerk: Rockypapa 2008-01-12 20:12:16
beküldve: 2008-01-12 18:31:53
(#983) Hy!
Szomolányi Zsuzsa
beküldve: 2008-01-12 18:01:37
(#982) Sztem is nagyon jó a Naruto mangában,de 1 kicsit az zavar h ugyan az a manga , mint a rajzfilm.
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
*** Ne linkeljük letöltéseket, lásd szabályzat. Köszi - Admin ***
In the name of God, impure souls of the Living Dead shall be banished in to eternal damnation. AMEN!
Szerk: Admin 2008-01-12 14:46:22
Ennél pontosabbat én sem tudok, de remélem, hogy február elején megjelenik.
Hát kábé. De szerintem el fog húzódni 15. felé, mert a mangafan minőségi fordítást végez. Nemúgy mint a tokyopop, ez a szó hasonlít rá a legjobban, bevágom ezt, hopp havonta mennemk az újjabb kötetek, a fordítók meg ülnek a babérjaikon h millyen ügyik...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ennél pontosabbat én sem tudok, de remélem, hogy február elején megjelenik.[/QUOTE]Hát elvileg ha 2 havonta jelenik meg akkor feb.1-2-re kinn kéne lennie remélem
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
A Naruto 4. kötete februárban jelenik meg.
Köszi az infot. Pontosabb adat nincsen?
Ennél pontosabbat én sem tudok, de remélem, hogy február elején megjelenik.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
A Naruto 4. kötete februárban jelenik meg.
Köszi az infot. Pontosabb adat nincsen?
beküldve: 2008-01-11 12:42:22
(#976) A Naruto 4. kötete februárban jelenik meg.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-01-11 10:39:55
(#975) Amúgy szerintem már jönnie kéne a Naruto.kötetének,mert már a Ruróni Kensint kiadták!!!!!!!!!!!!
Igen azt tudom hogy van magyar forditasban.de szerintem nagyon mas a forditas es nem is minden esetben pontos. meg tegnap mielott irtam a kommentet elkezdtem letolteni csak nem igazan tetszett a magyar szinkron ezert kerdeztem hogy magyar szoveget talalok e valahol vagy nem is erdemes keresni.Bar msot jut eszembe animeaddictson lehet van fenn .. Amugy Jetixen meg csak 52ik reszig vannak fenn a reszek..=]
*** Ne linkeljük letöltéseket, lásd szabályzat. Köszi - Admin ***
˘°˘Temari˘°˘
Szerk: Admin 2008-01-12 14:47:09
Próbáld meg így: www.game.co.uk és a PS2-es játékok közt rá tudsz keresni a Narutora.
[/QUOTE]Csak Nekem nem jon be a cim?:S[/QUOTE]
[/QUOTE]Csak Nekem nem jon be a cim?:S[/QUOTE]
Meg van itt valaki oan aki tudna adni egy oan címet ahonnan Naruto playstation cd-t lehet venni v rendelni ?léci: D
Szia!
Próbáld meg innen, 3 féle is van nekik:
http://www.game.co.uk/search.a spx?platform=9&s=naruto
Nagyon megbízhatóak, már vagy 15-20 alkalommal rendeltem tőlük és mindig rendesen küldték a csomagot. Ráadásul ahhoz képest, hogy Anglia, 2-3 nap alatt itt voltak a játékok.
Magyarországon sajna elég szegényes a PS2 játék-kínálat - na ez is megérne egy külön topikot valahol - és Narutot még nem nagyon láttam boltban. Arról nem beszélve, hogy Angliából postaköltséggel együtt 4-5 ezer forinttal olcsóbban kijön általában. Játékonként.
[/QUOTE]pfúú nagyon köszi őőő csak nemtom mert kavarodásba vagyok tudnál segíten lécci az msn v az e-mail címem kinvan nagyon köszi!!!!!!!: D[/QUOTE]
http://www.game.co.uk/search.a spx?platform=9&s=naruto
Csak Nekem nem jon be a cim?:S